Jucati acum 20 Super Hot Online

Jucat acum 20 Super Hot Online Slot
Descriere 20 Super Hot Slot : Unul dintre cele mai populare și renumite jocuri cu pacanele este jocul de 20 Super Hot asemanator cu 40 Super Hot. Acest joc celebru a fost dezvoltat de compania EGT. Aproape toți cei care iubesc cazinoul online au auzit despre acest joc. De ce a devenit atât de utilizabilă? În primul rând, jucătorii care iubesc jocurile clasice de fructe cu tematică nu vor rămâne cu siguranță indiferenți. Acest joc este creat cu 5 role și 20 de linii platitoare.

Ar trebui să rotiți 5 simboluri și urmăriți acest slot video va umple automat combinația câștigătoare. Există simboluri Wild și Scatter care creează 24 de combinații câștigătoare pe aceste role. Mai mult, puteți alege cât de mult doriți să pariați pentru fiecare rotire. Dacă faceți clic pe butonul albastru, veți stabili cantitatea de monede care va fi perfectă pentru dvs. În timpul rotirii sale, puteți scădea sau mări această sumă.

Alte jocuri de la EGT
40 Super Hot Magellan Lucky & Wild
40 Burning Hot Dice High Burning Hot
Egypt Sky Shining Crown Dice and Roll

Jackpot 20 Super Hot

20 Super Hot are și un joc bonus , numit Jackpot. Acest jackpot de mister de patru niveluri va fi declanșat la întâmplare când vor intra în joc cărțile Jackpot. Fiecare nivel al premiului jackpot este reprezentat de diferitele costume ale unei cărți de joc: Cluburi, Spade, Diamante și Hearts.

Veți primi 12 cărți de joc cu fața în jos și dacă puteți alege trei cărți de aceeași culoare, atunci veți câștiga premiul corespunzător. Pentru orice câștiguri care au mai puțin de 700 de monede, jucătorii pot de asemenea încercarea de a dubla suma. Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți corect culoarea unui card de joc - roșu sau negru. Puteți încerca acest joc de trei ori, dar amintiți-vă dacă ghiciți incorect, atunci veți pierde toate câștigurile.

2 comentarii despre 20 Super Hot

Trimiteți un comentariu