Dice High Păcănele ca la Aparate

Atunci când vrei să te deconectezi de la stresul zilnic, alege Dice High! Nu trebuie decât să-l deschizi și să pariezi, iar de restul se ocupă el. Mai simplu de atât nici că se poate! Cu siguranță vei avea parte de o experiență uimitoare! Încearcă-l!

Dice High

Evalueaza Joc (194 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 500
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Dacă ești plictisit de toate păcănelele clasice care redau același material învechit din nou și din nou, atunci este momentul să joci Dice High ca la aparate. Combinația dintre elementele clasice și zaruri are capacitatea de a reaprinde acea scânteie de plăcere prin simpla acțiune de a învârti tamburii.

Fanii EGT Interactive au motive să se bucure din plin! Asta pentru că, pe lângă cele 5 role, cu 3 rânduri și 20 de linii de câștig, Dice High oferă o nouă perspectivă asupra jocurilor ca la aparate cu speciale care abordează o temă clasică.

De altfel, acest dezvoltator a încercat dintotdeauna să pipereze, așa cum a știut el mai bine, fiecare dintre produsele pe care le-a creat. Rezultatele? Au fost fenomenale, iar asta se poate vedea atât în Dice High, cât și în alte titluri precum 30 Spicy Fruits, 40 Mega Clover sau Dice&Roll.

Dice High ca la aparate 77777 – temă și aspect

Potrivit legendelor din Grecia Antică, zarurile au fost inventate de Palamades pentru a distra soldații plictisiți care așteptau la porțile Troiei. Dar atât despre povești! Revenind în zilele noastre, 3000 de ani mai târziu, zarurile nu sunt decât mici bucăți de plastic sau lemn cu 6 fațete ce joacă rolul unei reprezentări a norocului. Puse în contextul potrivit, ele pot fi piesă care face diferența într-un joc, fie el și de societate, și nu neapărat de noroc.

Dat fiind că zarurile au o astfel de importanță, nu putem spune că suntem uluiți că au apărut și într-un joc cu păcănele. Mai degrabă ne întrebam când avea să se întâmple acest lucru. Dice High le combină într-un mod de-a dreptul uimitor cu simbolurile clasice specifice jocurilor ca la aparate tradiționale și aduce un plus de prospețime industriei suprasaturate de aceleași produse.

Pe lângă tema principală, putem observa că dispune și de o grafică excelentă ce poate fi observată chiar și în cele mai mici detalii. Combinația dintre verdele de pe fundalul jocului și roșul burgund de pe fundalul tamburilor formează o cromatică care-ți ia ochii. Cât despre coloana sonoră, ei bine, efectele audio pe care se desfășoară fiecare acțiune te vor trimite înapoi în cazinourile din Vegas.

 

Simboluri

Acum că am terminat cu partea în care am vorbit de felul în care Dice High arată, este momentul să trecem la un alt subiect de mare importantă pentru ține, câștigurile.

Cum se obțin ele și care sunt maximele? Ei bine, ele pot fi dobândite cu fiecare 3 sau mai multe simboluri identice care aterizează pe o linie de câștig. Desigur, cele mai mari premii apar doar în momentul în care nimerești 5 elemente pe o singură linie, și sunt reprezentate, în credite, de valori de până la:

  • 80 000 pentru 5 zaruri;
  • 20 000 pentru 5 șeptari;
  • 8 000 pentru 5 struguri;
  • 4 000 pentru 5 pepeni sau 5 prune;
  • 2 000 pentru 5 cireșe, 5 lămâi sau 5 portocale.

Din moment ce tocmai am ajuns la finalul secțiunii de simboluri și câștiguri, este important să știi că această este o versiune a Dice High 77777 gratis fără bani. Ceea ce înseamnă că te poți distra în voie, oricât de mult îți dorești cu cele câte îți oferă acest joc, dar la final nu vei avea abilitatea de a retrage nimic din suma creditelor disponibile. Aceasta se datorează atât faptului că este o variantă gratuită, cât și faptului că folosește fonduri fictive pentru a alimenta rotirea tamburilor.

Cum joci Dice High ca la aparate gratis?

Una dintre cele mai bune părți ale faptului că Dice High este un joc care face parte din portofoliul EGT Interactive este aceea că felul în care poate fi jucat este extraordinar de ușor. Indiferent dacă ai mai jucat sau nu la păcănele până acum, este imposibil să nu înțelegi cum funcționează.

Uite aici niște pași simpli care te vor ghida spre reușită:

  • Alege-ți care dintre cele 5 valori de sub tabela are potențialul de a deveni pariul tău;
  • Odată hotărâtă, apasă butonul pe care această stă însemnată;
  • Tamburii se vor învârti manual după această acțiune, deci așteaptă că mișcarea lor să ajungă la un bun final;
  • Repetă!

Pare idilic tot ce spunem noi aici, dar cu siguranță cineva tocmai a strâmbat din nas la auzul faptului că trebuie să apese din nou și din nou același buton. Dar nu e motiv de panică! Pentru toți cei care preferă ca tamburii să se rotească automat, imediat după ce au efectuat pașii de mai sus, cu excepția ultimului, aceștia pot apăsa butonul portocaliu din partea stângă. În rest, jocul este la fel pentru toată lumea, fără nici un fel de discriminare, singura diferență fiind felul în care alegi să îl utilizezi.

Caracteristici speciale

  1. Simbol Special Wild (Șeptar) – După cum bine știi, șeptarul a fost, cumva, mereu asociat cu norocul la o scară largă. În Dice High vei putea întâlni șeptarul sub formă de simbol Wild care poate forma combinații atât cu el însuși, cât și cu toate celelalte elemente ce se aranjează pe o linie de câștig.
  2. Rundă cu zarurile norocoase – Poate că ai observat deja că unul dintre simbolurile care apar pe tabela de joc este zarul. Acesta joacă rolul de simbol Scatter, un simbol care poate forma combinații cu el însuși atât timp cât apare într-un număr egal sau mai mare că trei pe tamburi. Dar asta nu este tot, orice combinație cu acest simbol activează runda cu zaruri norocoase, unde ai la îndemână 5 zaruri și 3 încercări în cadrul cărora trebuie să nimerești cât mai multe fațete identice atunci când le arunci.
  3. Funcția de Gamble – Știai că poți ajunge la cele mai mari sume care au fost vreodată plătite în cadrul jocului fără a fi neapărat nevoit să formezi combinații de 5 elemente? Cu funcția de gamble îți poți paria câștigul, indiferent de valoarea sa, pentru a-l înmulți. Dacă este un pariu, înseamnă că există și șansa de a pierde tot, dar asta depinde doar de norocul tău. În definitiv, tot ce trebuie să faci este să ghicești corect culoarea care se află pe fața cărții de poker.
  4. Jackpot Cards (Bonus Special) – Din când în când, norocul te poate lovi atunci când te aștepți cel mai puțin. Bonusul misterios se poate activa aleatoriu, la finalul unei runde și înlocuiește tabela de joc cu 12 cărți de poker întoarse cu fața în jos. Dintre acestea, scopul tău este să descoperi 3 identice pentru a pune mâna pe unul dintre cele 4 premii.

Și uite că am ajuns la finalul micii noastre descrieri. Dacă ți-a plăcut, nu ezită să pornești jocul și să vezi cu proprii ochi ceea ce noi doar am pus în cuvinte!