Halloween Joc ca la Aparate

Halloween nu este doar o sărbătoare populară, ci și un joc de păcănele ca la aparate ce te va distra garantat zile întregi. Potrivește simbolurile speciale în timp ce rotești tamburii și obține combinații câștigătoare despre care vei povești pentru multă vreme!

Halloween

Evalueaza Joc (213 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 400
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Lupii urlă în zare, stafiile au ieșit la vânătoare, iar o atmosferă înăbușitoare plutește în aer. Tot este teribil… de minunat! Cu jocul de păcănele Halloween, cea mai înfricoșătoare sărbătoare a anului a devenit cea mai minunată. Vrei să câștigi fără măsură? Acesta e jocul pe care l-ai căutat până acum!

Poate că EGT Interactive este extraordinar de popular pentru toate variantele de păcănele cu fructe pe care le-a dezvoltat până acum, dar nu trebuie să ignorăm toate celelalte jocuri ce abordează alte teme. Acestea sunt la fel de incredibile și îți vor oferi cea mai bună experiență de joc cum nu ai mai avut până acum. Încearcă Halloween și sigur ne vei da dreptate!

Halloween jocuri ca la aparate – temă și aspect

În ziua de Halloween bariera dintre lumi e cea mai slăbită, iar creaturi nemaiîntâlnite se avântă în realitatea noastră. Vampirii își caută victimele, vrăjitoarele își incantează magia iar animalele întunericului profită din plin de lăsarea nopții. Dă startul petrecerii și profită atât de felul în care acest joc cu păcănele online arată cât și de toate câștigurile pe care le produce.

În cadrul său vei fi întâmpinat de o atmosferă misterioasă întreținută de fundalul în care apar o mulțime de crengi încâlcite, de animațiile și sunetele ce accentuează ideea de bază și de simbolurile mirifice. Alăturarea dintre toate acestea intensifică produsul final și îl fac greu de rezistat.

Desigur, Halloween nu este singurul exemplu de jocuri ca la aparate gratis cu speciale disponibil pe pagina noastră. Cu o simplă căutare poți descoperi și alte versiuni la fel de minunate precum Lucky Halloween produs de Red Tiger Gaming.

Simboluri

Cum nu se poate ca un joc cu păcănele să aibă alte simboluri decât cele ce sunt în conformitate cu subiectul său și aici au fost selectate doar cele mai reprezentative pentru tema aleasă. Și dă-ne voie să îți spunem că acestea arată fenomenal. Având două seturi de simboluri pentru a conferi diversitate, Halloween își recompensează din plin toți jucătorii. Un pariu maxim îți asigură un câștig asigurat de până la:

  • 20 000 pentru 5 pălării de vrăjitoare;
  • 10 000 pentru 5 vampiri sau 5 vrăjitoare;
  • 4 000 pentru 5 pisici sau 5 luni pline cu lilieci;
  • 3 000 pentru 5 păianjeni sau 5 coșulețe cu dulciuri;
  • 2 000 pentru 5 A, 5 K, 5 Q sau 5 J.

Cum joci Halloween păcănele online?

Te-am făcut curios despre tot ce Halloween are de oferit? Încă nu ai auzit tot! În cadrul său, 20 de linii de câștig se întind pe 3 rânduri și 5 tamburi oferindu-ți o mulțime de oportunități. Iar tu nu trebuie să faci mai mult decât să apeși câteva butoane pentru a-ți pune în funcțiune rolele. Începe prin a-ți selecta valoarea pariului din cele 5 butoane disponibile pe centrul bordului de comandă. Atenție, aceste butoane au totodată rolul de Rotire Manuală, deci, odată apăsate întregul mecanism va fi pus în funcțiune. Dacă consideri că te avantajează mai mult funcția de Rotire Automată a tamburilor, o poți găsi sub afișajul electronic al creditelor disponibile.

Este important să cunoști că atât Halloween cât și toate celelalte jocuri ca la aparate cu speciale sunt disponibile pe pagina noastră în mod gratuit. Dacă sunt fără plată, este de la sine înțeles că toți bănuții disponibili în cadrul lor sunt fictivi și nu pot fi retrași. Dar asta nu ar trebui să fie o piedică în calea fericirii tale. Joacă doar cele mai bune jocuri 77777 gratis fără bani și descoperă adevărata definiție a distracției!

Caracteristici speciale Halloween

  1. Rotiri Gratuite – sunt declanșate de apariția a 3 simboluri carte (Scatter) pe rola 2, 3 și 4 și sunt acordate în număr de 10 cu un multiplicator de 2x pentru toate câștigurile obținute în timpul lor.
  2. Simbol Special – există două simboluri speciale ce pot ține locul tuturor celorlalte cu excepția celui de Scatter în obținerea de combinații câștigătoare. Primul este cel reprezentat de către pălăria și matura vrăjitoarei, iar cel de-al doilea este cel ce are un dovleac în mijlocul unei bliblioteci. Diferența între cele două este că primul poate apărea oriunde pe tabela de joc în timp ce cel de-al doilea poate fi găsit doar pe tamburul 5.
  3. Simbol Special Extra – Spuneam mai devreme de două simboluri speciale, cel extra este cel ce are în primplan un dovleac și poate apărea doar pe ultima rolă. Este o caracteristică cât se poate de specială, iar când acesta își face apariția, toate simbolurile de la J la A se preschimbă în speciale.
  4. Funcția de Gamble – binecunoscută în rândul păcănelelor oferite de EGT, această funcție constă într-o carte de joc întoarsă cu fața în jos pentru care jucătorul trebuie să ghicească culoarea. Cu această caracteristică poți să să îți multiplici câștigul dobândit în timpul unei runde sau să îl pierzi integral în funcție de corectitudinea răspunsurilor.
  5. Bonus Misterios – Jucătorul merită tot ce este mai bun! Nu-i așa? Și pentru ca el să primească tot ce este mai bun, Halloween beneficiază de un bonus cu totul aparte ce se poate declanșa după oricare rundă reușită. Este foarte interactiv și oferă câștiguri garantate. Atunci când este activat, tabela este înlocuită de 12 cărți cu fața în jos ce pot fi întoarse în orice ordine. Atunci când 3 indentice au fost întoarse, premiul corespondent simbolului ce se află pe suprafață lor este creditat.

Este cu neputință să ratezi toată distracția pe care Halloween o asigură. Intră pe lista noastră de jocuri ca la aparate gratis și delectează-te cu cele mai bune produse din industrie!