Queen of Hearts Joc ca la Aparate

Vino și joacă Queen of Hearts, incredibilul joc oferit de Novomatic care este gata să te scufunde în câștiguri și distracție. Ajut-o pe regina inimilor să împartă dragoste alături de soldățelul ei loial, Cupidon.

Queen of Hearts

Evalueaza Joc (145 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Lasă-ți inima să te ghideze spre câștigurile pe care doar Queen of Hearts ți le poate oferi. Regina inimilor a fost mereu foarte generoasă atunci când a venit vorba despre jucătorii ei și i-a bucurat întotdeauna cu premii incredibile. Singura ei regulă este ca tu să te distrezi în timp ce învârți tamburii jocului sau. Crezi că poți face față provocării?

Numele dezvoltatorului de jocuri ca la aparate Novomatic a ajuns în toate colțurile planetei, fiind, de altfel, și unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de păcănele 77777. Atunci când inginerii de aici nu lucrează la un nou joc cu păcănele cu fructe, aceștia caută noi idei care să nu fi fost abordate până acum. Astfel se face că Queen of Hearts a apărut și este un real hit. Din nefericire, tema sa nu se adresează tuturor categoriilor de jucători, dar dacă te atrag caracteristicile sale, acestea pot fi găsite și în Book of Ra Deluxe 6 sau Gorilla.

Queen of Hearts jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Probabil ai auzit, dacă nu ai citit sau văzut filmul după cartea lui Lewis Carroll intitulată Alice în Țara Minunilor. Aici, o fetiță vede un iepuraș care vorbește și îl urmează, prin gaura scorburii lui, într-o lume de poveste. În aventura sa întâlnește o mulțime de personaje fabuloase precum pălărierul cel nebun, pisica Cheshire sau regina de inima roșie. Cel din urmă caracter coincide cu tema abordată de jocul Queen of Hearts, deși, doar în teorie. Regina jocului oferit de Novomatic este exact opusul celei descrise în carte. Aceasta este blândă, generoasă și foarte frumoasă, pe când cea de-a două este într-o relație de antiteză cu cea dintâi.

Dar haide să ne oprim aici cu cărțile și descrierile pompoase, și să descindem în miezul Queen of Hearts pentru a-i afla toate secretele. Grafica sa este puțin depășită de vreme, dar culorile s-au păstrat vii și frumoase. Pe imaginea de fundal se întinde un portal care te va teleporta în ținutul magic peste care această superbă regină domnește. Prinse între două coloane încununate cu o inimă din aur, stau strânse laolaltă toate cele 5 role pe care jocul se desfășoară. De asemenea, pe suprafața acestora apar simboluri care inspiră în mod direct sau indirect regalitate prin imaginile pe care le reprezintă sau modul în care au fost create. Toate aceste elemente adunate împreună reprezintă mixtul perfect pe care toate jocurile ca la aparate cu speciale ar trebui să îl obțină.

Simboluri

Ești gata să câștigi însutit? Pe locuri, fii gata, start! Fiecare dintre simbolurile din Queen of Hearts te va răsplăti cu o mulțime de credite atunci când așezi simbolurile în combinații de câte 3 sau mai multe elemente identice pe una dintre cele 9 linii de câștig. Premiile oferite aici reprezintă pariul de linie înmulțit cu un anumit multiplicator în funcție de tipul și numărul simbolurilor ce participă la combinație. Acești multiplicatori pot ajunge și până la:

  • 10 000x pentru 5 inimi roșii;
  • 3 000x pentru 5 trandafiri galbeni;
  • 500x pentru 5 castele, 5 inele sau 5 coroane;
  • 400x pentru 5 regine;

De asemenea, pentru simbolurile de pe cărțile de poker, aceștia sunt:

  • 250x pentru 5 K;
  • 200x pentru 5 Q sau J;
  • 100x pentru 5 de 10 sau 5 de 9.

Suntem de-a dreptul impresionați de capacitățile Queen of Hearts. Într-adevăr, o adevărată regină a inimilor, dar mai ales a câștigurilor. Deși nici unul dintre noi nu joacă aici pentru bani reali pentru că toate creditele sunt fictive, atunci când vedem sumele care se perindă pe din față ochilor noștri, ne entuziasmam subit. Nu pentru că am putea trage foloase din ei, dar doar pentru că ne simțit extraordinar de bine să vedem cât de mult putem noi câștigă. Și asta nu se aplică doar pentru Queen of Hearts, ci pentru toate jocuri 77777 gratis fără bani disponibile pe siteul nostru.

Cum joci Queen of Hearts păcănele gratis?

Când vine vorba de interfața implementată pentru acest joc, Queen of Hearts împarte același bord de comandă cu majoritatea jocurilor ca la aparate oferite de Novomatic. Acesta este unul foarte simplu unde poți găsi atât butoanele pentru setarea numărului de linii și sumei pariului, cât și butoanele pentru redare manuală și redare automată. Cele dintâi sunt reprezentate de – și +, pe când cele din urmă sunt însemnate cu Start și Autoplay. Toate aceste butoane te vor ajuta să îți personalizezi experiența până la cele mai mici detalii. Ce mai aștepți? Pune-te pe treabă, distracția e doar la un click distanță!

Caracteristici speciale Queen of Hearts joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Funcția de Gamble – Ești mulțumit cu puțin atunci când știi că poți să îți dublezi câștigurile cu care ești recompensat? Dacă răspunsul tău este negativ, atunci iată o altă întrebare: Ești dispus să îți pui la bătaie suma obținută cu riscul de a o pierde? Da? Atunci apasă după oricare rundă încununată cu succes butonul Gamble și ghicește corect culoarea de pe fața cărții de poker.
  2. Rotiri gratuite – Odată ce 3, 4 sau 5 simboluri Scatter apar concomitent pe tabelă de joc, 8, 15 sau 20 rotiri gratuite îți for fi oferite. În timpul acestor rotiri, Cupidon s-ar putea să apară și să așeze pe una dintre cele 15 poziții un simbol bonus.

Povestea de vis, caracteristicile speciale, dar și elementele fantastice se amestecă și se completează reciproc într-unul dintre cele mai bune păcănele online ale secolului 21 din câte au apărut până acum. Queen of Hearts, singurul joc pe care vrei să-l încerci dacă vrei să te îndrăgostești iremediabil de jocurile de noroc.