Wishing Cup Joc ca la Aparate

În Wishing Cup, Egiptul Antic este prezentat într-o adaptare modernă unică, una care-ți va face turul unui mormânt plin de comori aparținând unui faraon de mult uitat. Înarmează-te cu entuziasm și multă voie bună pentru că distracția este asigurată aici!

Wishing Cup

Evalueaza Joc (380 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 62.5
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Aventurează-te printre dunele de nisip ale acestui imperiu de mult pierdut cu Wishing Cup. Acest joc cu păcănele online ce are 5 tamburi și 3 rânduri a fost creat cu unicul scop de a-ți oferi cele mai tari senzații. Egiptul Antic mereu a fost un punct de interes pentru jucătorii de jocuri ca la aparate, iar tu ai acum cea mai bună șansă se a-l explora.

Rival Gaming este un dezvoltator de jocuri ca la aparate care a luat ființă în 2006. De atunci, a adus la realitate mai mult de 260 de proiecte unice cu păcănele atât pentru platformele mobile cât și pentru calculatoare. Unul dintre aceste proiecte este Wishing Cup, un joc unde o tematică relativ veche a fost reinterpretată într-un cadru excepțional.

Wishing Cup jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Dunele de nisip și civilizația antică ce se întinde sub ele au fost mereu de mare interes în rândul jucătorilor de păcănele online. Secretele îngropate în adâncurile mormintelor mereu au stârnit admirație, iar fiecare joc care a îndrăznit să le descifreze a fost mereu aplaudat și apreciat. Dar până acum, toate aceste păcănele au dus lipsă de ceva, fie interfața a fost deficitară sau designul nu a fost pe plăcut tuturor. Din fericire, Wishing Cup le are pe toate și promite să te distreze copios.

Totul începe cu o scurtă introducere ce îl duce pe cel ce a îndrăznit să se aventureze în această expediție unică, de la intrarea în mormânt, care se află la suprafața pământului, în măruntaiele sale. Aici, camera mortuară împreună cu tamburii înlocuiesc imaginea inițială, drept destinația finală. Imaginea de fundal înfățișează pereții plini de simboluri și două statui ale lui Anubis, zeul morții, ce păzesc mormântul. Peste aceasta se desfășoară tabela ce conține 5 tamburi. Pe suprafața ei se succed simboluri desprinse de pe cărțile de poker, împodobite cu motive egiptene, fete ale unor zei care participau direct la înmormântare, și arme sau elemente relevante mumificării. Atmosfera străveche este întreținută de sunetul muzicii ce se revarsă din difuzoare. Astfel, totul se complimentează perfect și fuzionează într-un produs de vis.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre zeii egipteni, poți adăuga listei tale de jocuri ca la aparate gratis cu speciale și Almighty Ramses II. Acesta a fost creat de către EGT și îți descrie perfect implicarea divinității în viață conducătorilor.

Simboluri

Zeii egipteni îți vor veghea fiecare rotire și se vor asigura că vei câștiga însutit. Singura ta misiune va fi de a obține o combinație de cel puțin 3 elemente pe una dintre cele 25 linii de câștig, pentru fi răsplătit regește. Atât timp cât folosești cel mai mare pariu, fiecare combinație pe care o vei realiza poate fi răsplătită cu sume, în credite, de până la:

  • 2 000x pentru 5 Osiris;
  • 1 500 pentru 5 Anubis;
  • 750x pentru 5 Ra
  • 600x pentru 5 săbii;
  • 400x pentru 5 scarabei;
  • 300x pentru 5 unelte ale faraonului;
  • 150x pentru 5 ankh;

Cât despre setul de simboluri preluate de pe cărțile de poker, acestea au un coeficient de multiplicare mai mic decât toate celelalte. Cu toate acestea, câștigurile ce pot fi realizate cu acestea sunt mai mult decât mulțumitoare. Astfel, fiecare 5 elemente identice vor și înmulțite cu 125x pentru A, 100x pentru K, 75x pentru Q sau J și 65x pentru 10 sau 9.

Cu fiecare câștig te vei îmbogăți mai mult și mai mult, iar cu fiecare rotire noi îți reamintim că toate premiile în credite obținute aici sunt fictive. Wishing Cup face parte din rândul jocurilor 77777 gratis fără bani pe care le poți juca pe pagina noastră. Bucură-te de toate beneficiile păcănelelor fără a fi nevoit să investești propriile fonduri și fără a fi nevoit să faci compromisuri.

Cum joci Wishing Cup păcănele gratis?

Ai fost fermecat de către aspectul care a fost implementat pentru Wishing Cup, dar încă nu ești sigur cum ar trebui să îi pui în funcțiune tamburii? Întreaga interfață a fost proiectată să arată precum ar face parte din actualul peisaj ce apare într-o camera mortuară. Dar chiar și așa, este destul de ușor să deosebești butoanele ce apar pe bordul de comandă față de restul. Cele ce te ajută să setezi valorile precum numărul de linii, suma pariului sau numărul de rotiri automate sunt albastre, în timp ce butonul de Rotire Manuală este roșu și marcat cu “Spin”.

Caracteristici speciale Wishing Cup joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – 3 sau mai multe sarcofage aurite de faraon îți vor aduce între 7 și 15 rotiri gratuite, în funcție de numărul lor. În cadrul acestor rotiri, cel de-al treilea tambur devine wild, iar toate simbolurile sunt înlocuite de un sarcofag ce ia locul tuturor celor trei poziții, de sus până jos.
  2. Simbol Wild Expandabil – Cupa care apare în titlul jocului apare și pe tamburi. Aceasta are rolul de simbol wild ce poate ține locul oricărui alt element în cadrul unei combinații. De asemenea, atunci când simbolurile de deasupra sau de sub acesta au capacitatea de a contribui la formarea unei combinații, ele devin de asemenea wild.
  3. Pasaj secret – În timpul rotirilor, unele simboluri sunt ascunse vederii. Acestea sunt descoperite jucătorului doar în momentul în care toți tamburii și-au încheiat acțiunea de rotire.

Wishing Cup este un joc cu păcănele cum rar vei mai întâlni în zilele noastre. Are carisma, o mulțime de caracteristici speciale inedite și o lista incredibilă de câștiguri. Designul și interfață sunt minunate, iar tu cu siguranță nu te vei plictisi învârtindu-i tamburii!