Jucati acum Shining Crown Online

Jucati acum Shining Crown Online
V-ați imaginat vreodată să puneți mâinile pe bijuteriile coroanei? Acum poți pune mana pe bijuteriile coroanei, acest joc de pacanele cu 5 tambururi de la Euro Games Technology. Shining Crown este un joc frumos și simplu, care oferă niște acțiuni de învârtire directă, fără nici o ființă neașteptată.

Shining Crown este un joc de pacanele tematic cu fructe si are adaugat in pus un twist regal. Shining Crown are 10 linii de plată, veți fi întotdeauna cu o șansă reală de a aduce acasă câteva câștiguri serioase. Există, de asemenea, o caracteristică interesantă pentru pariuri sportive și o rundă de bonusuri pentru carduri de jackpot - așa cum este regula pentru multe jocuri de la acest dezvoltator de software. Acestea fiind spuse, nu există rotiri gratuite, ceea ce este o rușine.

Grafica este suficient de plăcută și jocul este mai fin decât o panza de catifea. Acestea fiind spuse, există mult mai multe mașini de slot interesante disponibile pentru a juca. Cu toate acestea, dacă doriți doar o acțiune simplă, fără rosturi, atunci nu veți fi dezamăgiți de Shining Crown de la EGT.

Rata de întoarcere a jucătorului pentru acest joc este de 96,37% și cea mai mare sumă de jackpot este de 5000 de monede.

Alte jocuri de la EGT
Extra Stars Caramel Hot Extremely Hot
5 Burning Heart Aloha Party 20 Super Hot
20 Diamonds 10 Burning Heart 100 Super Hot

Cum se joaca Shining Crown Online

Modul de joc din spatele acestui slot cu 5 role este foarte simplu. În primul rând, va trebui să selectați suma pe care doriți să o pariați selectând unul dintre numerele afișate în partea de jos a ecranului de joc - puteți alege între 10, 20, 50, 100 și 200.

Dacă faceți clic pe un număr, slotul automat va fi rotit, deci asigurați-vă că doriți să pariați cu siguranță acea sumă înainte să faceți clic pe el. De aici, jocul este simplu - continuați să vă răsuciți până când veți alinia simbolurile pe o linie de câștig. Puteți utiliza tasta spațială pentru a porni și opri fiecare rotire sau puteți sta liniștit și puteți viziona acest aparat să se învârtă cu butonul "Autoplay".

Simbolurile implicate în Shining Crown se bazează pe clasicul slot machine retro , cu un sortiment de fructe diferite și alte simboluri iconice. Lucrurile 7 sunt ceea ce vrei să te aliniezi, 5 dintre ele îți vor aduce 5.000 de credite. Alte simboluri valoroase sunt pepeni verzi și struguri, dar cireșe, lămâie și portocale vor aduce în continuare o sumă decentă de câștiguri.

Există două simboluri scatter - o stea și un semn dolar - și simbolul sălbatic este coroana strălucitoare în sine , care apare pe rolele 2, 3 și 4.

Dubleaza castigurile

Acest joc de pacanele vă oferă șansa de a dubla câștigurile care sunt mai mici de 350 de credite. Dacă aterizați pe o linie de câștig, trebuie să faceți clic pe butonul "Gamble" aprins pentru a începe această caracteristică de bonus.

Veți fi direcționat către un nou ecran de joc în care va exista o carte cu fața în jos. Gândiți-vă dacă credeți că culoarea sa este roșie sau negru și dacă o obțineți corect, veți dubla câștigurile. Ghiciți-vă greșit și veți pierde totul și veți fi luați înapoi la ecranul slot machine.

Aceasta este o modalitate foarte bună de a crește o sumă mică de câștiguri într-un joc de 50/50 șanse.

Jackpot

Sper că aveți o pereche de șosete la îndemână, pentru că perechea pe care o purtați va fi bine și cu adevărat eliminată de această rundă de jackpot. Acest joc secundar este o modalitate foarte simplă, dar interesantă de a vă pune mâna pe niște câștiguri suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să întoarceți 3 cărți dintr-un set de 12 și să sperați că sunt toți de același fel.

Dacă reușiți, atunci veți elimina suma jackpotului care aparține costumului respectiv. Cea mai mare valoare aparține picelor, apoi inimilor, apoi diamantelor și în cele din urmă cluburilor cu cea mai mică valoare.

0 comentarii despre Shining Crown

Trimiteți un comentariu