Royal Secrets Joc ca la Aparate

Royal Secrets este un joc de păcănele ca la aparate intrigant. Crezi că poți să afli secretele casei regale în timp ce îți multiplici câștigurile? Nimic nu este mai interesant decât să fii în pas cu intrigile de la curtea regală.

Royal Secrets

Evalueaza Joc (685 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 10
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării, acum și tu poți face parte din grupul nobililor de la curtea regală cu Royal Secrets. Participă în disputele lor, împărtășește-le secretele și bucurate de o experiență cum rar îți va fi dat să trăiești! Această este oportunitatea perfectă să te bucuri de unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale oferite de EGT.

Despre EGT Interactive știm cu toții. Este acea companie ce a stat la baza multor jocuri extraordinare, atât de adorate de români, dar și de alte naționalități. Nu este greu să observi de ce acest dezvoltator de jocuri ca la aparate a captat atenția atâtor oameni, aflându-se de multe ori pe primele locuri în topul preferaților. Cu portofoliul său impresionant și orientarea sa de a-și pune mereu jucătorii pe primul loc, EGT este cu siguranță unul dintre cei mai buni! Convinge-te singur de asta prin intermediul Royal Secrets!

Royal Secrets jocuri ca la aparate – temă și aspect

Splendoare și strălucire sunt cuvintele ce îți vor apărea în minte atunci când vei deschide pentru prima dată Royal Secrets. Cu un design plăcut și un o interfață extraordinar de ușor de accesat, acest joc este cea mai bună alegere pentru atunci când îți dorești o nouă abordare a păcănelelor online. Încă de când jocul începe, ochiul îți va fi delectat cu o imagine de fundal inedită ce pare a fi făcută din hârtie veche, decorată cu inserții din aur. În mijlocul ei se întrezărește un castel unde cele mai spumoase intrigi se nasc. Desigur, din acest ansamblu nu puteau lipsii capetele regale, ce se arată cu noblețe pe tamburi, printre multitudinea de alte simboluri la fel de minunate. Nu există nici un fel de muzică pe fundal care te-ar putea distrage de la câștiguri, ci doar câteva efecte sonore specifice păcănelelor clasice ce îți vor sincroniza ritmul cu norocul.

Dacă Royal Secrets te va cuceri, cu siguranță vei îndrăgi și alte jocuri ca la aparate cu speciale create de EGT Interactive precum Age of Troy sau Fruits Kingdom care împărtășesc teme similare.

Simboluri

Este musai să amintim despre simboluri. Acestea sunt inspirate din imaginea curtenilor și a capetelor regale, dar și din cărțile de joc. Fiecare dintre ele te poate face câștigător atât timp cât cel puțin 3 elemente identice se aliniază pe una dintre cele 10 linii de câștig. E extraordinar de simplu să te îmbogățești! Haide să luăm drept exemplu pariul de 200. Combinațiile formate folosindu-l îți vor crește numărul de credite disponibile cu până la:

  • 100 000 pentru 5 regi;
  • 20 000 pentru 5 chei;
  • 14 000 pentru 5 regine sau 5 ostași;
  • 4 000 pentru 5 doamne de la curte;
  • 3 000 pentru 5 A, 5 K, 5 Q sau 5 J.

Dacă joci pentru a bani, află că pe pagina noastră poți găsi doar jocuri ca la aparate gratis. Ceea ce înseamnă că nu poți depozita fonduri și nu poți converti sau retrage creditele existente sub formă de bani reali. Astfel, dacă ești interesat să te familiarizezi cu păcănelele sau doar vrei să încerci ceva nou, aici este locul potrivit să o faci. Noi îți asigurăm o gamă variată de jocuri 77777 gratis fără bani, tu doar trebuie să te distrezi!

Cum joci Royal Secrets păcănele gratis?

Este prima dată când încerci păcănelele online și nu știi exact care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a avea o experiență minunată? Nu-ți face griji! Îi vei găsi aici în cele ce urmează. Astfel, pentru a pune în mișcare cele 5 role cu câte 3 rânduri trebuie doar să:

  • Îți alege valoarea pe care vrei să o dai pariului tău dintre cele 5 distribuite pe butoanele din mijloc;
  • Apeși unul dintre aceste butoane pentru a acționa tamburii;

Adițional, poți opta pentru funcția de Redare Automată ce învârte rolele la infinit folosind suma pe care ai selectat-o anterior pentru pariul tău.

Caracteristici speciale Royal Secrets

  1. Funcția de Gamble – o știi, este acea opțiune care îți permite să îți multiplici câștigul din timpul unei singure runde dacă ai curajul să îl pui la bătaie într-un joc de “totul sau nimic”. În cadrul acestei funcții o culoare trebuie selectată pentru a ghici ce se află pe cartea întoarsă cu fața în jos. Un răspuns corect garantează dublarea sumei câștigate în timp ce unul greșit o anulează complet.
  2. Simboluri Speciale – În cadrul Royal Secrets există două simboluri de Scatter și unul de wild. Astfel, cheia și coroana pot forma combinații câștigătoare cu elemente identice indiferent de poziția lor, iar castelul poate contribui la crearea unei combinații câștigătoare.
  3. Bonus Misterios – Foarte răspândit în rândul păcănelelor online de la EGT, acest bonus presupune întoarcerea mai multor cărți cu fața în sus dintr-un număr total de 12 pentru a obține 3 simboluri identice și suma atribuită lor.

Ce secrete mai circulă pe la curte? Învârte tamburii și află-le pe toate în timp ce averea ta crește!