Book of Ra Joc ca la Aparate

Sapă după comori în Valea Regilor împreună cu aventurierul din povestea noastră și descoperă atât neprețuită carte a lui Ra, cât și alte comori. Crezi că poți face față provocării?

Book of Ra

Evalueaza Joc (2749 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 90
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Te pasionează poveștile despre căutătorii de comori dar și păcănelele așa cum sunt ele în marile cazinouri? Book or Ra este răspunsul pentru toate dorințele tale. Cu o poveste foarte interesantă și o interfață modernă și ușor de accesat, acest joc te va ține captivat pentru mult timp. Acum este momentul perfect să îi acorzi o șansă!

Ca de obicei, Novomatic își răsfață fanii cu cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale. În cele ce urmează vom discuta despre Book or Ra, unul dintre titlurile de păcănele ce au făcut înconjurul lumii și a redefinit felul cum noi toți percepem calitatea. Dacă ești în căutarea unui joc care să îți ofere cele mai tari senzații și o experiență de neuitat, atunci trebuie neapărat să alegi unul dintre produsele dezvoltate de Novomatic!

Book of Ra jocuri ca la aparate – temă și aspect

Povestea ce stă la baza Book of Ra este piesa de rezistență a întregului joc. Mulți entuziaști ai păcănelelor preferă această temă în cadrul căreia au posibilitatea de al însoți pe vănătorul de comori în măruntaiele pământului, în căutarea sa după comori nebănuite. Printre aceste comori se numără și cartea lui Ra, o carte extrem de rară ascunsă în unul dintre mormintele faraonilor antici.

Acum, revenind la jocul nostru, acesta este înfățișat pe fundalul unui deșert noaptea, umbrele piramidelor ivindu-se în zare. Tamburii sunt aduși împreună de două coloane din aur și completați cu o sumedenie de simboluri care mai de care mai spectaculoase ce au unicul rol de a te îmbogăți. Cu excepția celor câteva sunete specifice păcănelelor clasice, muzica lipsește cu desăvârșire, oferindu-ți cadrul perfect pentru a te concentra pe obținerea de combinații norocoase.

Tema din Book of Ra te face să îți dorești să încerci mai multe jocuri ca la aparate gratis cu speciale similare? Încearcă Book of Dead creat de Play’n GO și Rise of Ra de la EGT și îți garantăm că te vei distra fără limite.

Simboluri

Book of Ra folosește simboluri precum scarabei, exploratori, statui, dar și valori de pe cărțile de joc pentru a-și diversifica lista de posibile combinații câștigătoare și premii. Astfel, oricare 3 sau mai multe elemente identice aflate pe una dintre cele 10 linii de câștig sunt premiate. Desigur, toate acestea acționează doar ca un multiplicator pentru pariul de baza. Așadar, acesta poate fi înmulțit de până la:

  • 5000x pentru 5 exploratori;
  • 2000x pentru 5 faraoni;
  • 750x pentru 5 statui sau 5 scarabei;
  • 200x pentru 5 cărți;

De asemenea:

  • 150x pentru 5 A sau 5 K;
  • 100x pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

În cele de mai sus am descris cele mai mari câștiguri ce pot fi dobândite în cadrul Book of Ra. Totuși, este important să menționăm că aici, la fel ca în cadrul tuturor celorlalte jocuri ca la aparate gratis disponibile pe pagina noastră, toate aceste sume sunt fictive. Deși nu poți retrage sau converti creditele în bani reali, aceasta este o bună oportunitate de a te distra, încerca noi titluri și antrena. Dacă îți dorești să te bucuri de cele mai bune jocuri 77777 gratis fără bani, aici este locul potrivit!

 

Cum joci Book of Ra păcănele gratis?

Precum majoritatea jocurilor ca la aparate moderne, și Book of Ra dispune de un format cu 5 tamburi și 3 rânduri ce permite formarea de combinații cu mult mai spectaculoase decât păcănelele cu 3 role.

Dacă ești nou aici și nu ești familiar cu modul în care tamburii se învârt, nu-ți fă griji! Suntem aici să te îndrumăm. Pentru început trebuie să îți setezi numărul de linii și valoarea pariului cu care dorești să pornești la drum. Odată alese, trebuie doar să apeși butonul de Rotire Manuală sau cel de Rotire Automată și să te bucuri de desfășurarea de forțe ce urmează.

Caracteristici speciale Book of Ra

  1. Rotiri Gratuite – după cum spune și numele, cea mai mare descoperire din cadrul Book of Ra sunt însuși cărțile. 3 dintre acestea îți aduc 10 rotiri gratuite ce îți vor pava drumul spre camera comorilor.
  2. Simbol Expandabil – După cum era de așteptat, aceste rotiri nu sunt simple, ci au în componență o caracteristică specială. Aceasta se intitulează „Simbol Expandabil” și constă în alegerea la începutul celor 10 runde gratuite a unui simbol ce se va extinde pe tamburi mai apoi.
  3. Funcția de Gamble – Este dreptul tău să nu fi mulțumit cu cât ai câștigat. Din fericire există o soluție pentru a-ți multiplica exponențial câștigul. Cu funcția de gambling îți poți pune la bătaie suma obținută în timpul unei rotiri pentru a o dubla sau pierde. Tot ce trebuie tu să faci este să ghicești culoarea corectă de pe fața cărții de joc.
  4. Simbol Special – Cartea lui Ra este atât Wild cât și Scatter, astfel, acest simbol poateînlocui alte simboluri, dar și forma combinații indiferent de poziția în care se află.

Având o tema excepțională, un design plăcut, o interfață ușor de utilizat, precum și o mulțime de premii, Book of Ra este unul dintre acele păcănele gratis de care nu te vei plictisi prea curând.