Sweet 27 Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Ți-e poftă de ceva dulce? Noi îți propunem o porție copioasă de păcănele 77777 unde fructele glazurate îți vor anima ziua și îți vor satisface toate poftele pentru jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Rotește tamburii din Sweet 27 și îți garantăm că nu va mai trebui să mergi până la cofetărie!

Sweet 27

Evalueaza Joc (210 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 27
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Bun venit în tărâmul dulciurilor, un loc la care până și Willy Wonka privește cu gelozie. Acesta poate fi găsit în cadrul Sweet 27, un joc cu păcănele online cu 3 tamburi și 3 rânduri oferit de Play’n GO. Avânta-te pe râurile de vată de zahăr și gustă din toate câte îți ies în cale.

Dacă ești în căutarea unui joc de calitate cu o grafică spectaculoasă și o temă antrenantă, Play’n GO este dezvoltatorul de jocuri ca la aparate cu speciale ale cărui produse trebuie să le încerci. Acesta se evidențiază față de toți ceilalți creatori de păcănele prin calitatea și pasiunea pe care o pun în fiecare nou titlu pe care îl lansează pe piață.

Sweet 27 jocuri ca la aparate cu fructe cu speciale – temă și aspect

Tema acestui joc sărbătorește savoarea dulciurilor și prospețimea fructelor. Calitatea graficii este atât de extraordinară că te va face să te simți înfometat chiar dacă ai mâncat chiar înainte să pornești Sweet 27. Delectează-te cu cele mai dulci căpșuni ce au un strop de frișcă sau cele mai coapte cireșe glazurate. Plimbă-te pe câmpia din vată de zahăr ce se întinde pe fundalul jocului și îndulcește-te cu acadelele ce se înalta în fața ta. Cu siguranță vei fi cucerit de către culorile ce se perindă pe tamburi, dar ce părere ai despre muzica și efectele sonore implementate? Din perspectiva noastră, acestea se potrivesc perfect cu tematica aleasă. Muzica este relaxantă iar efectele sonore te vor ține în priză pentru că sunt declanșate doar de acțiunea de rotire a rolelor sau de un eventual câștig.

Per total, atât înfățișarea cât și coloana sonoră sunt ireproșabile și nu considerăm că există ceva ce ar trebui îmbunătățit pentru că întregul mix este excelent. Dar aceasta este doar părerea noastră, tu va trebui să îl încerci pentru a ne putea contrazice sau a ne putea da dreptate.

 

A spus cineva desert? Nu ne-am imaginat noi, nu? Dacă te atrag jocurile unde deserturile sunt felul principal, nu ezita să învârți și mai mult tamburii din Sweet 27 sau încearcă Oliver’s Bar de la Novomatic. Barul lui Oliver este locul unde te poți îndulci și juca la păcănele după bunul plac.

Simboluri

Credeai că puteam discuta despre un joc de noroc fără să vorbim despre câștigurile pe care le poți revendica? Nu pe site-ul asta! Aici îți vom spune exact cum și cât poți obține așa că citește în cele ce urmează.

Sweet 27 are 27 și modalități în care tu poți câștiga. Atât timp cât același simbol se află pe fiecare dintre tamburi, tu vei câștiga garantat. Acum, suma pe care vei primi este direct influențată de valoarea pariului, dar, dacă folosești pariul maxim, vei obține:

  • 300 pentru 3 șeptari sau 3 Bar;
  • 200 pentru 3 căpșuni sau 3 afine;
  • 100 pentru 3 portocale sau 3 cireșe.

Pentru un joc cu doar 3 role, Sweet 27 oferă câștiguri destul de provocatoare, deci, nu te vom judeca dacă le vrei doar pentru ține. Dar, deși le poți câștiga, nu vei putea vreodată să le retragi într-un cont propriu sau să le transformi în bani reali. Asta pentru că acesta este unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care pagina noastră le oferă. Nu rata cea mai bună ocazie de a te juca fără griji și fără fonduri proprii cele mai bune păcănele online din industrie.

Cum joci Sweet 27 păcănele gratis?

Aceasta este o întrebare interesantă. Tu cum joci Sweet 27? Ai o strategie super complicată? Sau? Din punctul nostru de vedere, Sweet 27 este cel mai bun atunci când îl joci în stilul clasic, buton, buton, câștig. Cum adică? Nu înțelegi ce vrem să spunem cu aceasta? Fii atent!

  • Apasă butonul cu suma preferată din centrul bordului de comandă, aceasta va fi valoarea pariului tău;
  • Click pe butonul de verde de Redare Manuală sau cel galben de Redare Automată pentru a da startul jocului;
  • Boom! Ai câștigat!

Acum înțelegi? Este super simplu să joci acest joc și cu atât mai ușor să câștigi. Ai încredere în forțele proprii și în norocul tău și cu siguranță nu vei fi dezamăgit.

Caracteristici speciale Sweet 27 joc cu păcănele ca la aparate

  1. Rotiri Gratuite – Din când în când, pe al treilea tambur își va face apariția un simbol wild. Odată ce acesta ți se arăta, vei fi răsplătit cu două rotiri gratuite în timpul cărora acest element migrează spre dreapta. Caracteristica poate fi reactivată de până la 9 ori dacă un alt simbol apare pe al treilea tambur în timpul rotirilor gratuite.
  2. Simbol Special – Spuneam că apariția sa declanșează rotirile gratuite, dar care este rolul sau mai exact? Dacă ai două simboluri identice pe doi dintre tamburi și acest element pe celălalt tambur, tu vei primi câștigul menit pentru cele două pentru că simbolul wild poate lua valoarea tuturor celorlalte.

Sweet 27 este numit după gustul dulce pe care ți-l va lasă fiecare combinație norocoasă și după numărul de modalități în care poți aranja simbolurile pentru a le câștiga. Cu un mix perfect de caracteristici speciale, grafică excepțională și premii, acesta va fi jocul pe care îl vei adora instant.