Resident Joc ca la Aparate

Dacă ți-au plăcut mereu filmele cu spioni, este momentul perfect să îți arunci un ochi pe Resident online. Intriga acestui joc se află în povestea pe care o spune despre un spion care s-a infiltrat în liniile inamice. Ajută-l să adune informații și protejează-l învârtind tamburii, iar pentru serviciile tale vei fi răsplătit regește!

Resident

Evalueaza Joc (89 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Dezvoltat de către Igrosoft, Resident online este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate cu speciale din Rusia. Deși nu este foarte diferit de toate celelalte păcănele 77777 atunci când vine vorba de înfățișare și de felul în care acesta poate fi jucat, tema sa cu spioni te va ține lipit de scaun.

Probabil că bănuiești deja, dar oferă-ne posibilitatea de a-ți valida presupunerea. Da! Igrosoft este un dezvoltator de păcănele originar din Rusia care și-a format portofoliul în funcție de cererea pieței. Deși pentru cineva care nu a avut parte niciodată pe parcursul vieții de influențe sovietice, temele abordate de această companie ar putea fi puțin neobișnuite, pentru ruși, ele descriu o parte din traiul sau istoria lor. Astfel, jocurile ca la aparate oferite de Igrosoft sunt foarte populare și cunoscute doar în Rusia și în țările din imediata vecinătate. Resident online este doar unul dintre ele, dar dacă vrei să încerci și altele, pe pagina noastră poți găsi păcănelele online Garage, Crazy Monkey, Island 2, Junky Box și Lucky Haunter.

Resident online jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Viața de spion nu este de cele mai multe ori cea mai ușoară, dar cu siguranță nu este una plictisitoare. Misiunile, situațiile de viață sau de moarte sau schimburile de focuri sunt doar câteva dintre instanțele în care spionii iau parte. Acum, partea bună cu Resident online este că tu nu trebuie să îți pui viața în pericol, iar partea și mai bună este că te vei distra cum nu ai mai făcut-o până acum în timp ce câștigi mult, foarte mult.

Întregul joc se învârte în jurul unui spion rus pe nume Resident și a misiunii sale din timpul celui de-al Treilea Reich de a sustrage documente importante și de a o salva pe tovarășa sa, Cathie. De altfel, el poate fi văzut chiar sub tabela jocului, stand culcat adunând probe, investigând documente și fotografiind locul în care seiful a fost spart. Desigur, puțin ajutor ar fi oricând binevenit, dar singura modalitate de a-i da o mână și a te implica în povestea lui este de a pune întregul mecanism din Resident online în funcțiune. Cei 5 tamburi cu câte 3 rânduri adună împreună toate elementele necesare investigației și este doar o chestiune de timp până când acestea se aliniază pentru a te recompensa pe tine și a-l ajută pe el.

Simboluri

Există 8 tipuri diferite de simboluri în cadrul Resident online, fiecare dintre ele având un rol unic și o valoare prestabilită. Pentru a ajunge la a revendica suma pusă pe fiecare dintre ele, trebuie să învârți tamburii până când 3 sau mai multe elemente identice apar într-una dintre succesiunile dictate de cele 9 linii de câștig. Combinațiile astfel obținute vor fi răsplătite cu un premiu ce constă în valoarea pariului de linie înmulțit cu un multiplicator specific tipului și numărului de simboluri ce iau parte. Acest multiplicator se poate ridică până la:

  • 5 000x pentru 5 monezi din aur;
  • 2 000x pentru 5 extinctoare;
  • 500x pentru 5 epoleți cu grade;
  • 200x pentru 5 tunuri;
  • 100x pentru 5 medalii;
  • 50x pentru 5 dosare;
  • 20x pentru 5 măști de gaz;
  • 10x pentru 5 pistoale.

1 credit sau 100 000, indiferent de cât de mult vei reuși să câștigi, nu uita că nu poți retrage nimic. Aici joci pentru plăcerea și senzațiile pe care păcănelele ți le pot oferi, nu pentru foloase materiale. De altfel, siteul nostru oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani pentru ca tu să nu te preocupi cu griji în legătură cu fondurile de alimentare a tamburilor, așa cum a-i face-o jucând la un cazino online.

Cum joci Resident online păcănele gratis?

Rușii știu! Ce e simplu, de cele mai multe ori este și bun, iar Resident online nu se abate de la această regulă. Interfața foarte simplistă pe care cei de la Igrosoft au ales-o pentru acest joc poate fi utilizată cu ușurință atât de veterani, cât și de jucătorii care nu au mai încercat până acum să joace la păcănele. Pe suprafața ei există 10 butoane pe care tu le vei folosi, iar noi o să le inventariem în cele ce urmează pentru ca tu să nu mai pierzi timpul încercând să le descifrezi.

  • Paytable – este butonul care te va trimite la toate explicațiile de bază pentru Resident online, respectiv la întreaga listă de câștiguri;
  • 1 line; 3 lines; 5 lines; 7 lines; 9 lines – fiecare dintre acestea setează numărul de linii de câștig indicat pe suprafața sa;
  • Bet One; Bet Max – te ajută să-ți alegi pariul cu care vrei să pornești la drum;
  • Start; Automatic Start – fiecare dintre ele reprezintă un tip de Start. Primul este pentru o redare manuală, în timp ce al doilea pentru una automată.

Caracteristici speciale Resident online joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Joc Riscant (Risk Game) – Fiecare câștig poate fi înmulțit, așa cum fiecare câștig poate fi pierdut, totul în cadrul aceleiași funcții. Nu înțelegi despre ce vorbim? Permite-ne să îți explicăm! Jocul Riscant sau Risk Game este o funcție care îți permite să îți dublezi pariul cu fiecare rundă a sa doar dacă ghicești care dintre cărți are o valoare mai mare decât cea trasă de sistem.
  2. Bonus Resident – Când 3 simboluri seif apar concomitent oriunde pe tabelă, bonusul Resident este activat. În cadrul său apar 4 seifuri pe care trebuie să le deschizi fără a exploda. Dacă reușești să supraviețuiești acestei etape, vei trece la următoarea unde trebuie să alegi una dintre cele 2 uși. Dacă pe ușa pe care ai selectat-o apare Radio-Cathie, atunci ești câștigătorul unui mega premiu.
  3. Simbol Special Wild (extinctor) – poate că extinctorul nu este cel mai bine plătit simbol, dar, cu siguranță, este cel mai folositor. Atunci când acesta apare alături de cel puțin 2 alte simboluri identice dintr-un alt tip, el ia valoarea lor și contribuie la crearea unei combinații câștigătoare.

Resident online oferă câte ceva pentru toți jucătorii. Fie că ești nou sau ai mai jucat până acum jocuri ca la aparate gratis, cu siguranță te vei bucura de aceleași trăiri inedite atunci când îl accesezi. Așa că, de ce mai pierzi timpul citindu-ne descrierea? Mergi până sus la joc și dă drumul la distracție!