Jucati acum 40 Super Hot Online

Descriere joc 40 Super Hot de la EGT


Jucat acum 40 Super Hot Online
Există o gamă largă de jocuri cu pacanele EGT gratis, dar unu dintre ele are o cerere foarte mare printre jucătorii pasionați. Jocul 40 Super Hot ne-a impresionat cu fructe colorate, simboluri convenționale și stele. Puteți roti 5 role și cel puțin 40 linii de plată! Grafica simplă și regulile clare fac ca acest slot să fie plăcut pentru toată lumea. Cel mai mare premiu pe care îl puteți câștiga este 20 000 de credite. Sună excelent, nu-i așa? Nu fiecare slot din gama de jocuri cu pacanele online gratis poate să ofere un astfel de premiu avantajos. De asemenea, puteți paria pe toate cele 40 de linii pentru castig. Toate simbolurile vă pot fi cunoscute. Sunt struguri, pepeni, lămâi, prune, portocale, cireșe. În plus, aici veți vedea Stele și simboluri "Sevens".

Acest joc a fost creat pentru acei jucători care adoră jocuri palpitante pe 40 de linii. Datorită unei astfel de cantități mari de linii, ar trebui să fiți atenți la acest proces. Dacă faceți clic pe butonul Albastru, determinați numărul de credite pentru creditul dvs. Prin urmare, cele 40 de linii pentru pariul final vor multiplica acest număr. Porniți redarea automată și urmăriți rotirea bobinelor rapide.

Alte jocuri de la EGT
Extra Stars Flaming Hot Genius of Leonardo
Lucky Hot Dice High 20 Super Hot
Egypt Sky Shining Crown Route of Mexico

Caracteristici bonus - 40 Super Hot Online

Ca joc clasic, 40 Super Hot nu vine cu o mare varietate de caracteristici bonus, dar jucătorii pot aștepta la animații de primă clasă și la posibilități mari de a câștiga jackpot. Există două simboluri extrem de satisfăcătoare pe acest slot, și anume, roșu 7 care înlocuiește toate celelalte simboluri, dar împrăștierea. Dacă reusiți să aterizați 5 dintre aceștia într-o combinație câștigătoare, veți fi recompensați cu o plată de 1000 de credite.

Steaua de aur este scatterul acestui slot și oferă cea mai mare plătire a tuturor simbolurilor. Aterizarea 5 dintre acestea într-o combinație câștigătoare vă va face o plată masivă de 20.000 de credite. Slotul are, de asemenea, o caracteristică de pariere pe care vă puteți dubla cu orice câștig sub 1.400 de credite. Este o simplă ghicire și câștigați un joc în care puteți să vă dublezi sau să vă pierdeți câștigurile curente.

Jocul 40 Super Hot este conectat la jocul EGT cu patru nivele de mister jackpot. Jocul jackpot poate fi declanșat de orice rotire la întâmplare în timpul jocului. Cele patru sume progresive ale jackpot-urilor variază și fiecare este conectată la un simbol al cardului. Dacă sunteți destul de norocoși să declanșați jocul Jackpot Cards, aveți șansa de a câștiga fie cea mai mare sau cea mai mică sumă de jackpot.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu