Katana Joc ca la Aparate

Ești pasionat de istoria japoneză? Îți dorești să te destinzi cu un joc cu păcănele online în timp ce afli lucruri noi despre Japonia? Învârte tamburii din Katana și lasă onoarea și frumusețea vechilor samurai să te cuprindă!

Katana

Evalueaza Joc (124 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.02
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Cât de multe știi despre istoria Japoniei în perioada ei cea mai sângeroasă? Despre luptele pe viață și pe moarte pentru controlarea pământului și, implicit, a bogățiilor ce se află pe acesta? Katana reușește să redea această eră, fără partea care cuprinde moartea, într-un joc cu păcănele 77777 fabulos. Pe cei 5 tamburi cu câte 3 rânduri se desfășoară un episod dintr-o perioadă în care teritoriul era considerat avuție.

Cine altcineva s-ar fi putut gândi la o astfel de temă decât Novomatic. Atunci când nu lucrează la un nou joc cu păcănele cu fructe, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate inovează industria cu noi idei care mai de care mai controversate. Una dintre aceste idei este Katana, ce tratează un subiect destul de sensibil, perioada în care shoguni controlau țara pe care o cunoaștem în ziua de astăzi că fiind Japonia.

Katana jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Cu mult timp în urmă, pe vremea când teritoriul Japoniei nu era foarte cunoscut sau deschis către restul lumii, acesta era dominat de războaie. Mici regate numite shogunate, conduse de shoguni, erau într-o continuă bătălie pe viață și pe moarte pentru controlarea unui teritoriu mai mare decât cel pe care îl aveau în subordine. Samurai, trupe de elită care au fost antrenate o viață în arta sabiei, dar și țărani deopotrivă, luptau cot la cot pentru asigurarea prosperității regatului lor. Poate că nu îți este cel mai ușor să îți imaginezi cum aceste lupte decurgeau, de aceea jocul cu păcănele Katana îți oferă o modalitate interactivă de a vizualiza această parte a istoriei în timp ce ii învârți tamburii.

Putem fi cu toții de acord că tema abordată este sublimă, dar ce părere ai despre felul în care aceasta a fost pusă în scenă? Pe deasupra unui peisaj dintr-un codru prin care curge lin un râu, a fost așezată o placă din lemn de culoare roșie. Această culoare simbolizează sângele vărsat, onoarea, dar și soarele, din moment ce Japonia este supranumită Țara Soarelui Răsare. În mijlocul acestei plăci stă așezată tabela ce strânge împreună toți cei 5 tamburi. În total, pe suprafața acesteia se perindă 12 tipuri de simboluri care se împart în două categorii. Prima dintre ele înfățișează peisaje și imagini relevante pentru istorie, în timp ce a doua este reprezentată de elemente inspirate de pe cărțile de poker cărora le-a fost oferit un designul asiatic. Astfel, toate aceste caracteristici, împreună, realizează un echilibru perfect între elementele de imaginație și cele specifice jocurilor ca la aparate cu speciale.

Vrei să încerci mai multe păcănele unice dezvoltate de inginerii de la Novomatic? Nu rata șansa de a încerca Lord of the Ocean sau Lucky Lady’s Charm Deluxe, două dintre cele mai bune jocuri ale sale care te vor face să uiți că noțiunea de plictiseală mai există.

Simboluri

Fiecare rotire reprezintă un pas mai aproape obținerea unui câștig fabulos. Poate că nu vei încununa fiecare rundă cu succes, dar de fiecare dată când vei reuși să aranjezi 3 sau mai multe simboluri pe una dintre liniile de câștig, vei fi recompensat regește. Toate sumele cu care vei fi răsplătit sunt acordate în credite, iar dacă vei juca folosind cel mai mare pariu, ele pot ajunge la valori la fel de impresionante precum:

  • 8 000 pentru 5 suporturi pentru katana;
  • 2 000 pentru 5 shoguni;
  • 1 600 pentru 5 gheișe;
  • 1 200 pentru 5 samurai cu steag sau 5 arcași;
  • 1 000 pentru 5 castele sau 5 temple.

În ceea ce privește celelalte simboluri inspirate de pe cărțile de poker, acestea au o valoare ceva mai mică comparativ cu cele enumerate mai sus. Cu toate acestea, fiecare câștig este important, mai ales că fiecare valoare cu care ești recompensat se va aduna în contul tău pentru a alimenta următoarele rotiri. Astfel, pentru o combinație de 5 elemente identice, vei primi 400 pentru A, 300 pentru K sau Q și 200 pentru J sau 10.

Și? Ai câștigat? Nu te grăbi să încerci să retragi fondurile disponibile în cadrul Katana, pentru că nu există nici o opțiune pentru această acțiune. Toate creditele, fie ele câștigate sau oferite la începutul jocului, sunt fictive și nu pot fi convertite în valută. Această regulă se aplică pentru totalitatea jocurilor 77777 gratis fără bani disponibile pe pagina noastră. Astfel, tu poți întra aici doar pentru a te distra și a încerca noi titluri. Mult noroc și distracție plăcută!

Cum joci Katana păcănele gratis?

La fel ca majoritatea jocurilor ca la aparate 77777 dezvoltate de Novomatic, și Katana are o interfață foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci pentru a învârti rolele este să:

  • îți alegi un număr de linii de câștig dintr-un maxim de 20;
  • decizi care este pariul care te favorizează;
  • apeși fie butonul Start pentru o rotire manuală, fie cel de Autoplay pentru o rotire Automată.

Mai departe, rămâne la latitudinea ta cum îți personalizezi parametrii cu care vrei să joci. Pariază cât vrei, joacă cu câte linii de câștig te simți confortabil și bucură-te de o experiență rară!

Caracteristici speciale Katana joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – suportul de katane este atât simbolul Scatter al acestui joc, simbol care nu ține cont de liniile de câștig, cât și elementul care declanșează cele 10 rotiri gratuite, atunci când apare într-un număr egal sau mai mare de 3 pe tabelă.
  2. Simbol Special Wild (shogun) – Este extraordinar de ușor să identifici simbolul Wild. Acesta este împrejmuit de o ramă aurie, iar pe suprafața acestuia se află capul chel al shogunului. El are abilitatea de a ține locul tuturor celorlalte elemente, cu excepția celui de Scatter, în cadrul unei combinații norocoase. De asemenea, atunci când apare pe role în cadrul rotirilor gratuite, acesta are posibilitatea de a se extinde pe întreaga suprafață a tamburului pe care a aterizat.
  3. Funcția de Gamble – Nici o sumă de credite nu este prea bună pentru tine! Dacă vrei să îți dublezi exponențial câștigul, chiar dacă riști să Îl piezi complet, îți recomandăm să folosești funcția de gamble. Aceasta îți pune la dispoziție o carte de poker întoarsă cu fața în jos și două butoane pe care apar numele a două culori. Pentru a câștiga, trebuie doar să apeși butonul care crezi tu că reprezintă culoarea de pe fața cărții și acesta să coincidă cu realitatea.

Katana are atât o interfață uimitoare, cât și un număr impresionant de caracteristici speciale ce lucrează împreună pentru a-ți oferi cea mai tare experiență pe care poți să o ai când joci jocuri ca la aparate gratis. Cufundă-te în lumea pe care acest joc o oferă și ieși învingător!