Fruit Cocktail 2 Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Ai încercat foarte multe păcănele cu fructe până acum, dar nimic nu s-a dovedit în totalitate pe placul tău? Asta pentru că nu ai știut până acum despre Fruit Cocktail 2! Îți garantăm că te vei îndrăgosti de el de la prima rotire. Nu ne crezi pe cuvânt? Da-i o șansă!

Fruit Cocktail 2

Evalueaza Joc (392 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 90
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Jocurile ca la aparate cu parfum de nostalgie sunt mai populare ca niciodată în zilele noastre, și probabil, dacă ești unul dintre cei pasionați de ele, le-ai jucat pe toate, dar probabil nu și pe acesta. Îți prezentăm Fruit Cocktail 2, un joc cu păcănele 77777 marca Igrosoft care aduce pe suprafața a 5 tamburi (fiecare având 3 rânduri) cele mai delicioase fructe.

Despre Igrosoft am aflat deja, acesta este un dezvoltator de păcănele online foarte cunoscut în țările slave care are sediul în Rusia. Jocurile ca la aparate cu speciale la care inginerii acestei companii lucrează sunt de cele mai multe ori controversate și abordează o temă cu totul aparte. Deși pentru jocul de astăzi au decis să fie mai puțin creativi în ceea ce privește tematica, putem spune că lipsa unicității se compensează cu toate celelalte elemente implementate.

Fruit Cocktail 2 jocuri ca la aparate gratis– temă și aspect

Fruit Cocktail 2 este unul dintre acele jocuri care se concentrează mai mult pe senzațiile pe care acțiunea tamburilor și câștigurile le dau decât pe aspect. Acestea nu încearcă să creeze o lume fantastică sau să dea impresia de ceva diferit, ci doar oferă serviciile unui joc cu păcănele cu fructe în cea mai pură formă a sa. Acest lucru poate fi observat cu ochiul liber în fiecare element sau caracteristică din câte are. De altfel, întregul joc este înrămat de marginile și bordul de comandă al unui aparat dintr-un cazino.

Cu excepția simbolurilor, Fruit Cocktail 2 nu oferă cine știe ce spectacol vizual, fundalul tamburilor, dar și restul jocului fiind monocromatice. Suntem siguri totuși că sunt jucători care caută exact acest lucru. Fără animații obositoare pentru ochi sau culori țipătoare care să ii forțeze să abandoneze jocul. Doar păcănele și nimic altceva!

Iar pentru că discutăm despre Igrosoft și aspect,  trebuie să te informăm că toate jocurile ca la aparate cu speciale pe care le-a dezvoltat sunt create în aceeași manieră când vine vorba de înfățișare. Dacă acest gen de aspect este pe placul tău, nu ezita să încerci și Garage, Junky Box sau Lucky Haunter. Cu siguranță vei fi impresionat!

Simboluri

Când vine vorba de simboluri, Igrosoft are mania de a folosi același sistem de recompensare în cadrul mai multor titluri. Dar nu putem spune că asta este un lucru rău, ci, dimpotrivă, este unul foarte inspirat. Precum în cazul majorității jocurilor cu păcănele ca la aparate, și aici combinațiile se formează atunci când 3 elemente identice se aliniază pe una dintre liniile de câștig ( 9 la număr aici) de la stânga la dreapta. Doar că nu suntem aici să discutăm despre minimul pe care îl poți câștiga, ci despre maximul. O combinație cu 5 simboluri îți va înmulți pariul de linie cu:

  • 5000x pentru 5 mure;
  • 2000x pentru 5 bufoni;
  • 500x pentru 5 portocale;
  • 200x pentru 5 mere;
  • 100x pentru 5 banane;
  • 50x pentru 5 banane;
  • 20x pentru 5 lămâi;
  • 10x pentru 5 pepeni.

Nu știm despre tine, dar doi ne-am entuziasmat grozav la vederea tuturor acestor multiplicatori. Chiar dacă nu există nici o posibilitate de a câștiga bani adevărați din această versiune a Fruit Cocktail 2, simpla idee de a fi fericiții câștigători a unei sume impresionante aprinde o flacără în noi. Dacă și tu ai aceeași abordare și vrei doar să te distrezi fără a fi nevoit să faci vreun depozit, atunci aruncă o privire pe lista noastră de jocuri 77777 gratis fără bani. Cu siguranță nu vei mai vrea să pleci odată ce descoperi cât de superbe acestea sunt.

Cum joci Fruit Cocktail 2 păcănele cu fructe gratis?

Fruit Cocktail 2, la fel ca toate celelalte jocuri dezvoltate de Igrosoft, are o interfață foarte ușor de utilizat ce a fost creată să se asemene cu un aparat. Pe bordul de comandă se întind 5 butoane pe care se află liniile de câștig ce pot fi folosite, două butoane pentru setarea pariului Bet One și Bet Max, și alte două butoane pentru redare manuală sau automată. Cu toate acestea îți poți personaliza parametrii cu care dorești să începi să învârți tamburii pentru a te bucura de o experiență inedită. Distracție plăcută!

Caracteristici speciale Fruit Cocktail 2 joc cu păcănele 77777

  1. Joc Riscant (Risk game) – Ce faci atunci când câștigi, dar nu ești mulțumit de suma obținută? O înmulțești, desigur! Înainte de a o revendica, apasă butonul Risk. După cum bănuiești, Risk în engleză înseamnă risc. Apăsându-l, îți asumi responsabilitatea în cazul în care câștigul tău este anulat. Dar nu aceasta este ideea. Tu trebuie să menții o atitudine pozitivă și să întorci o carte cu fața în sus pentru a bate cartea descoperită de sistem și pentru a-ți dubla suma primită inițial.
  2. Rotiri Gratuite – 3 sau mai multe simboluri Free Spins oriunde pe tabelă declanșează instanța rotirilor gratuite unde un număr de învârtiri, în funcție de numărul elementelor, îți vor fi acordate.
  3. Bonus Fruit Cocktail 2 – este un bonus care te va introduce într-un mini joc în care trebuie să împerechezi simbolurile din mijloc cu cele de pe margini. Această caracteristică este declanșată de prezența pe tamburi a 3 sau mai multe elemente Bonus.

Poate că pentru mulți, Fruit Cocktail 2 nu arată cu nimic diferit față de toate celelalte jocuri cu păcănele cu fructe gratis, dar nici că se puteau înșela mai tare. Deși aspectul este unul foarte simplu, toate caracteristicile speciale și elementele lucrează împreună pentru a-ți oferi cea mai tare experiență de jocuri de noroc din viața ta!