Sticky Bandits Joc ca la Aparate

Bang-bang! Aici e vestul sălbatic, așa că grăbește-te să-ți scoți pistolul din toc și împușcă cele mai tari câștiguri! Pornește într-o aventură cum nu ai mai auzit până acum alături de o trupă de bandiți profesioniști și țintește, învârtind tamburii din Sticky Bandits, pentru deturna trenul plin cu săculeții de aur.

Sticky Bandits

Evalueaza Joc (269 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.15
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 30
  • |
  • Max. Bet: 90
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Sticky Bandits este un rollercoaster plin de senzații tari, dinamită și aur ce se desfășoară pe suprafața a 5 tamburi cu 5 rânduri și 30 de linii de câștig. Atacă, împreună cu banda ta de hoți, trenul care traversează Vestul Sălbatic și care conține o parte din gălbenii ce aparțin trezorieri.

Quickspin este un dezvoltator de jocuri ca la aparate ce s-a lansat în 2011 cu un singur plan în minte: acela de a oferi cele mai bune păcănele de pe piață tuturor utilizatorilor. Putem spune că a reușit! Dacă încerci Sticky Bandits sau Mighty Arthur pe pagina noastră cu păcănele gratis vei putea vedea cu proprii ochi despre ce vorbim. Grafica și sunetele tuturor producțiilor lor sunt exemplare, iar partea de jocuri de noroc este cât se poate de bine implementată astfel încât nu doar că te vei distra copios, dar vei și câștiga. Secretul lor? Pasiunea și munca pe care fiecare inginer o are față de produsul la care lucrează.

Sticky Bandits jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Quickspin a obținut echilibrul ideal dintre grafică, efecte audio și păcănele online în cadrul Sticky Bandits. Acțiunea este setată în mijlocul deșertului din Vestului Sălbatic unde trenul urmează să treacă prin relieful stâncos al unui canion. Această imagine de fundal setează perfect locul în care tâlhării pot ataca. Deturnarea unui tren nu este o treabă ușoară, drept urmare, pe tamburi vei întâlni participanții la acest atentat. Simbolurile înfățișează 3 bandiți, un mănunchi de dinamită și un săculeț plin ochi cu aur ce se succed pe suprafața rolelor la comanda ta pe ritmurile muzicii western din fundal. Per total, înfățișarea arată excepțional, iar senzația oferită de rotirea tamburilor este nedescris de minunată. Putem spune că Sticky Bandits este unul dintre jocurile ca la aparate pe care trebuie să le încerci pentru a te putea declara a fi un împătimit al păcănelelor moderne.

Simboluri

Fiecare dintre simbolurile de pe tamburi are o poveste unică și o valoare proprie. Această valoare prinde forma unui premiu atunci când 3 sau mai multe elemente identice sunt aduse împreună pe suprafața unei linii de câștig. Atunci când tu folosești un pariu total de 90 credite, poți fi răsplătit cu sume de până la:

  • 600 pentru 5 bandiți;
  • 300 pentru 5 bandiți cu pălărie neagră;
  • 240 pentru 5 bandiți cu pălărie roșie;
  • 180 pentru 5 pungi cu galbeni sau 5 dinamite;

Simbolurile de pe cărțile de poker ce au fost folosite aici merită și ele amintite, chiar dacă sumele cu care sunt răsplătite combinațiile pe care acestea le formează sunt ceva mai mici. Pentru oricare ansamblu de 5 A sau 5 K vei primi 120 credite, iar pentru 5 Q sau 5 J îți vor fi oferite 90 credite.

Am amintit de câștiguri în cele de mai sus, iar acum este momentul să-ți reamintim că Sticky Bandits face parte din rândul jocurilor 77777 gratis fără bani ce pot fi încercate pe pagina noastră. Nu există nici o posibilitate de a utiliza creditele disponibile în afara sa și nici o posibilitate de a le retrage. Ele sunt fictive și au singurul rol de a alimenta fiecare nouă rotire.

Pentru a juca Sticky Bandits nu trebuie decât să deschizi jocul și să învârti tamburii pentru a beneficia ce cea mai bună experiență de păcănele 77777 în mod gratuit.

 

Cum joci Sticky Bandits păcănele gratis?

Ok, ai deschis jocul, dar te-ai împotmolit când vine vorba să pui în acțiune cel de-al doilea pas, acela de a roti tamburii. Quickspin a încercat să implementeze o interfață cât mai ușor de accesat de către utilizator, dar chiar și așa, pentru un jucător neexperimentat, aceasta se poate dovedi o provocare. Bordul de comandă se află în partea de jos, sub tabela de joc și constă în câteva butoane cheie. Acestea pot fi delimitate de zonele ce conțin doar informație prin prisma culorii. Zonele cu informație sunt albe, în timp ce butoanele sunt colorate cu portocaliu.

Pentru a ajunge la a da startul la distracție, tu trebuie doar să setezi valoarea pe care vrei că pariul tău să o aibă și să apeși fie butonul de Rotire Manuală, fie cel de Rotire Automată.

Caracteristici speciale Sticky Bandits joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Simbol Special (Bandit) – Pe lângă simbolurile care înfățișează tâlhari și ocupă o singură căsuță, există și simbolurile speciale ce au o mărime care se întinde pe toate cele 10 poziții ce se regăsesc pe 5 tamburi. Aceste simboluri enorme pot lua locul oricărui alt element în cadrul unei combinații norocoase.
  2. Rotiri Gratuite – Atunci când un simbol tren este înfățișat pe prima rolă alături de alte două simboluri speciale pe rolele 2-3 și 4-5, 7 rotiri gratuite sunt activate. În timpul lor, simbolurile wild își vor păstra poziția inițială din momentul în care rotirile au fost declanșate.

Tema unică, simbolurile speciale masive și toate celelalte caracteristici califică acest joc în rândul jocurilor ca la aparate gratis cu speciale pe care trebuie să le încerci. Sticky Bandits reprezintă o modalitate rapidă și distractivă de a-ți petrece timpul liber într-un fel cât relaxant cu putință.