Age of Troy Joc ca la Aparate

Frumusețea Greciei antice poate fi acum resimțită în cadrul Age of Troy. Acesta este exemplul perfect de joc ce a reușit să redea în întregime minunăția acestei societăți din acele timpuri. Lasă-te captivat de splendoarea sa în acest joc cu păcănele magnific unde poți câștiga și admira concomitent!

Age of Troy

Evalueaza Joc (150 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 400
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Dacă ți-ai dorit vreodată să fii un soldat Troian în războaiele purtate între Spartă și Troia, acum este momentul perfect să joci Age of Troy. Aceasta aduce în prim plan atât frumusețile cetății, cât și elemente gata de a fi folosite în bătălie. Nu rata ocazia de a încerca acest joc.

Este cu neputință să nu fi auzit de ETG Interactive până acum. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate stă atât la baza jocului despre care vorbim astăzi, cât și la baza multor altor păcănele ce au devenit un hit. Titluri precum Legendary Rome, Royal Secrets sau Dark Queen sunt doar câteva dintre cele pe care această companie le-a creat și care au prins de minune la public larg. Dacă, totuși, este prima dată când auzi despre acest dezvoltator, poți încerca toate păcănelele gratis din lista dedicată pentru EGT.

Age of Troy jocuri ca la aparate – temă și aspect

Amintirea războaielor grecești este mai vie ca niciodată în cadrul Age of Troy. Pe fundalul galben plin de motive antice, se perindă diferite simboluri inspirate din istorie. Un rege troian zâmbește către jucători, în timp ce Elena din Troia îi capturează cu frumusețea sa. O corabie înaintează printre valuri în timp ce un coif și un vas pe care este pictată o scenă dintr-o bătălie îți arată ce stă se întâmple.

Putem spune că dintr-un punct de vedere vizual, acest joc arată foarte modern și încântător. O parte dintre efectele sonore lipsesc pentru a te lăsa să te concentrezi, singurele ce pot fi auzite fiind cele ce însoțesc câștigurile și rotirile. Per total, Age of Troy este, dacă ne permiți comparația, un diamant printre jocurile cu păcănele. Este musai să îl încerci!

Simboluri

Nu doar că simbolurile din Age of Troy arată spectaculos, dar, totodată, te vor face mai bogat decât ai visat vreodată. Câștigurile încep să apară odată ce ai obținut o combinație de cel puțin 3 elemente identice întinse de la stânga la dreapta pe una dintre cele 20 de linii de câștig. Iar ele pot fi recompensate cu până la:

  • 20 000 bănuți pentru 5 regi;
  • 10 000 bănuți pentru 5 regine;
  • 8 000 bănuți pentru 5 corăbii sau 5 coifuri;
  • 4 000 bănuți pentru 5 vaze sau 5 cornuri cu galbeni;
  • 2 000 bănuți pentru 5 A, 5K sau 5 Q.

Sumele de mai sus ar putea tentă pe oricine, dar nu uita că ele sunt fictive. Pe pagina noastră există doar jocuri 77777 gratis fără bani ceea ce înseamnă că, deși ai câștigat, creditele obținute nu pot fi retrase. Această versiune a Age of Troy este strict dedicată pentru cei ce vor să încerce în mod gratuit jocurile cu păcănele online, sau cei care vor să se antreneze și nu pentru cei ce vor să joace pentru bani reali. Acum că am lămurit acest aspect, este momentul să trecem la următorul punct.

Cum joci Age of Troy păcănele gratis?

Pentru cei mai noi dintre jucătorii de păcănele care nu au nici un fel de experiență în domeniu, am creat un mic ghid ce are menirea să îi ajute pe aceștia pentru a juca Age of Troy. Dintre toți pașii care trebuie parcurși, doar ultimul este repetitiv, ceilalți fiind necesari doar înainte de a învârti pentru prima dată tamburii. Fără alte adăugări, aici sunt toate etapele ce trebuie parcurse pentru a te bucura de o sesiune extraordinară de joc:

  • alege una dintre cele 5 sume de pe suprafața butoanelor din mijlocul bordului de comandă;
  • alege numărul de linii preferat de pe lateralele tabelei de joc;
  • apasă butonul ales pentru valoarea pariului și privește cum tamburii se rotesc.

Este mai mult decât simplu să joci Age of Troy. Adițional, pentru a nu mai apasă același buton după fiecare rotire, poți opta pentru butonul de Rotire Automată. Aceste setări pot fi aplicate în cadrul oricărui alt joc oferit de EGT, așadar, nu uită pașii parcurși aici.

Caracteristici speciale Age of Troy

  1. Rotiri Gratuite – Cu fiecare 3 simboluri Scatter vei obține 12 rotiri gratuite în cadrul cărora simbolul special se va lipi de poziția în care a apărut inițial.
  2. Funcția de Gamble – Suma pe care ai obținut-o în timpul unei runde nu este nici pe departe una mulțumitoare? O poți înmulți cu ajutorul funcției de gamble. Desigur, există și riscul de a o pierde integral, dar ce ar fi viața fără un pic de pericol? Tot ce trebuie să faci în cadrul acestei opțiuni este să ghicești corect culoarea de pe fața cărții de joc.
  3. Bonus Misterios – din când în când, norocul tău va atinge noi cote iar bonusul misterios va apărea. Acesta se activează doar după ce toate câștigurile din timpul unei rotiri au fost strânse și constă în 12 cărți cu fața în jos. Pentru a câștiga va trebui să descoperi pe acestea 3 simboluri identice, deci poți întoarce până la 9 dintre cărți sau până când regula a fost îndeplinită. Premiul cu care vei fi recompensat este cel ce stă scris în dreptul simbolului pe care tu l-ai obținut.

Cu o selecție impresionantă de premii și caracteristici speciale care depășesc standardele multor jocuri ca la aparate gratis, Age of Troy este calul troian pe care vei vrea să îl conduci spre victorie.