Apollo Joc ca la Aparate

Caută simbolurile speciale inspirate din timpurile antice ale Greciei în Apollo și nu-ți vei regreta decizia. Acest joc îți va oferi doar o stare de bine constantă și câștiguri mari. N-ai nimic de pierdut!

Apollo

Evalueaza Joc (174 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Unul dintre zeii greci a coborât de pe muntele Olymp pentru ai ajuta pe toți jucătorii de păcănele să câștige sume exemplare. Folosindu-și toate puterile divine, preaputernicul Apollo te va ajuta să obții toate comorile din lume. Joacă Apollo și adu laudă zeului soarelui pentru a fi răsplătit pe măsură.

Jocul cu păcănele gratis Apollo conține o mulțime de surprize divine. Cu ajutorul simbolurilor care mai de care mai impresionante vei putea să ajungi la adevăratul potențial al acestui joc.

Apollo jocuri că la aparate – temă și aspect

Potrivit mitologiei grecești, Apollo a fost fiul lui Zeus și al titanului Leto. Ocupația sa de bază este de a aduce pe cer soarele, fiind, în același timp, și o reprezentare a astrului ceresc. Dar, pe lângă aceasta, el mai este un simbol și al muzicii, vindecării, adevărului și profețiilor, bolilor, poeziei, iar acum și al jocului cu păcănele ce îi poartă numele.

Designul pe care Leader l-a folosit pentru Apollo este, fără doar și poate, excepțional. Efectele sonore imită foarte bine muzica de luptă cântată la tobe. Tamburii sunt așezați între două coloane de piatră în stil grecesc, cu torțe așezate pe părți și păzite de bravul războinic Apollo. Toate acestea se desfășoară pe fundalul muntelui Olimp, mai exact vârful pe care se află casa zeilor. Dacă te atrag astfel de jocuri ca la aparate cu speciale, pe acesta îl vei adora!

Și nu putem să nu îți recomandăm pe aceeași temă și alte titluri de păcănele ca la aparate precum Olympus Glory sau Golden Goddess, amandouă fiind create de binecunoscutul dezvoltator EGT.

Simboluri

Zeul soarelui mereu își va binecuvânta credincioșii cu cele mai mari câștiguri văzute de aceștia. Iar tot ce acesta cere în schimb este să îi învârți tamburii și să te distrezi. Astfel, vei forma combinații norocoase (de la stânga la dreapta) ce îți vor înmulți pariul de zeci, poate sute de ori. Combinațiile au între 3 și 5 elemente identice și pot avea multiplicatori de până la:

  • 500x pentru 5 Apollo sau 5 Soare;
  • 250x pentru 5 caschete;
  • 200x pentru 5 coloane sau 5 vase;

Poate că simbolurile cărților de joc nu sunt la fel de valoroase precum cele ce conțin imagini, dar chiar și așa, câștigurile obținute prin intermediul lor sunt masive. Convinge-te singur de aceasta. Pentru orice combinație de 5 simboluri identice vei primi 100x pentru A sau K, 75x pentru Q sau J și 50x pentru 10 sau 9.

Desigur că vei câștiga, dar tot ce vei obține va fi plătit în credite fictive pentru care nu există posibilitatea de convertire în bani reali. Apollo este doar unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani ce pot fi jucate pe pagina noastră și îți va oferi clipe de neuitat. Tu ai curajul să te distrezi?

Cum joci Apollo păcănele gratis?

Deși poate părea complex la prima vedere, acest joc este extraordinar de simplu. Este recomandat atât începătorilor cât și profesioniștilor și poate oferi câștiguri grandioase ambelor categorii. În componența sa se află 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii de câștig.

Acum, pentru toți jucătorii ce nu au foarte multă experiență în acest domeniu, modul de activare al rolelor ar putea părea puțin complicat, de aceea vom explica mai jos ce pași trebuie urmați. Cele mai bune rezultate se vor arată dacă:

  • setezi valoarea pariului să ți se potrivească;
  • apeși butonul de Redare Manuală sau Redare Automată (Autoplay).

Nu-i așa că este extrem de ușor? Nu mai pierde timpul și delectează-te cu deliciile oferite Apollo!

Caracteristici speciale Apollo

  1. Simbol special (Wild) – Soarele, steaua în jurul căreia planeta noastră se învârte și sigla acestui joc cu păcănele este pictat pe fațada simbolului special. Chiar dacă poate forma combinații câștigătoare, funcția sa principală este de a acționa ca un element de legătură între două simboluri identice în cadrul combinațiilor.
  2. Soarele atotputernic – Semnul în formă de soare de pe platoșa lui Apollo scânteie din când în când, până reușește să trimită o rază pe unul sau doi tamburi și transformă toate simbolurile prezente pe acestea în simbol Soare.
  3. Muza Muzicii – Acesta este un bonus ce îți oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie. Tot ce trebuie tu să faci este să întorci câte unul dintre cele 9 simboluri în orice ordine dorești până când numărul de instrumente ce definesc premiile este dobândit.
  4. Flacăra eternă (Rotiri Gratuite) – Pe rolele 1, 3 și 5 există posibilitatea de obține câte unul dintre simbolurile Free Spin. Atunci când acestea apar concomitent în timpul aceleiași rotiri, 7 rotiri gratuite sunt oferite.

Nu există nici un motiv pentru care să nu iubești Apollo! Grafica și efectele audio sunt extraordinare, iar caracteristicile speciale de care dispune sunt la un alt nivel față de orice ai mai încercat până acum. Învârte-i tamburii și lasă-i magia să te cuprindă!