Lucky Lady's Charm Deluxe Joc ca la Aparate

Încearcă acum Lucky Lady's Charm Deluxe și vei fi încântat din prima clipă de grafica reușită și experiența de joc imbunatatia. Rotește tamburii până găsești speciala și bucură-te de câștiguri!

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Evalueaza Joc (1518 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Lucky Lady’s Charm Deluxe a fost creat pentru toată lumea care crede în noroc! Și de ce nu ai vrea să joci un joc ca la cazinourile online complet. În plus, dacă dorești să joci gratuit jocul Lucky Lady’s Charm , ai ajuns la locul potrivit, căci joci la noi gratis.

Deci, care sunt șansele dvs. de a câștiga la Lucky Lady’s Charm când vine vorba de Jocuri gratuite , bonusuri sau jackpot-ul ? Pur și simplu, Lucky Lady’s Charm Deluxeeste specializată în Jocuri gratuite ! Până la 15 jocuri gratuite pot fi savurate în acest slot gratuit dacă rolurile se aliniază corect, dar mai mult despre asta mai târziu.

În ceea ce privește simbolurile oferite, nu este nevoie de mult timp să vedem ce face Charmul Lucky Lady online în jurul valorii de. În plus față de simbolurile numerice clasice, veți descoperi o varietate de farmece norocoase, cum ar fi piciorul iepurelui, potcoavă și trifoiul cu patru frunze, care joacă un rol crucial în experiența dvs. de jocuri.

Înainte de a intra în detalii, iată o prezentare rapidă a acestui joc special.

Obiectivul jocului Lucky Lady’s Charm

Lucky Lady’s Charm este un joc cu cinci role și până la zece linii câștigătoare care este dedicată farmecelor norocoase. Scopul principal este de a ateriza cinci simboluri identice unul lângă celălalt, pe una dintre liniile de câștig care rulează de la stânga la dreapta. Simbolul Lucky Lady poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a completa combo-urile câștigătoare. Simbolul Crystal Ball, în schimb, vă atrage câștigurile ori de câte ori apare pe role și poate declanșa și jocuri gratuite!

Caracteristici și șanse de bonus

Există un simbol pe care ar trebui să-l țineți ochii descuși: Bilele de cristal. Dacă apare de trei ori după o rotire, pregătește-te pentru ca sesiunea ta de joc să fie dusă la următorul nivel, pentru că vei câștiga 15 Jocuri gratuite în care poți colecta câștigurile Twist gratuit !

Dar asta nu este totul, deoarece aceast joc de pacanele are o altă caracteristică specială. În timpul Jocuri gratuite toate câștigurile sunt triliate de un multiplicator. Și puteți declanșa alte Jocuri gratuite dacă simbolul Crystal Ball apare din nou! Acum știi doar de ce Lucky Lady’s Charm online este o astfel de lovitură cu jucătorii noștri!

Lucky Lady face dublare posibilă

O caracteristică suplimentară specială în sloturile Novoline, care face ca Lucky Lady’s Charm Deluxe să fie chiar mai distractiv și mai interesant este jocul de pariuri sportive.

Iată cum funcționează: dacă aterizați într-o victorie cu o rotire, se aprinde un buton de noroc portocaliu. Faceți clic pe acesta și vi se va afișa un card cu fața în jos. Dacă ghiciți corect dacă este roșu sau negru, veți avea motive să sărbătoriți, pentru că câștigurile dvs. rotunde vor fi dublate. Dacă ghiciți culoarea greșită, veți reveni la jocul principal cu mâna goală. Totuși, dacă continuați să vă răsuciți, următoarea șansă de a paria nu va fi departe!

Paradisul jocurilor de pacanele!

Lucky Lady’s Charm deluxe este doar una din sutele de jocuri interesante care vă așteaptă în Cazinoul nostru online . Marea varietate de teme este respirația! Indiferent daca esti un fan al jocurilor de aventura ( Book of Ra , Columbus Deluxesi multe altele), clasicul fructelor ( Fruits’n Sevens sau Sizzling Hot ), legendele si povestile teribile ( Lord of the Ocean Online si Faust ) sau moderne jocuri despre vedete rock sau filme clasice ( Din Dusk Till Dawn ), avem doar jocul pentru tine! Ce zici de a începe cu Sizzling Hot deluxe liber și apoi trece la un complet diferitjoc ?

Sfaturi pentru Lucky Lady’s

Esti bine sa pleci? Apoi, iată câteva indicii pentru a vă asigura că veți obține cea mai mare parte din sesiunea de jocuri.

Jucati în mod responsabil: Întotdeauna țineți cont de balanța Twist și de durata sesiunilor de jocuri.
Setați limitele: Gândiți-vă cât de mult doriți să riscați înainte de a începe să jucați.
Cunoașteți jocul dvs.: Citiți în prealabil cele mai importante reguli. Altfel vei pierde.
Distrează-te: Amintește-ți că și câștigurile mici sunt minunate. Jocul este totul despre a te bucura de tine!