Book of Dead Joc ca la Aparate

Vrei să încerci unul dintre cele mai jucate și apreciate păcănele la nivel global? Atunci este momentul să învârți tamburii din Book of Dead și să descoperi ce anume îl face o atracție de nerefuzat în rândul tuturor jocurilor ca la aparate.

Book of Dead

Evalueaza Joc (667 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Cu Book of Dead aventura este mai aprope decât ai crezut vreodată. Însoțește-l pe Rich Wild în călătoria sa spre adâncurile mormintelor egiptene, în căutarea după Cartea Morților. Odată ce începi să învârți tamburii vei observa că ți se vor alătura garantat o mulțime de comori sub formă de credite. Așadar, ce mai aștepți?

Play’n GO și-a creat un întreg portofoliu de păcănele online ce conține jocuri foarte diversificate, potrivite tuturor categoriilor de jucători. Cu produsele pe care acest dezvoltator le oferă, poți călători în cele mai îndepărtate locuri sau poți să pornești în aventura vieții tale din comfortul propriei locuințe.

Book of Dead jocuri ca la aparate – temă și aspect

Imediat ce deschizi Book of Dead, muzica egipteană antică va începe să se reverse din difuzoare, teleportandu-te în mijlocul piramidelor. Pornește jocul și admiră măreția camerei mortuare ce se întinde pe întreaga imagine de fundal. Aici este locul unde vei descoperii cele mai mari comori. Se spune că domnitorii egipteni din timpurile străvechi își luau în mormânt averile pentru a-i sluji în viață de apoi. Nu știm acum cât de mult aceste superstiții i-au ajutat pe ei, dar sigur te vor ajuta pe tine. Extrage o avere din simbolurile ce apar pe tamburi și ajută-l pe Rich Wild să găsească neprețuita Carte a Morților. Pe cât de primejdioasă pare a fi această aventură, pe atât de distractivă. Nu rata ocazia de a te distra și câștiga!

Dacă Book of Dead se dovedește a fi pe gustul tău și vrei să încerci și alte jocuri ca la aparate cu speciale similare ce abordează aceeași tema, te poți delecta cu întreaga serie Book of Ra creată de Novomatic.

Simboluri

Precum toate celelalte păcănele online ce abordează această tematică, și Book of Dead are simboluri inspirate din cultura Egiptului antic. Totuși, trebuie să recunoaștem că nu ne-am fi așteptat că acestea să arate atât de bine. Cu 3 sau mai multe elemente identice, poziționate pe una dintre cele 10 linii de câștig, vei putea nu doar să le admiri măreția, dar și să îți înmulțești pariul de baza. Astfel, vei avea ocazia să ai câștiguri unde pariul tău va fi înmulțit cu până la:

  • 5000x pentru 5 vânători de comori;
  • 2000x pentru 5 busturi de faraon;
  • 750x pentru 5 busturi ale lui Anubis sau 5 simboluri ale lui Ra;
  • 200x pentru 5 cărți;
  • 150x pentru 5 A sau 5 K;
  • 100x pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10;

Aruncând o privire la multiplicatorii de mai sus, este cu neputință să nu ne imaginăm sumele ce pot fi câștigate. Dar după cum bine știi, Book of Dead face parte din lista de jocuri ca la aparate gratis cu speciale disponibile pe pagina noastră. În cadrul său te poți bucura de cea mai bună experiență cu păcănele, te poți antrena și totodată, poți să simulezi felul cum vei câștiga la un cazino real. Dar ceea ce nu poți face aici este să retragi sau să convertești creditele în bani reali. Așa că, dacă încă îți dorești să încerci jocuri 77777 gratis fără bani, acum este șansa ta!

Cum joci Book of Dead păcănele gratis?

Dacă ești nou în această lume a câștigurilor și a norocului, nu-ți fă griji, noi te vom îndruma spre victorie. Pentru a juca Book of Ra, va trebui să începi prin a-ți alege valoarea pariului și numărul de linii din meniul ce poate fi accesat din colțul din stânga. Adițional, tot de aici îți poți seta și numărul de redari automate. Dacă, totuși, ești un fan al controlului și preferi să acționezi fiecare învârtire în parte, poți apăsa butonul verde de Rotire Manuală. Întreaga tabelă constă în 5 tamburi ce au câte 3 rânduri și un design fantastic, deci, cu siguranță, vei avea parte de o experiență incredibilă.

Caracteristici speciale Book of Dead

  1. Simbol Special – Cartea Morților joacă un rol extrem de important. Nu doar că aceasta dă numele jocului, dar este și un simbol special ce poate atât ține locul tuturor celorlalte, cât și forma combinații indiferent de poziția în care se află.
  2. Rotiri Gratuite – Desigur, Cartea Morților nu doar că împlinește caracteristicile de mai sus, dar totodată îți poate oferi 10 rotiri gratuite atunci când apare pe tamburi într-un număr mai mare decât 3.
  3. Funcția de Gamble – Dacă ceea ce ai câștigat într-o rundă nu este nici pe departe o suma acceptabilă pentru tine, multiplic-o! Ai șansa să o dublezi exponențial prin intermediul funcției de gamble. Doar ghicește corect culoarea de pe cartea întoarsă cu fața în jos și revendică tot ce-i al tău.

Per total, putem spune că Book of Dead are toate caracteristicile specifice unui joc cu păcănele online de excepție. Dacă vrei să îți completezi experiența pe care ai avut-o până acum de jocuri ca la aparate gratis, este musai să îl încerci!