Versailles Gold Joc ca la Aparate

Vrei să știi cum era să trăiești în Franța pe vremea celor trei mușchetari? Nimic mai simplu, cu Versailles Gold te vei teleporta înapoi în timp de fiecare dată când îi învârți tamburii și vei câștiga sume impresionante cu fiecare combinație.

Versailles Gold

Evalueaza Joc (765 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Frumusețea Franței de acum câteva sute de ani este redată într-o abordare curajoasă marca EGT. Călătorește înapoi în timp, în vremuri de demult apuse și descoperă strălucirea acelei ere. Desigur, tamburii te vor ghida în aventura ta și vor afișa, din când în când, câștiguri spectaculoase.

Probabil nu este prima dată când auzi de EGT Interactive. Faima sa a ajuns la nivel global, iar fiecare împătimit de păcănele online și nu numai s-a delectat cel puțin o dată cu unul dintre produsele sale. În cele ce urmează, vom discuta despre un joc minunat din portofoliul său excepțional intitulat Versailles Gold. Crede-ne când îți spunem că nu te vei plictisi!

Versailles Gold jocuri ca la aparate – temă și aspect

Unul dintre cele mai cunoscute clădiri din lume, palatul Versailles a fost mereu un punct de interes pentru toți turiștii ce vizitează Franța. Dar dacă nu dorești să mergi până în Franța pentru a-l admira, o poți face în cadrul jocului cu păcănele online Versailles Gold, unde acesta apare pe imaginea de fundal. Este greu de crezut că un astfel de edificiu a servit drept casă de vacanță pentru familia regală ori de câte ori regele dorea să vâneze.

Monarhul, dar și soția sa, regina, precum și cardinalul își fac loc pe tamburii din Versailles Gold și pun în scenă o întâmplare demult uitată dintre participanții la acțiune. Ia parte la aceasta și bucură-te de cele mai bune rezultate pe care le-ai putea vreodată obține la păcănele.

 

Istoria este un subiect ce a fost abordat în multe jocuri ca la aparate cu speciale în decursul timpului. De la egipteni până în vremuri mai moderne, această a fost transpusă în Legendary Rome, Mighty Arthur sau Royal Secrets.

Simboluri

Vrei să fii la fel de bogat precum regele din Versailles Gold? Timpul este o resursă importantă, de ce să îl pierzi? Învârte tamburii și privește cum combinațiile norocoase de cel puțin 3 elemente se formează de la stânga la dreapta pe liniile de câștig. Sumele, măsurate în credite, pot ajunge și la 5 zerouri dacă folosești cel mai mare pariu, precum în cazurile de mai jos, unde obții:

  • 100 000 pentru 5 regi;
  • 50 000 pentru 5 sigilii regale;
  • 40 000 pentru 5 regine;
  • 15 000 pentru 5 cardinali sau 5 calești;
  • 3 000 pentru 5 A sau 5 K;
  • 2 000 pentru 5 Q sau 5 J.

Această versiune a Versailles Gold se numără printre jocurile ca la aparate gratis cu speciale disponibile pe pagina noastră. Chiar dacă poți să obții valori extraordinare în cadrul sau, acestea nu pot fi convertite în bani reali. Dar dacă îți dorești să te bucuri de o sesiune de jocuri 77777 gratis fără bani, ai ajuns în locul potrivit. Nu există nimic pentru care să îți faci griji, iar tot ce trebuie tu să faci este să învârți tamburii și să îți satisfaci pofta de păcănele gratis.

Cum joci Versailles Gold păcănele ca la aparate?

Această întrebare nu ar trebui să reflecte îngrijorarea, din moment ce acest joc este extraordinar de simplu și plăcut. Fie că ai sau nu experiență în domeniu contează prea puțin când vine vorba de deprinderea modului în care acesta poate fi acționat. Pentru a-i învârți rolele și a te distra trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli prezentați în cele ce urmează:

  • alege-ți pariul ce te reprezintă dintre cele 5 valori din centru bordului de control;
  • apasă una dintre aceste valori. Butoanele pe care sunt trecute au dublu rol de a selecta suma pariului și de Redare Manuală;
  • ulterior, dacă preferi că rolele să se învârtă fără oprire, poți selecta opțiunea de Redare Automată.

Nu este nevoie să te complici! Doar urmează instrucțiunile și vezi cum numărul creditelor tale crește cu fiecare rotire.

Caracteristici speciale Versailles Gold

  1. Simbol Special (Wild) – după cum ai anticipat deja, acest simbol are rolul de punct de legătură între două elemente identice pentru a forma combinații norocoase. Mai mult, acesta ia valoarea respectivelor elemente deși are un aspect cu totul diferit. Imaginea sa este cea a unui sigiliu regal.
  2. Rotiri Gratuite – Pe lângă rolul despre care am discutat mai devreme, simbolul special poate oferi și rotiri gratuite în momentul în care apare concomitent pe cel puțin 3 dintre pozițiile tabelei de joc. Aceste rotiri se acordă doar în număr de 7 și vin cu o caracteristică specială unde unul dintre simboluri se extinde.
  3. Funcția de Gamble – Câștigul din ultima rundă nu te mulțumește? Înmulțește-l! Cu funcția de gamble îți poți dublă exponențial fiecare câștig atât timp cât răspunsul tău este corect. În caz contrar suma obținută este anulată. Ghicește corect ce culoare are cartea întoarsă cu față în jos și mai adaugă niște zerouri la suma câștigată.
  4. Bonus Misterios – În cadrul Versailles Gold, la fel ca în multe alte jocuri ca la aparate cu speciale oferite de EGT, există o caracteristică specială în cadrul căreia vei câștiga indiferent de rezultat. Această se intitulează Bonus Misterios și se poate declanșa oricând după o rundă câștigătoare. Când se activează, tamburii sunt înlocuiți de 12 cărți cu fața în jos ce pot fi întoarse în orice ordine. Poți întoarce până la 9 dintre acestea sau până când 3 identice sunt descoperite. Suma ce poate fi câștigată depinde de fiecare simbol în parte.

Versailles Gold se prezintă ca un joc clasic prin înfățișare și efecte audio, dar te va surprinde indubitabil cu toată suita sa de caracteristici speciale și câștiguri. Este unul dintre acele jocuri ca la aparate gratis cu speciale care îți vor face ziua mai bună de la prima rotire.