Fruits Kingdom Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Dacă îți doreai un strop din grandoarea păcănelelor clasice și o notă de regalitate, Fruits Kingdom este cel mai potrivit joc pentru tine. Tematica, aspectul și câștigurile sale nu te vor lasă indiferent, ba chiar mai mult, te vor distra peste măsură. Așa că, asigura-te că nu îl vei rata!

Fruits Kingdom

Evalueaza Joc (205 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

De cele mai multe ori, păcănelele cu fructe nu aduc nimic nou în ceea ce privește tema și abordarea. Aceleași elemente repetitive de care unii dintre noi s-au săturat. Dacă vrei ceva mai modern, dar care totuși păstrează strălucirea jocurilor ca la aparate cu fructe, e musai să încerci Fruits Kingdom. Un joc cu 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de câștig care te va bine dispune de la prima rotire.

Știm cu toții despre EGT Interactive, acea companie care mereu și-a alintat utilizatorii cu cele mai bune produse. Iată că astăzi discutăm despre Fruits Kingdom, unul dintre jocurile ca la aparate ce a fost adăugat nu de mult portofoliului său deja impresionant. Ca de obicei, acest dezvoltator a investit foarte multă muncă și pasiune pentru a crea această capodoperă, deci nu rată șansa de a o încerca!

Fruits Kingdom jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Știai că fructele și-au găsit un rege și o regina? Acestea și-au construit o societate în Fruits Kingdom, în vârful căreia stau cele mai importante două simboluri, capetele regale. Ori de câte ori te simți de parcă trăiești într-o continuă monotonie și simți că nimic nu te poate binedispune, alătură-te lor într-o sărbătoare a savorii și prospețimii.

Tamburii sunt inteligent plasați în mijlocul imaginii de fundal ce are însemnele unui steag și redau, cu fiecare nouă rotire, alte simboluri delicioase. Bucură-te împreună cu regele și regina de caise, prune, portocale cireșe, banane struguri, pepeni și lămâi în unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale oferite de EGT. Cu fiecare nouă rotire te vei simți că într-un cazino de lux datorită sunetelor implementate, iar cu fiecare nouă combinație vei putea dansa pe muzica care celebrează câștigul tău. Este o subestimare să spunem doar că acest joc are un cadru de poveste când el arată și se simte cu mult mai bun.

Te pasionează păcănelele online asemănătoare cu Fruits Kingdom? Nu rata șansa să încerci cele mai bune jocuri cu fructe ca la aparate disponibile pe pagina noastră. Shining Crown de la EGT este doar unul dintre ele.

Simboluri

Exact ca oricare altă societate, și în Fruits Kingdom, simbolurile sunt organizate într-o ierarhie. Desigur, o ierarhie a câștigurilor. Fiecare element, fie el fruct sau altceva, are o valoare diferită față de celelalte, iar această valoare poate fi încasată de către jucător imediat ce acesta a obținut o combinație de cel puțin 3 simboluri identice.

Toate aceste detalii sunt interesante și sigur îți vor fi de folos, dar cel mai probabil tu ești curios de cât vei putea câștiga, nu-i așa? Pentru a atinge limita superioară a sumelor de credite ce pot fi obținute în cadrul acestui joc cu păcănele cu fructe, trebuie să folosești pariul de 200, cel mai mare de altfel. Învârtind tamburii cu acesta vei fi recompensat garantat cu până la:

  • 200 000 pentru 5 coroane;
  • 100 000 pentru 5 stele;
  • 15 000 pentru 5 regi sau 5 regine;

Fructele, pe de altă parte, sunt plătite diferit. După cum vei putea observa în cele ce urmează, acestea îți pot oferi un număr de credite de până la:

  • 8 000 pentru 5 mere;
  • 5 000 pentru 5 struguri sau 5 pepeni;
  • 2 500 pentru 5 banane sau 5 portocale;
  • 2 000 pentru 5 lămâi, 5 cireșe, 5 piersici sau 5 prune.

Fiecare simbol în parte are propriul sistem de recompensare, mai mare sau mai mic în funcție de tipul său, dar ce toate acestea au în comun este faptul că sunt fictive. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că toate creditele disponibile în cadrul Fruits Kingdom nu pot fi retrase sau convertite în bani reali. De ce? Pentru că acest joc face parte din suită jocurilor ca la aparate gratis. Toate jocurile 77777 gratis fără bani ce sunt oferite aici se adresează doar celor ce vor să se distreze jucând la păcănele sau celor ce vor să încerce noi titluri fără a depozita fonduri. Deci, dacă te încadrezi în una dintre aceste categorii, simte-te liber să te bucuri de tot ce Fruits Kingdom are de oferit fără a avea griji.

Cum joci Fruits Kingdom păcănele cu fructe gratis?

Nou în acest domeniu și nu știi exact cum poți juca cele mai noi păcănele 77777? Nu-ți bate capul încercând să le descifrezi tainele ascunse, mai bine aruncă-ți un ochi pe micul nostru ghid din cele ce urmează și salvează-ți timpul.

Fruits Kingdom este un joc creat de EGT, ceea ce înseamnă că acesta, la fel că toate celelalte venite de la acest dezvoltator, are aceeași interfață comună și ușor de utilizat. Haide să privim împreună la pași pe care îi ai de urmat pentru a obține o experiență de neuitat:

  • Alege-ți un număr de linii cu care vrei să joci de pe lateralele tamburilor;
  • Gândește-te care dintre valorile de pe centrul bordului de comandă îți surâde pentru pariul tău;
  • Apasă acea valoare și privește cum jocul prinde viață;
  • Adițional, poți opta pentru funcția de Redare Automată pentru a te scuti de a apăsa același buton încontinuu.

Caracteristici speciale Fruits Kingdom joc cu păcănele cu fructe ca la aparate

  1. Simbol Special (Coroana) – ține locul oricărui alt simbol într-o combinație pentru a facilita obținerea de câștiguri. De asemenea, atunci când participă într-o combinație, dublează suma ce tu o vei primi.
  2. Simbol Special (Stea) –acesta poate forma combinații norocoase indiferent de locul pe tabela pe care îl ocupă.
  3. Rotiri Gratuite – sunt oferite în număr de 15 cu un multiplicator de 3x ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri Stea (Scatter) apar concomitent pe tamburi.
  4. Funcția de Gamble – nu ești obligat să fii mulțumit de suma pe care o câștigi. Atunci când aceasta nu te mulțumește, înmulțește-o! Activează funcția de gamble și ghicește corect ce culoare are simbolul de pe fața cărții de poker. Singurul risc aici este că îți poți pierde întreaga sumă obținută în cazul unui răspuns greșit.
  5. Jackpot Cards (Bonus Misterios) – din când în când, la întâmplare, se poate ca bonusul misterios să se activeze la sfârșitul unei runde. Acesta te va premia garantat cu unul dintre cele 4 premii. Pentru a câștiga, trebuie doar să întorci cărțile ce sunt afișate până când 3 identice vor fi descoperite.

Fruits Kingdom are o colecție cum n-ai mai văzut de fructe, caracteristici speciale și grafică ce îl pun în fruntea majorității jocurilor ca la aparate gratis cu speciale. Da-i o șansă și sigur nu vei regreta alegerea făcută!