Gorilla Joc ca la Aparate

Pătrunde în inima junglei acolo unde gorilele trăiesc și experimentează jocurile de păcănele la un nou nivel, diferit de tot ceea ce ai cunoscut până acum, cu Gorilla. Învârte-i tamburii și privește cum câștigurile se adună!

Gorilla

Evalueaza Joc (106 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 50
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Pentru a câștiga la păcănele nu trebuie neapărat să joci clasicele jocuri cu fructe ca la aparate pe care toți par să le adore, în schimb, te poți delecta cu o creație extraordinară marca Novomatic. Aceasta îmbină jocurile de noroc cu tema sa sălbatică pentru cele mai bune rezultate.

Tu cât de multe cunoști despre Novomatic? Știai că acest dezvoltator de jocuri ca la aparate are 40 de ani de experiență în domeniu și mai mult de 300 de produse în portofoliul propriu? Da! Ai citit foarte bine, această companie s-a dedicat întrutotul jucătorilor săi, răsfățându-i an de an cu o întreagă gamă de păcănele din care aceștia pot să aleagă. Și mai mult, jocurile sale nu se demodează niciodată.

Gorilla jocuri ca la aparate cu speciale – temă și aspect

Invită o parte din jungla africană în propria locuință cu Gorilla. Aspectul și efectele sonore te vor purta în inima sălbăticiei, unde doar vântul și cântecul păsărelelor se pot auzi. Întregul ansamblu este amplasat peste o imagine al unui desiș din mijlocul pădurii unde gorilele trăiesc. Toate viețuitoarele din acest locație își fac loc pe tamburi sub formă de simboluri. Astfel, ne putem delecta cu abordarea unică în care imaginea acestora a fost redată. Păsări, gorile sau flori care mai de care se succed pe tabela de joc spre deliciul tău și prind viață prin intermediul efectelor vizuale ori de câte ori obții o combinație norocoasă. Per total, jocul cu păcănele online Gorilla are un design modern și un aspect impresionant ce te va cucerii din prima clipă. Trebuie să îl încerci!

Știai că aici te poți bucura și de alte jocuri ca la aparate cu animale? Gorilla nu este singurul ce abordează această tema, drept urmare, pe pagina noastră îți poți satisface capriciul cu Wild Orient de la Microgaming sau Kangaroo Land de la EGT.

Simboluri

Cu toții vrem să câștigăm într-o manieră cât mai plăcută și distractivă, nu-i așa? Din fericire pentru noi toți, cu jocul de păcănele Gorilla vei avea parte de cele mai extraordinare aventuri din câte ai experimentat până acum. Și nu doar atât, dar și premiile sunt pe măsură. Toate sunt exprimate în credite și sunt acordate pentru combinații de 3 sau mai multe simboluri identice. Pentru un pariu de 200, cel mai mare de altfel, te poți răsfață cu până la:

  • 100 000 pentru 5 gorile;
  • 50 000 pentru 5 păsări roșii sau 5 păsări galbene;
  • 40 000 pentru 5 flori galbene,5 flori roz, 5 A sau 5 K;
  • 20 000 pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9.

Desigur, tot ce vezi aici afișat în credite nu poate fi retras din joc. Pagina noastră oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani pentru toți pasionații de păcănele. Dacă ești unul dintre cei ce preferă să se bucure de acest gen de jocuri ca la aparate fără a investi bani reali, ai ajuns în locul potrivit. Învârte tamburii și distrează-te!

Cum joci Gorilla păcănele gratis?

Aspectul este mirific, câștigurile sunt fabuloase, dar ce părere ai despre întregul ansamblu de tamburi și cum se rotesc ei? Noi considerăm că toate acestea sunt atât ușor de utilizat, cât și atractive din punct de vedere vizual. Întregul sistem constă în 5 tamburi, fiecare având 3 rânduri și 50 de modalități de câștig. Pentru a-l pune în funcțiune, tot ce trebuie tu să faci este să îți alegi numărul de linii și suma pe care vrei să o pariezi și să apeși butonul de Rotire Manuală (Start) sau Rotire Automată (Autoplay). În funcție de modalitatea de rotire selectată, rolele se vor învârti cu sau fără ajutorul tău. Dar indiferent de stilul tău, cu această versiune de jocuri ca la aparate cu speciale te vei distra la maxim!

Caracteristici speciale Gorilla

  1. Funcția de Gamble – probabil știi la ce se referă. Aceasta îți oferă posibitatea de a-ți înmulți câștigul din timpul unei singure runde prin simpla acțiune de a-l pune la bătaie integral.Atunci când este activată, căci nu poate fi accesată decât manual, înlocuiește tabela de joc cu o carte întoarsă cu fața în jos. Pentru a câștiga, tot ce trebuie tu să faci este să ghicești corect culoarea acestei cărți, în caz contrar întreaga suma câștigată este anulată.
  2. Rotiri Gratuite – când pe tamburii 1,2 și 3 apare câte un simbol în formă de continentul Africa (Scatter), 10 rotiri gratuite sunt oferite pe loc.
  3. Simbol Special – Câștigurile sunt și vor fi mereu scopul final al jucătorilor de păcănele ca la aparate. Pentru a facilita obținerea lor a fost instalat un simbol în formă de masca tribală (Wild) ce poate lua orice valoare (cu excepția simbolului Scatter) în crearea de combinații câștigătoare.

Dacă vrei să pornești într-o aventură cu totul inedită cu o mulțime de elemente din natură, câștiguri extraordinare și multe alte caracteristici interesante , încearcă unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate gratis.Desigur, vorbim despre Gorilla. Lasă-te vrăjit de tot ce acesta are de oferit!