Action Money Joc ca la Aparate

Action Money este un joc de noroc despre bani care îți va face ziua mai bună cu fiecare rotire a tamburilor săi. Cu o temă “bănoasă” și o mulțime de caracteristici ce au unicul scop de a te îmbogăți, este imposibil să te plictisești.

Action Money

Evalueaza Joc (119 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 400
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Banii învârt lumea. Ei reprezintă puterea, drept urmare, sunt râvniți de toată lumea. Unii muncesc zi și noapte să îi facă, alții învârt tamburii din Action Money și se îmbogățesc subit. Antrenează-te pe pagina noastră cu versiunea gratis oferită de noi și pregătește-te pentru adevărată provocare.

Dacă te numeri printre fanii EGT Interactive știi prea bine că nu există nici o posibilitate de a te plictisi atunci când joci unul dintre jocurile ca la aparate create de acesta. Este puțîn spus că produsele pe care le dezvoltă sunt extraordinare, din moment ce ele ar putea fi însuși definiția calității.

Action Money jocuri ca la aparate – temă și aspect

Pune-ți cel mai bun costum, este momentul să pășim în universul Action Money! Acest joc este despre bani, mulți bani, și nimic nu o spune mai bine decât însuși aspectul acestuia. Imaginea de fundal înfățișează o mulțime de clădiri de afaceri pe malul unui lac. Atât aceasta cât și simbolurile de pe tabelă denotă opulență și simplitatea. La acestea se adaugă sunetele de păcănele, piperate cu scurte tonuri specifice fiecărui tip de simbol ce se pot auzi ori de câte ori o combinație se dovedește a fi norocoasă.

 

Dacă banii sunt unul din lucrurile ce te fac fericit, atunci cu siguranță vei vrea să încerci și alte jocuri unde ei sunt tema principala. Noi îți recomandăm The Money Game din portofoliul Novomatic și Fast Money de la EGT.

Simboluri

Vrei să fii câștigător? Cine nu ar vrea? Dar spre deosebire de marea majoritate, tu joci Action Money și asta te va propulsa în topul norocoșilor. Atât timp cât 3 sau mai multe simboluri identice se regăsesc pe cele 20 de linii de câștig, tu ți-ai revendicat titlul. Dar cel mai mic câștig nu este nici pe departe îndeajuns, mai ales atunci când, pentru un pariu de 400, poți obține sume precum:

  • 200 000 pentru 5 șefi;
  • 20 000 pentru 5 bătrânei sau 5 secretare blonde;
  • 4 000 pentru 5 bodyguarzi, 5 mașini de lux sau 5 clădiri;
  • 2 000 pentru 5 carduri de credit, 5 saci cu dolari sau 5 teancuri de bani.

Chiar dacă vei fi răsplătit cu sumele prezentate mai sus, ține minte că toate valorile ce-ți for fi oferite sunt fictive și nu pot fi preschimbate în bani reali. Produsele de pe pagina noastră sunt dedicate doar iubitorilor de jocuri ca la aparate gratis cu speciale sau celor ce vor să își antreneze priceperea. Așadar, dacă ești în căutarea unor jocuri 77777 gratis fără bani, alege Action Money și delecteza-te cu cele mai bune caracteristici.

Cum joci Action Money păcănele gratis?

Eșți relativ nou în lumea jocurilor de noroc și cu atât mai mult în cea a păcănelelor online? Fi fără grijă! Haide să o luăm cu începutul. Action Money are 5 tamburi cu câte 3 rânduri fiecare. Pentru a-i activa trebuie doar să apeși una dintre cele 5 valori din centru bordului de comandă. Butoanele pe care sunt însemnate aceste sume dublează pentru butonul de Redare Manuală, astfel că îți poți alege pariul și învârti rolele dintr-o simplă mișcare. Iar dacă acest still nu te reprezintă, poți oricând să selectezi opțiunea de Redare Automată și să vezi cum câștigurile se adună pe măsură ce tamburii se învârt singuri. Chiar dacă nu ai experiență cu păcănelele, cu siguranță te vei prinde foarte repede de modalitatea în care acest joc funcționează și îl vei adora.

Caracteristici speciale Action Money

  1. Jocul Scatter – este o caracteristică extraordinar de simplă și plăcută în cadrul căreia vei câștiga garantat. Simbolul Scatter nu numai că este rebelul ce nu se supune nici unei reguli, dar îți oferă și posibilitatea de a-ți alege, pe nevăzute, multiplicatorul pentru pariul tău. Fiind vorba despre un joc de noroc, este de la sine înțeles că acest multiplicator se ascunde în spatele simbolurilor Scatter dintre care tu va trebui să alegi unul. Jocul Scatter se activează doar atunci când 3 simboluri Scatter sunt prezente pe tabelă.
  2. Rotiri Gratuite – Nu doar simple rotiri gratuite, dar o adevărată desfătare vizuală prin intermediul tuturor caracteristici ce întră în componența lor. Odată ce trei simboluri Bancă apar pe tamburii 3, 4 și 5, sesiunea de Rotiri Gratuite este declanșată. Aceasta începe cu 5 clădiri, ce simbolizează multiplicatorii, dintre care va trebui să alegi una. Odată intrat în clădirea selectată, este momentul să alegi de această dată un plic. Fiecare dintre aceste plicuri conține numărul de rotiri și simbolul ce va servi drept Simbol Special suplimentar.
  3. Simboluri Speciale (Wild și Scatter) – EGT, prin intermediul Action Money, și-a propus să te facă câștigător. Pentru a-ți amplifica șansele de a obține o combinație norocoasă sau un premiu, două simboluri speciale au fost introduse. Este vorba despre cel de Wild și cel de Scatter. Primul are simplul rol de a lua valoare altor simboluri în cadrul unei combinații, iar cel de alt doilea contribuie la caracteristică intitulată “Joc Scatter”.
  4. Funcția de Gamble – Ce o să fie de această dată? Roșu sau negru? Îți vei înmulți câștigul și de această dată sau îl vei pierde? Sunt întrebări la care poți răspunde doar într-un singur mod, prin a activa funcția de gamble după o rundă norocoasă. Prin această te expui riscului de a-ți anula întregul câștig, dar totodată există și posibilitatea de a-l dubla exponențial dacă ghicești corect culoarea cărții de joc.
  5. Bonus Misterios – Și cum Action Money nu părea îndeajuns de profitabil, există posibilitatea de a obține o sumă extraordinară din Bonusul Misterios care se activează la întâmplare după o rundă câștigătoare. Constă în 12 cărți de joc întoarse cu față în jos și îți oferă posibilitatea de a câștigă valoarea corespunzătoare simbolului de pe primele 3 cărți identice descoperite.

Deși are foarte multe caracteristici speciale care ar putea să te sperie prin prisma unicității lor și a pașilor ce trebuie urmați, nu da înapoi! Action Money este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale de la EGT. Convinge-te singur de acest lucru învârtind tamburii!