Big Catch Joc ca la Aparate

Haide să devii un adevărat pescar al câștigurilor! Big Catch este un joc de păcănele ca la aparate ce-ți va încânta simțurile, îți va îmbunătăți starea și îți va aduce câștiguri garantate. Bucură-te de tema atractivă și distrează-te!

Big Catch

Evalueaza Joc (120 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.10
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

 S-a deschis sezonul de pescuit! Dacă ești un fan al acestei activități, trebuie să încerci Big Catch ce coboară în adâncurile marii pentru a captura cei mai mari pești și cele mai mari câștiguri! Cu un pic de noroc, vei prinde cel mai mare și frumos ște.

De data aceasta Novomatic ne surprinde cu un joc de păcănele online ce are o abordare a pescuitului interesantă și unică în felul său. Dar aceasta nu ar trebui să ne uimească, din moment ce acest dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale mereu și-a uluit utilizatorii cu noi idei și produse. Încearcă Big Catch, îți garantăm că nu vei regreta!

Big Catch jocuri ca la aparate – temă și aspect

Astăzi este ziua perfectă să mergi la pescuit! Cine știe, poate captura secolului va mușca de data asta și-ți va scrie numele în istorie. Dar ce faci când nu vrei să ieși din casă, dar totuși ai vrea să te bucuri de acest hobby? Te joci Big Catch, desigur!

Big Catch este un joc cu păcănele modern ce oferă jucătorilor săi posibilitatea de a prinde pești direct din comfortul propriei lor locuințe. Acțiunea se petrece sub apă, probabil în apropiere de fundul unui ocean, unde peștișorii înoată în jurul coralilor. Învârte tamburii până când vei obține posibilitatea de ai trage din apă. Pe role nu apar simboluri cu viețuitoarele marine, ci mai degrabă niște cu niște corali în formă de simboluri de pe cărțile de joc, o ancoră sau un simbol cu sigla Big Catch. Asta până când caracteristica specială de pescuit se activează și îți oferă șansa de a trage din apă cei mai frumoși pești. Per total, întregul ansamblu arată fabulos, iar prin intermediul efectelor sonore te va transporta în universul său.

Este foarte probabil să nu existe foarte multe jocuri ca la aparate ce împărtășesc această temă subacvatică, cu atât mai puțin cea de pescuit, dar dacă îți plac creaturile marine noi am putea avea răspunsul. Încearcă Ocean Rush de la EGT sau Dolphin Pearl de la același creator, Novomatic, și bucură-te din plin de magia pe care cele două o oferă.

Simboluri

Poate că nu au formă de pește și nu îți oferă câștiguri de până la 1 000 000 credite, dar chiar și așa, simbolurile disponibile în cadrul Big Catch sunt foarte bine recompensate. Pentru fiecare combinație de cel puțin 3 simboluri obținută pe una dintre cele 20 de linii de câștig de la stânga la dreapta, tu vei primi un premiu pe măsură. Premiul constă în credite și poate ajunge la sume de:

  1. 50 000 pentru 5 Big Catch;
  2. 20 000 pentru 5 ancore;
  3. 10 000 pentru 5 A;
  4. 6 000 pentru 5K sau 5 Q.
  5. 4 000 pentru 5 J sau 5 de 10.

Probabil te întrebi de unde provin toate creditele ce alimentează Big Catch și te întrebi dacă trebuie să depozitezi ceva. Răspunsul este nu! Noi îți oferim o întreagă colecție de jocuri ca la aparate gratis, printre care se numără și acesta, pentru care nu există opțiunea de a depozita ori retrage fonduri. Bănuții disponibili din cadrul lor sunt fictivi și pot fi folosiți doar pentru a roți tamburii. Oricum ar fi, lista noastră de jocuri 77777 gratis fără bani este exact ce ai nevoie când îți dorești să te bucuri de un timp extraordinar.

Cum joci Big Catch păcănele gratis?

Aminteam anterior că Big Catch are 20 de linii de câștig. Acestea sunt distribuite pe suprafața a 5 tamburi, fiecare având 3 rânduri. Pentru a forma combinații norocoase și a câștiga pe oricare dintre aceste linii, trebuie să pui în funcțiune tamburii. Pentru ai acționa trebuie doar să urmărești acești pași simpli:

  • setează numărul de linii preferat;
  • selectează valoarea pariului;
  • apasă Rotire Manuală (Start) sau Rotire Automată (Autoplay).

Dacă urmezi aceste instrucțiuni simple, te vei bucura de cea mai bună experiență de jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Ești gata să prinzi cel mai mare pește?

Caracteristici speciale Big Catch

  • Simbol Special (Wild) – nu are o valoare a sa, dar poate lua oricare altă valoare de pe tabela de joc atât timp cât se găsești în cadrul unei combinații câștigătoare. Este foarte ușor de recunoscut, acesta fiind colorat în roz și având formă de stea de mare.
  • Funcția de pescuit – se activează aleatoriu la sfârșitul unei rotiri și face ca toate simbolurile să dispară de pe tamburi. În locul acestora apare un cârlig ce pescuiește pe rola setată de ține.
  • Funcția de gamble – ești îndeajuns de curajos să îți pui la bătaie întreaga sumă câștigată în timpul unei runde? Există posibilitatea de a o înmulți exponențial sau a o pierde în totalitate. Această funcție poate fi activată doar manual și constă în două pătrățele, unul verde cu suma ce o poți câștiga și unul roșu cu valoarea 0. Culoarea din fiecare pătrat pâlpâie intermitent,iar pentru a câștiga trebuie să o oprești pe cea verde.
  • Pierzătorul norocos – este un bonus ce se declanșează la întâmplare după o rundă necâștigătoare de gamble și îți oferă un premiu aleatoriu constând în credite.

Big Catch este un joc de păcănele intuitiv ce îți oferă posibilitatea de a obține câștiguri extraordinare fără prea mult efort. Având o tematică interactivă și multe alte caracteristici uimitoare de oferit, acesta este jocul perfect pentru atunci când vrei să scapi pentru puțin din cotidian.