Roaring Forties Păcănele ca la Aparate

Roaring Forties este pe cale să îți schimbe viziunea despre tot ce înseamnă distracția de cazinou online! Este un joc de păcănele cu fructe, clasic, dar în același timp modern și antrenant. Vei avea o stare de bine constantă în timp ce pariezi și câștigi!

Roaring Forties

Evalueaza Joc (199 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.4
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 40
  • |
  • Max. Bet: 80
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Roaring Forties este un joc din categoria jocuri ca la aparate care a fost creat de Novomatic și se numără printre multe alte jocuri online care inițial au fost doar in salile de cazino. Este un joc ușor fără complicații și poate fi jucat de jucători noi și experimentați care preferă simplitatea într-un joc cu pacanele. În afară de accesarea acestui joc de la un cazinou Novomatic , pentru a vă simți ca intr-un cazino live, puteți descărca acest joc pe dispozitivele dvs. mobile fie prin Novomatic, fie prin Greentube, furnizori de software mobil.

Despre ce este vorba in joc?

Roaring Forties este un joc cu de pacanele care conține 5 role, 40 de linii de câștig și 3 rânduri. Jucătorii pot plasa pariuri variind de la £ 0.01 până la £ 0.50. O caracteristică de distracție bonus care nu este disponibilă în acest joc este rotirile gratuite și nu există nici un fel de multiplicatori. Suma maximă care poate fi obținută la un jackpot este de 10 000 £.

Obiectivul jocului

Când jucați Roaring Forties, obiectivul principal este să obțineți un simbol pe toate cele 5 role în fața dvs. Combinațiile câștigătoare pot apărea începând de la stânga, tot drumul spre dreapta, care rulează peste linii de plată. Dacă doriți să obțineți o victorie obținând combinația totală și finală câștigătoare, ar trebui să completați o linie de plată fără interferența altor simboluri.

Cum se joaca jocul

Pentru a juca Roaring Forties , jucătorii trebuie să selecteze opțiunea Play Now. După aceasta, li se va cere să aleagă fondurile pe care le vor plasa ca o plată în joc. După ce faceți acest lucru, următorul pas este să setați miza pe care o vor plasa pe fiecare linie de plată, făcând clic pur și simplu pe butoanele plus sau minus care vor apărea pe ecrane. Ultimul pas este să selectați opțiunea de pornire care va lansa jocul și apoi să începeți să jucați și să câștigați.

Simbolurile

Deoarece este un joc tematic cu fructe , simbolurile se compun, de asemenea, din fructe diferite, cum ar fi prunele, strugurii, portocalele, pepeni verzi, lămâile și cireșele, care vă pot face să salivați în timp ce jucați. Altele decât fructele, există și simboluri ale barelor de aur și o pictogramă numerică a unui Lucky 7.

Designul jocului de pacanele

Deși Roaring Forties are simplitate asociată cu designul său, este distractiv și plin de distracție pentru toți cei care aleg să o joace. Simbolurile sunt reprezentate într-un afișaj luminos de culori și au un aspect ușor și animat de design.

Caracteristicile bonusului

Simbol scatter este reprezentat de steaua din Roaring Forties. Această stea scatter este utilă în aproape orice poziție când apare pe role. Cu toate acestea, nu este cazul cu toate celelalte combinații câștigătoare, deoarece acestea trebuie să se afle într-o poziție din stânga-dreapta pe role când jucați pe dispozitivele dvs. mobile. Steaua este, de asemenea, simbolul care plătește cel mai mare. Acesta poate plăti 500x pariurile dvs. complete de filare.

Simbolul

Sălbatic este reprezentat de o inscripție de cuvânt “WILD”. Deoarece este sălbatic, are, prin urmare, capacitatea de a înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția stelei care este simbolul scatter.

Gamble Feature

Roaring Forties include o opțiune de jocuri de noroc care este prezentată în rundele sale bonus. Această caracteristică de jocuri de noroc poate fi declanșată prin obținerea unei combinații câștigătoare. Când jucătorii selectează această opțiune, au o ocazie impresionantă de a-și dubla câștigurile, jucând un joc de cărți de bază. Jocul este absolut simplu și tot ceea ce este necesar de la jucători este pentru ei să pună o idee dacă cardul este negru sau roșu. Dacă ghicirile lor sunt corecte, victoriile lor sunt dublate și dacă ghicirile lor sunt greșite, atunci evident vor pierde. Aceștia pot fie să facă clic pe opțiunea de pariere pentru a doua oară, fie să aleagă să accepte și să colecteze câștigurile pe care le-au câștigat.

Opțiunea de redare automată

Dacă doriți să activați opțiunea de redare automată care este inclusă în jocurile cu sloturi mobile pentru Roaring Forties, tot ce trebuie să faceți este să selectați opțiunea de pornire automată pe ecranul dispozitivelor dvs. Dacă alegeți să anulați această opțiune și simțiți că ar trebui să jucați singur jocul, atunci trebuie să selectați opțiunea automată de două ori și ceea ce vă va face este să vă trimiteți înapoi unde vă jucați jocul.

Roaring Forties si pe dispozitivele mobile

Roaring Forties este un joc asemanator cu Sizzling Hot si este compatibil cu o gamă largă de dispozitive care includ iPhone-uri Apple, iPad-uri Apple, tablete Android și telefoane inteligente și alte astfel de dispozitive. Tehnologia HTML5 rulează aplicația și din acest motiv este recomandat ca jucătorii să aibă versiunea descărcabilă a sistemului de operare care rulează pe dispozitivele lor, astfel încât să poată obține beneficii maxime și cel mai înalt nivel de calitate în timpul jocului Roaring Forties.