Gryphon's Gold Joc ca la Aparate

Ești intrigat de creaturile mitologice și pasionat de păcănele? Atunci este o oportunitate excelentă să încerci Gryphon's Gold. Interfața unică, câștigurile garantate și distracția sunt doar câteva din tot ce acest joc excepțional îți poate oferi. Nu rata șansa de a te distra la maxim!

Gryphon’s Gold

Evalueaza Joc (509 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 900
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Pășește într-o lume de basm și cutreieră pădurile vorbitoare sau îndreaptă-te spre palatul de cleștar într-o aventură unică marca Novomatic.

Despre dezvoltatorul de jocuri ca la aparate Novomatic s-a tot vorbit. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie, având în portofoliul său peste 300 de nume. Sigur ai auzit de Lucky Lady’s Charm Deluxe sau de Book of Ra Deluxe 6, care, împreună cu Gryphon’s Gold și multele altele, fac cinste acestei companii.

Gryphon’s Gold jocuri ca la aparate – temă și aspect

Gryphon’s Gold își setează cadrul într-un tărâm de mult uitat, unde doar creaturile de poveste mai trăiesc. Aici vei întâlni păduri vorbitoare, pitici, unicorni, fete elf, ciuperci fermecate și binecunoscutul grifon al cărui aur este râvnit de toți ce joacă acest joc.

Cu un design foarte minimalist ce dă impresia de păcănele clasice, acest joc se adresează tuturor entuziasmaților de jocuri de noroc ce vor puțin mai mult decât clasicele fructe și șeptari. Desigur, deși simbolurile au fost schimbate, sunetele și animațiile au rămas aceleași cu cele clasice. Așadar Gryphon’s Gold combină într-un mod reușit elementele tradiționale cu cele moderne pentru cele mai bune rezultate, după cum se poate observa.

Simboluri

Știm deja că simbolurile sunt portalul către lumea imaginată de Gryphon’s Gold, drept urmare, acestea sunt la fel de valoare pe cât de minunate. Doar nu se numea Bogățiile Grifinului pentru nici un motiv, nu-i așa? Depinzând de importanța simbolului, combinațiile câștigătoare pot începe de la 2 sau 3 elemente identice, iar suma lor poate ajunge, cu un pariu de 1000, până la:

  • 900 000 pentru 5 grifoni;
  • 500 000 pentru 5 păduri;
  • 75 000 pentru 5 fete sau 5 unicorni;
  • 40 000 pentru 5 castele;
  • 25 000 pentru 5 pitici sau 5 ciuperci.

Poate că nu sunt la fel de valoroase precum simbolurile cu imagine, dar și simbolurile inspirate de pe cărțile de joc îți vor aduce câștiguri substanțiale. Folosind același pariu menționat în cele de mai sus, pentru o combinație de 5 elemente identice vei obține 12 000 pentru simbolurile A sau K și 10 000 pentru simbolurile Q, J, 10 sau 9.

Cum joci Gryphon’s Gold păcănele gratis?

Îți spuneam mai devreme că Gryphon’s Gold și-a luat majoritatea elementelor pe care le are în componentă din jocurile cu păcănele clasice. Astfel, nu mai reprezintă nici o surprinză pentru nimeni că întreaga înfățișare cât și elementele sunt desprinse de pe ecranul unuia dintre acele jocuri ca la aparate din cazinouri. Acesta dispune de 10 linii de câștig, al căror număr poate fi selectat, distribuite pe 3 rânduri și 5 tamburi. Bordul de comandă este și el unul extraordinar de simplu, având un buton pentru selectarea numărului de linii, unul pentru selectarea pariului, și alte două pentru Rotire Automată (Auto) și Rotire Manuală (Start).

Vrei să încerci jocuri 77777 gratis fără bani? Pagina noastră este răspunsul perfect la dorința ta. Aici îți sunt oferite doar cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale cu care te poți distra fără limite. Nici unul dintre acestea nu presupune depozitarea de fonduri, ceea ce înseamnă că nici nu există posibilitatea de a retrage bănuții existenți în cadrul lor. Alege-l pe cel ce ți se potrivește și bucură-te de magia păcănelelor!

Caracteristici speciale Gryphon’s Gold

  1. Rotiri Gratuite – cu toții le cunoaștem și cu toții le iubim. Aici, ele sunt oferite în număr de 15 cu un multiplicator de 3x ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri scatter apar pe tabela.
  2. Simbol Special – binecunoscut în rândul jucătorilor, acest simbol îndeplinește rolul de a ține locul oricărui alt simbol (cu excepția celui de Scatter) în obținerea de combinații câștigătoare. Valoarea atribuită acestor combinații se dublează atunci când un simbol special contribuie la formarea lor.
  3. Funcția de gamble – o știm, e acea funcție ce mai poate fi numită “totul sau nimic” din moment ce întregul câștig din timpul unei runde este pus la bătaie pentru a fi pierdut în totalitate sau multiplicat. În cadrul acestei caracteristici, jucătorul trebuie doar să ghicească corect culoarea cărții întoarsă cu fața în jos.

Pregătit pentru toate elementele de excepție pe care Gryphon’s Gold le oferă? Nu rata șansa să îl încerci în mod gratuit pe pagina noastră și nu uită că poți, de asemenea, să te delectezi cu o mulțime de alte jocuri ca la aparate gratis asemănătoare!