Fruit Zen Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Pregătit să fii teleportat într-un univers unde energia Zen dictează fluxul lucrurilor? Te relaxează priveliștea liniștită a unui ocean, dar totodată ești și un fan avid al păcănelelor cu fructe? De ce nu încerci Fruit Zen? Acest joc te va ajuta să te bucuri de fiecare clipă din plin!

Fruit Zen

Evalueaza Joc (110 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.20
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Relaxează-te și bucură-te de minunata priveliște din Fruit Zen, unul dintre cele mai noi jocuri ca la aparate cu speciale oferite de Betsoft. Acest joc cu păcănele 77777 îți oferă o atmosferă destinsă care te va scăpa de stresul vieții cotidiene într-un timp record. Doar așază-te confortabil și dă startul la distracție!

Fruit Zen este unul dintre cele mai noi creații de la Betsoft. Această companie este un dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale relativ mic pe piață, dar care oferă cele mai bune produse care atrag atât prin aspect cât și prin felul în care pot fi jucate. Atunci când simți nevoia de un joc cu păcănele online răcoritor, cea mai bună opțiune a fost și va fi mereu Betsoft.

Fruit Zen jocuri cu fructe ca la aparate – temă și aspect

Zen este una dintre cele mai cunoscute forme de budism japonez al cărui principiu fundamental este ideea că se poate ajunge la iluminare prin meditație sau printr-o experiență spirituală numită sambodhi. Acum, poate că tu nu țintești tocmai pentru iluminare, dar vrei să te destinzi și vrei să te distrezi în același timp. Din moment ce ești aici, de ce nu încerci să joci Fruit Zen? Acest joc combină perfect atmosfera relaxantă a unei faleze necunoscute omului cu prospețimea și deliciul fructelor.

Probabil te-am făcut curios despre ceea ce vorbim, așa că haide să aruncăm o privire peste aspectul acestui joc cu păcănele. Grafica sa este una modernă, 3D, și redă pe fundal imaginea apei ce se unduiește liniștită printre stânci, aproape de mal. Pe deasupra ei, plutind pe cei 5 tamburi ce au fiecare câte 3 rânduri, se înghesuie cele 7 tipuri de fructe ce formează totalul de simboluri. Portocalele, lămâile, strugurii, pepenii, prunele, zmeurele sau cireșele vor avea grijă ca tu să te simți împlinit atât de câștiguri, cât și de ceea ce acest joc îți poate oferi.

Dacă Fruit Zen se va dovedi a fi pe placul tău și-ți vei dori să încerci și alte jocuri ce au o abordare 3D asupra unei teme simpliste, noi îți recomandăm Plenty of Twenty. Acesta este un joc de la Novomatic care oferă o personalitate unică fiecărui simbol în parte.

Simboluri

Aspectul simbolurilor a fost deja făcut cunoscut, tot ce mai rămâne de făcut este să discutăm despre felul în care combinațiile pe care acestea le formează te răsplătesc pe tine. În primul rând, o combinație are cel puțin 3 elemente identice așezate unul lângă altul pe tamburi alăturați, de la stânga la dreapta, pe una dintre cele 10 linii de câștig. Odată formate, acestea oferă o anumită sumă în funcție de numărul și tipul de simboluri care participă. Sumele ce pot fi câștigate, pot ajunge la cifre de până la:

  • 2 500 pentru 5 portocale;
  • 1 200 pentru 5 lămâi;
  • 600 pentru 5 struguri;
  • 500 pentru 5 pepeni;
  • 400 pentru 5 prune;
  • 250 pentru 5 zmeure sau 5 cireșe.

Ce zici? Nu-i rău, nu-i așa? Chiar dacă Fruit Zen nu este un joc pe bani, ar fi surprinzător să nu fi mișcat de cele câte ți se oferă. Vei putea observa că la începutul jocului îți va fi oferit un anumit număr de credite. Nu-ți fă griji, din moment ce Fruit Zen este unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care pagina noastră le oferă, fondurile ce alimentează rotirile trebuiau înlocuite cu ceva. Astfel, tu te vei putea bucura de experiența completă a păcănelelor cu fructe fără a fi nevoit să faci vreo investiție.

Cum joci Fruit Zen păcănele cu fructe gratis?

La o primă vedere am putea spune că interfața este destul de simplă. Indiferent de cât de neexperimentat un jucător ar putea fi, cu o astfel de interfață, este imposibil să dai greș. Asta pentru că pe partea stângă a bordului de comandă au fost strânse împreună toate setările fine pentru personalizarea parametrilor de joc cum ar fi numărul de linii și valoarea pariului. Iar pe partea dreaptă au fost plasate butoanele pentru activarea rotirilor manuale și automate, dar și pentru setarea pariului maxim. Putem spune că jocul a fost într-adevăr făcut pentru a maximiza relaxarea și a reduce stresul.

Caracteristici speciale Fruit Zen joc cu păcănele 77777

Fruit Zen încearcă să țină lucrurile cât mai simple, de aceea, caracteristicile care pot fi găsite în cadrul său sunt un caz izolat care nu interferează foarte mult cu jocul. Desigur, vorbim despre Simbolul Wild și funcțiile lui. Acesta este reprezentat de elementul pe care apare logo-ul jocului și se extinde pe întreaga suprafață a tamburului pe care a aterizat. Acesta poate apărea doar pe tamburii 2, 3 și 4 și declanșează o rotire adițională atunci când se arată. Totodată, în timpul acestei rotiri, simbolul wild stă lipit de poziția în care a apărut inițial pentru ca tu să câștigi și mai mult.

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să încerci jocuri cu păcănele ca la aparate gratis care să combine atât o tema clasică cât și o interfață modernă, 3D, atunci noi îți putem face o recomandare! Te îndemnăm să încerci Fruit Zen, un joc care combină atât cele două elemente, cât și multe altele pentru a-ți oferi păcănelele visurilor tale.