Dolphins Pearl Joc ca la Aparate

Fă-ți timp să explorezi minunată lume subacvatică ce ți se prezintă în Dolphin's Pearl! Îți promitem că vei fi uluit de toate comorile ce pot fi descoperite în ocean. Și nu doar atât, dar delfinii, perlele și restul viețuitoarelor marile ce pot fi întâlnite în cadrul său îți vor deveni cei mai buni prieteni!

Dolphins Pearl

Evalueaza Joc (422 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 25
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Comorile de pe fundul oceanului au fost mereu în topul preferințelor jucătorilor atunci când s-a pus problema temelor abordate de păcănelele online. Și pe bună dreptate! Adâncurile oceanelor, ascunse pentru milioane, chiar miliarde de ani departe de ochii iscoditori ai oamenilor, au stârnit dintotdeauna curiozitatea rasei umane. Dar acum, acum se arată cea mai tare șansă să descoperi ce se află sub întreaga masă de apă sărată. Îngăduie viețuitoarelor marine să te îndrume spre câștiguri cum nici nu ai visat, într-unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate de la Novomatic.

Cât de multe cunoști despre compania care a produs Dolphin’s Pearl? Știai că a fost înființată la începutul anilor `80 ca producător de păcănele cu fructe pentru cazinouri? Din la acest punct, a avansat încetul cu încetul până a ajuns la ceea ce cunoaștem în zilele noastre drept dezvoltatorul de top Novomatic. În urma acestei evoluții, un lucru este cert, acest creator de jocuri ca la aparate este foarte bine cotat de către toți cei care i-au încercat produsele.

Dolphin’s Pearl jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Oceanele au fost dintotdeauna o sursă nesecată de mituri și povești care mai de care mai uimitoare. Incapacitatea omului de a ajunge foarte departe și a le explora a dat naștere la tot felul de idei în mintea sa. Dar, vremurile în care nu știai ce se ascunde dincolo de marea întindere de apă au luat sfârșit! Cu Dolphin’s Pearl vei fi purtat de către creaturile marile spre o nouă aventură și spre noi descoperiri.

Pune-ți costumul de scafandru și scufundă-te în apa de un albastru cristalin ce se poate observa și pe imaginea din fundal al jocului. Iar din moment ce discutăm despre aspectul jocului, putem spune că totul susține tema selectată. Simbolurile, fie ele animale subacvatice sau elemente de pe cărțile de poker, sunt cufundate în apă și așteaptă cu nerăbdare să se alinieze pentru tine și câștigul tău. Toată acțiunea se desfășoară pe 5 tamburi si 3 rânduri, iar întregul ansamblu este completat de către sunetele specifice păcănelelor 77777 clasice ce pot fi auzite cu fiecare nouă rotire sau câștig.

 

Delfinul este o creatură care poate fi un simbol foarte potrivit pentru libertate. De aceea el poate fi găsit și în alte jocuri ca la aparate cu speciale, diferite de Dolphin’s Pearl. De aceea, dacă vrei să încerci păcănelele gratis de pe pagina noastră care abordează această temă, noi îți recomandăm să încerci Dolphin Reef sau Dolphin Cash.

Simboluri

Fiecare simbol din Dolphin’s Pearl are o valoare proprie cu care plănuiește să te răsplătească atunci când îndeplinești toate condițiile. Aceste condiții constau în alinierea a 3 sau mai multe elemente identice pe una dintre cele 9 linii de câștig de la stânga la dreapta. Desigur, cu cât mai mare numărul de simboluri ce întră în combinație, cu atât mai mare și premiul. Astfel, atunci când se folosește un pariu de 100, o combinație poate ajunge să te premieze cu sume de până la:

  • 900 000 pentru 5 delfini;
  • 450 000 pentru 5 perle;
  • 75 000 pentru 5 crabi sau 5 pisici de mare;
  • 40 000 pentru 5 căluți de mare;
  • 25 000 pentru 5 pești de foc sau 5 pești clovn.

Cât despre simbolurile de pe cărțile de poker ce apar aici, ele oferă o sumă ceva mai mică, dar nu de ignorat. Așadar, pentru fiecare 5 elemente identice ce compun o combinație vei primi 12 500 pentru A sau K și 10 000 pentru Q, J, 10 sau 9.

Pagina noastră dispune de o colecție impresionantă de jocuri 77777 gratis fără bani dintre care face parte și Dolphin’s Pearl. Doar aici te poți bucura de toate păcănelele pe care ai vrut de mult să le încerci fără să plătești nimic. Desigur, nu există nici o posibilitate de a retrage creditele pe care le-ai câștigat, dar ce poate sta în calea distracției tale?

Cum joci Dolphin’s Pearl păcănele gratis?

Dacă ai mai jucat până acum jocurile ca la aparate gratis oferite de Novomatic, cu siguranță ai observat că aproape toate au un lucru în comun, și anume interfața. Aceasta dispune doar de câteva opțiuni care te vor ajuta să îți personalizezi după bunul plac experiența de joc.

Dintre opțiunile disponibile amintim:

  • opțiunea de setare a numărului de linii de câștig;
  • opțiunea de setare a valorii pariului;
  • butonul de Start și butonul de Autoplay (redare automată).

Dacă am stabilit ce include interfața, este momentul să punem în practică ce am învățat, nu-i așa?

Caracteristici speciale Dolphin’s Pearl joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri gratuite – Atunci când joci Dolphin’s Pearl este musai să încerci să obții această caracteristică specială. Ea este activată de apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter pe tamburii jocului și îți oferă 15 rotiri gratuite și un multiplicator 3x pentru toate câștigurile obținute în cadrul lor.
  2. Funcția de gamble – Roșie sau neagră? Culoarea pe de cartea de poker întoarsă cu fața în jos îți poate dubla exponențial câștigurile dacă este ghicită corect, sau îți poate anula întreaga sumă obținută dacă este ghicită greșit. Desigur, o astfel de caracteristică riscantă poate fi activată doar de jucător după o rundă norocoasă printr-un click pe butonul Gamble aflat lângă cel de Start.
  3. Simbol Special Wild (Delfin) – Delfinul, creatura de o frumusețe incredibilă ce contribuie atât la numele jocului cât și la numărul de simboluri, are un rol unic pe lângă cel deja cunoscut. El este un simbol special ce poate asista două sau mai multe elemente identice în crearea unei combinații norocoase. Atunci când participă într-o astfel de combinație, câștigul asignat respectivului tip de simbol se dublează.

Dolphin’s Pearl este un joc foarte interesant și distractiv care are puterea de a-ți oferi câștiguri extraordinare și o experiență cum nu ai mai avut până acum. Așa că, de ce să nu începi să-i învârți tamburii chiar acum?