Golden Ark Joc ca la Aparate

Rutina ta zilnică te plictisește? Este timpul să încerci Golden Ark! Cu o interfață extraordinar de ușor de folosit și o mulțime de caracteristici speciale, vei avea garantat parte de o sesiune de joc aparte!

Golden Ark

Evalueaza Joc (614 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Mormintele vechilor faraoni au stârnit întotdeauna controverse, iar cei mai îndemânatici vânători de comori au încercat mereu să pătrundă în interiorul acestora. Golden Ark te va purta pe urmele unui astfel de vânător, departe în măruntaiele pământului, acolo unde faraonii își petrec somnul de veci alături de bogații inimaginabile.

Nu mai reprezintă nici o surprinză că acest joc face parte din impresionantul portofoliu de produse oferit de Novomatic. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate și-a asigurat poziția ca unul dintre cei mai buni din domeniu prin intermediul creațiilor sale ce au câștigat inimile jucătorilor de păcănele online.

Golden Ark jocuri ca la aparate – temă și aspect

Cunoscând clasicele filme Mumia și Tomb Rider putem spune că nu este o treabă ușoară să pătrunzi într-un mormânt egiptean. Acestea au fost închise ermetic pentru ca nimic din exterior să pătrundă și împânzite cu diferite capcane pentru a elimina orice intrus. Dar vânătoarea de comori din Golden Ark nu poate fi intimidată de asemea lucruri mundane. Scopul ei este de a pătrunde până în sala sarcofagului, iar tu poți să o însoțești din fața propriului calculator sau dispozitiv mobil în aventura sa.

Cadrul ales pentru joc setează acțiunea în camera mortuară acolo unde se află cele mai mari bogații. Dintre acestea, cele mai de seamă sunt reprezentate pe tabela de joc sub formă de simboluri. Simboluri ce te vor face putred de bogat dacă le așezi în unul dintre cele 10 moduri pentru a obține combinații câștigătoare.

Aventura nu se încheie aici, sapă după morminte în Valea Regilor cu Valley of the Gods de la Yggdrasil și desfată-te cu caracteristicile sale unice. Acesta, precum Golden Ark, este un joc de neuitat ce te va distra pentru o lungă perioada de timp.

Simboluri

Simboluri desprinse de pe pereții mormântului sau de pe fețele cărților de joc, femei și statui de zei, toate acestea se află pe tamburii Golden Ark. Avântă-te într-o expediție cum rar vei mai găși și câștigă pe măsură! Simbolurile disponibile aici sunt extraordinar de generoase, combinațiile începând de la 2 sau 3 elemente identice (depinzând de tipul lor) și pot oferi, pentru un pariu de 1000, câștiguri de până la:

  • 500 000 bănuți pentru 5 femei;
  • 200 000 bănuți pentru 5 tomuri sau 5 statui Ra;
  • 75 000 pentru 5 scarabei sau 5 ochi;
  • 15 000 pentru 5 A sau 5 K;
  • 10 000 pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Caracteristici speciale Golden Ark

Vei iubi Golden Ark! Cu structura sa minunată de 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de câștig vei obține o mulțime de câștiguri și clipe unice. Cât despre modul de acționare a tamburilor, acesta presupune o procedură foarte simplă. Bordul de comandă este constituit din patru butoane, unul de setare al numărului de linii, unul de setare al sumei pariului, și două de Rotire Automată (Auto) și Rotire Manuală (Start).

Îți dorești o experiență de jocuri 77777 gratis fără bani precum cea din cazinourile de lux? Nimic mai ușor! Pe pagina noastră vei găși o mulțime de jocuri ca la aparate gratis de la cei mai cunoscuți producători din domeniu. Înarmează-te cu o grămadă de timp liber și entuziasm pentru că acestea te vor trage în lumea lor și te vor distra cum nu ai fi crezut vreodată!

Cum joci Golden Ark păcănele gratis?

  1. Funcția de Gamble – Ești gata să îți pui la bătaie suma abia câștigată în timpul ultimei rotiri pentru a o multiplica? Desigur, există riscuri precum posibilitatea de a o pierde în totalitate, dar un pic de adrenalină mereu va face lucrurile puțin mai interesante. Alege culoarea cărții de joc întoarsă cu fața în jos și pregătește-te să aflii dacă ai câștigat. Un răspuns corect îți va dubla mereu suma, pe când unul greșit o va anula în totalitate.
  2. Rotiri Gratuite – pot fi obținute doar în număr de 10 atunci când 3 sau mai multe simboluri tom (Scatter) apar pe tamburi. Înainte de a fi dat startul lor, o caracteristică specială cu numele de Simbol Expandabil este declanșată. Aceasta alege la întâmplare un simbol ce se va extinde ulterior pe 3 alte poziții ale tabelei în timpul rotirilor gratuite.

Ești un fan al păcănelelor moderne ce îți pot oferi câștiguri masive? Golden Ark este jocul pe care îl căutai. Încearcă-l și distrează-te!