Rise of Ra Joc ca la Aparate

Înalță-te împreună cu zeul soarelui, Ra, spre noi culmi ale gloriei în cadrul Rise of Ra. Ești pregătit să pornești într-o aventură care-ți va zdruncina simțurile? Setează-ți pariul, învârte tamburii și bucură-te de tot ce acest joc de păcănele are de oferit. Vei vedea curând că toată munca ta va fi răsplătită însutit. Dă drumul la distracție!

Rise of Ra

Evalueaza Joc (647 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 15
  • |
  • Max. Bet: 300
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Tu ce știi despre vechea civilizație egipteană? Află mai multe despre aceasta jucând Rise of Ra creat de EGT Interactive și revendică o parte din comorile sale doar pentru tine!

Spuneam că acest joc vine de la EGT Interactive. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate a lansat mereu produse ce au uimit întreaga comunitate de entuziaști ai păcănelelor online. Doar aruncă o privire la Rise of Ra și vei putea observa încă de la prima vedere că acest joc abundă în caracteristici speciale, design și calitate.

Rise of Ra jocuri ca la aparate – temă și aspect

După cum bine știi, faraonii erau îngropați împreună cu o bună parte a bogățiilor lor pentru ai servi în viață de apoi. Acum, nu suntem siguri cât de mult acestea le-au ușurat viața de după moarte, dar ce este sigur este că toate aceste comori te pot ajuta pe tine. Cu un singur buton poți câștiga sume impresionante în timp ce hoinărești prin camera mortuară.

Putem spune că locația pe care imaginea de fundal o setează este una de vis. Aici, piramidele se ridică impozante spre cer în cadrul unui apus magnific. În mijlocul lor a fost amplasată tabela de joc. Cele 5 role, ce dispun de 3 rânduri, afișează simboluri care mai de care mai prețioase. Simboluri ce înfățișează elemente comune care pot fi găsite de obicei alături de sarcofag. Pentru a menține concentrarea pe ideea principală a jocului, Rise of Ra nu dispune decât de câteva efecte sonore specifice păcănelelor. Cu toate că nu există o coloana sonoră, calitatea tuturor celorlalte elemente te va face să nu observi absența sa.

 

Dacă crezi că Rise of Ra este unul dintre jocurile ca la aparate gratis cu speciale care merită toate laudele, dar totuși ți-ai dori să ai un termen de comparație, îți recomandăm Book of Dead. Acest joc cu păcănele online creat de Play’n GO îți va oferi aceleași senzații excepționale.

Simboluri

Îngropată adânc în inima mormântului dedicat zeului Ra, stă cea mai mare comoară cunoscută omului din perioada antică. Pentru a o revendica doar pentru tine însuți, trebuie să învârți tamburii și să formezi combinații norocoase. Aceste combinații sunt formate din cel puțin 3 elemente identice care se aliniază pe una dintre cele 15 linii de câștig. Desigur, vei vrea ca toate acestea să valoreze cât mai mult, iar dacă folosești pariul de 300 bănuți, te vei putea delecta cu sume de până la:

  • 200 000 bănuți pentru 5 scarabei;
  • 150 000 bănuți pentru 5 Scatter;
  • 15 000 bănuți pentru 5 faraoni sau 5 regine;
  • 8 000 bănuți pentru 5 picturi ale celor 3 zei;

De asemenea:

  • 5 000 bănuți pentru 5 ochi sau 5 sfincși;
  • 2 500 bănuți pentru 5 statui câine sau 5 instrumente încrucișate;
  • 2 000 bănuți pentru 5 cufere, 5 ankh, 5 vaze sau 5 vulturi pictați.

Nu-i așa că doar la auzul tuturor acestor valori simți pornirea de a încerca Rise of Ra? Însă, aici trebuie făcută o mică precizare, și anume că toate creditele disponibile, indiferent dacă au fost câștigate sau ți-au fost oferite la începutul sesiunii, nu pot fi retrase sau convertite în bani reali. Dar, chiar și așa, dacă îți dorești să te antrenezi sau să te bucuri de cele mai tari jocuri 77777 gratis fără bani, aici este cel mai potrivit loc să o faci.

Cum joci Rise of Ra păcănele gratis?

Ești relativ nou în ceea ce privește jocurile ca la aparate cu speciale? Permite-ne să îți facem un tur în jurul Rise of Ra și să te îndrumăm pe calea spre victorie. După cum probabil ai observat, bordul de control are o mulțime de butoane care, la prima vedere, nu au nici o legătură cu jocul. În realitate, butoanele din mijloc, ce conțin numere definesc valoarea pe care poți să o dai pariului tău și acționează ca butoane de Redare Manuală. Totodată, butoanele de sub afișajul creditelor controlează sunetul și dimensiunile jocului, oferă informații, și acționează funcția de Redare Automată. Toate acestea, împreună, îți vor face experiență de joc mai plăcută și mai ușoară.

Caracteristici speciale Rise of Ra

  1. Funcția de Gamble – Știai că fiecare câștig vine cu șansa de a-ți înmulți exponențial suma obținută? Dacă apeși butonul de Gamble, tamburii vor fi înlocuiți de o carte întoarsă a cărei culoare trebuie ghicită. Un răspuns corect îți va dubla de fiecare dată ultima valoare, în timp ce unul greșit îți va anula întregul câștig.
  2. Rotiri Gratuite – Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter vei obține 15 rotiri gratuite cărora li se aplică un multiplicator 3x pentru toate câștigurile rezultate în timpul lor.
  3. Bonus Misterios – din când în când, există posibilitatea ca binecuvântarea zeului Ra să ți se arate sub forma bonusului misterios. Acesta constă în 12 cărți întoarse cu fața în jos dintre care poți întoarce până la 9 dintre ele sau până când 3 identice sunt descoperite. Odată întoarse cele 3, vei fi recompensat cu suma din dreptul simbolului pe care îl reprezintă.

Dacă ar fi să dăm o notă acestui joc, cu siguranță ar fi nota maximă, indiferent de sistemul de pontare. Toate elementele pe care le conține sunt în deplină armonie și lucrează împreună pentru a-ți oferi cea mai tare experiență de jocuri că la aparate gratis.