Oliver`s Bar Joc ca la Aparate

Ne bucurăm să te anunțăm că nu trebuie să aștepți sfârșitul unei săptămâni foarte încărcate pentru a te delecta cu un cocktail. Acum poți să o faci de oriunde ești și oricând dorești învârtind tamburii din Oliver's Bar. Dacă vrei să combini plăcerea cu distracția, atunci acesta este cel mai bun exemplu de jocuri ca la aparate pe care trebuie să îl joci!

Oliver`s Bar

Evalueaza Joc (91 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 900
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Cine nu iubește să petreacă toată noaptea? Mai ales când barul se află într-o locație tropicală precum cea din Oliver’s Bar. Deci ce băutură preferi? Un pahar de vin? Un shot de tărie? Sau poate un cocktail savuros cu gheață? Orice ai alege, acest joc este pregătit să îți ofere tot ce îți dorești!

A devenit deja o obișnuință să identificăm majoritatea păcănelelor online impresionante ca fiind dezvoltate de către Novomatic. Asta pentru că această companie nu doar că are o lungă istorie în ceea ce privește activitatea sa, dar și un portofoliu incredibil, plin doar de cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale. Iar dacă nu vrei să ne crezi, încearcă atât Oliver’s Bar, cât și Book of Ra 6 Deluxe sau Big Catch.

Oliver’s Bar jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Un bar bun poate fi asociat, de cele mai multe ori, cu o amintire de neuitat pentru că acesta este locul unde poți întâlni prieteni noi sau poate chiar iubirea vieții tale. Nu te sfii să joci Oliver’s Bar, un joc care îți poate oferi un spectru impresionant de senzații care de care mai diverse și asociate cu diferite emoții.

Localul lui Oliver este deschis 24/7 și te va îndulci cu diferite fructe și cocktailuri pe care le vei putea culege chiar de pe cei 5 tamburi și 3 rânduri ai jocului. Portocalele, căpșunile, cireșele sau fructele stea merg cel mai bine într-o companie plăcută, de aceea, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te distra. Un singur of avem și anume efectele audio pe care Novomatic a ales să le folosească pentru acest joc cu păcănele 77777. Acestea au aceeași sonoritate precum toate celelalte sunete folosite pentru jocurile cu fructe ca la aparate de tip arcade disponibile în cazinouri.  Dar chiar și acest aspect nu îi poate șterge din frumusețe. O spunem cu mâna pe inima, Oliver’s Bar este un joc ce merită încercat!

 

Simboluri

Este timpul să petrecem! Cum? Nu ai auzit? Oliver’s Bar te răsfață atât cu o atmosferă incredibilă, cât și cu o mulțime de premii irezistibile. Pentru a le revendica, nu trebuie decât să obții o combinație de cel puțin 3 elemente identice pe una dintre cele 9 linii de câștig de la stânga la dreapta. Crezi că poți face față acestei provocări? Atunci haide să vedem care sunt sumele maxime puse la bătaie. Dacă folosești cel mai mare pariul vei putea obține până la:

  • 1 000 000 pentru 5 barmani;
  • 900 000 pentru 5 Happy Hour;
  • 200 000 pentru 5 grupuri de 3 prieteni sau 5 cupluri;
  • 100 000 pentru 5 flamingo sau 5 cocktailuri;
  • 40 000 pentru 5 fructe stea sau 5 lime;
  • 20 000 pentru 5 portocale, 5 măsline, 5 căpșuni sau 5 cireșe.

Atenție! Este musai să îți reamintim că indiferent de cât de mari sau mici sunt premiile în credite, acestea nu pot fi convertite în valută. Asta pentru că pagina noastră oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani, ceea ce înseamnă că dacă nu depozitezi fonduri, nici nu le vei putea retrage. Un lucru este totuși cert, și anume distracția. Așa că, de ce nu te faci confortabil și joci Oliver’s Bar?

Cum joci Oliver’s Bar păcănele gratis?

Barul lui Oliver nu te așteaptă doar cu voie bună, ci îți și oferă cele mai tari senzații. Totul fără ca tu să te stresezi urmând pași complicați sau inutili. Grație interfeței foarte ușor de folosit, tot ce trebuie ca tu să faci pentru a te bucura cu adevărat de experiența jocului este să îți alegi numărul de linii cui care vrei să joci și valoarea pariului. Odată ce ai hotărât ce sume vrei să aloci acestor doi parametri, nu rămâne decât să apeși butonul Start sau butonul Autoplay pentru a activa tipul de rotire care ți se potrivește. Cam atât despre cum îl poți juca. Mai departe stă în puterea ta și a norocului tău felul în care excelezi. Mult noroc!

Caracteristici speciale Oliver’s Bar joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – 3 sau mai multe simboluri Scatter (Happy Hour) nu doar că te vor premia cu o sumă prestabilită, dar totodată îți vor oferi 20 rotiri gratuite cărora li se aplica un multiplicator 4x pentru toate câștigurile.
  2. Simbol Special (pahar cu tequila sunrise) – Poate că paharul uriaș de tequila sunrise care se extinde pe toate cele 3 rânduri ale unui tambur nu are o valoare proprie, dar are un rol unic. Mai exact, acesta poate participa la crearea oricărei combinații de elemente cu excepția celor de Scatter (Happy Hour).

Dacă îți dorești să ai parte de câștiguri fantastice, voie bună și un joc cu păcănele gratis care întrece orice imaginație, este momentul perfect să îi acorzi o șansă lui Oliver’s Bar. Din propria noastră experiență te asigurăm că-l vei iubi!