Jucati acum Extra Stars Online

Jucat acum Extra Stars Slot Online
Extra Stars este o versiune din 2015 disponibilă pe toate cazinourile online acceptate de EGT . Acest joc de pacanele are simboluri de fructe si este o alegere perfectă pentru toți entuziaștii și jucătorii clasici care au mult timp pentru această experiență de cazinou.

Extra Stars face parte din categoria jocuri ca la aparate si este un joc cu 5 tambururi și 10 linii de plată disponibil pentru a juca gratuit și pentru bani reali pe toate platformele și dispozitivele. Este un joc de variante medii care oferă 20.000 de monede pentru suma maximă de jackpot.

Cum se joaca Extra Stars?

Un set de cinci role și trei rânduri este populat de simbolurile Las Vegas vechi, care includ lămâi, portocale, plumb, cireșe, banane, pepene verde și struguri. Completarea ofertei include și 7-uri și Stele, care sunt simboluri speciale în acest joc.

Comenzile jocului sunt situate în mod adecvat și discret sub bobine, în timp ce contorul de jackpot progresiv este plasat deasupra grilajului de joc, ca o reamintire a ceea ce vă lipsesc și ce ar putea fi a ta.

Acțiunea începe odată ce un jucător dă clic pe oricare dintre butoanele de valoare a pariurilor - care sunt prezentate în valori începând de la 10, peste 20, 50 și 100 până la 200 pentru pariul maxim. Stelutele suplimentare vă vor recompensa cel puțin trei simboluri de potrivire în oricare dintre cele zece linii de plată reglabile.

Caracteristicile jocului

Wild + Respin - Steaua sălbatică este simbolul pe care îl veți dori să îl jucați atunci când jucați Extra Stars de la EGT. Acesta va apărea numai pe rolele 2, 3 și 4 și se va extinde instantaneu pentru a completa o întreagă rolă, care va crește semnificativ posibilitățile câștigătoare. Steaua sălbatică va acorda, de asemenea, o respinșare care este o răsucire curată pe teren, știind că Wild Reel va rămâne în locul său pe durata acestei rotiri gratuite.

Gamble Feature - Orice victorie mai mică de 7.000 de monede va fi supusă caracteristicii Gamble. Această opțiune particulară devine destul de populară în sloturi, deoarece permite jucătorilor să își dubleze câștigarea pe orice rotire dată printr-un simplu joc de cărți ascunse. Jucătorii vor fi îndemnați să aleagă între culoarea roșie și cea neagră, sperând să câștige o victorie de 2x și temându-se de o alegere greșită, care îi va face să piardă toate câștigurile.

Jackpot Progresiv - un jackpot de mister pe patru nivele a devenit includerea mărcii comerciale a EGT târziu. Marcat cu costum de carte diferit, acest bonus progresiv vine în diferite valori de nivel cu pică fiind cea mai mare. Acest bonus mister este declanșat la întâmplare, după ce un jucător a colectat premiul pe orice rotire câștigătoare dată. Noul ecran din joc va apărea cu 12 cărți orientate în jos. Jucătorii trebuie să aleagă cărți și să găsească trei costume potrivite atunci când un premiu jackpot corespunzător va fi completat în contul lor bancar.

0 comentarii despre Extra Stars

Trimiteți un comentariu