Fruits'n'Stars Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Toate acele jocuri moderne sunt distractive, dar cu siguranță uneori duci dorul unor păcănele cu fructe clasice, pline de câștiguri și distracție. Cu Fruits'n'Stars îți poți alina nostalgia în timp ce te delectezi cu o grafică avansată și toate beneficiile ce vin la pachet cu ea. Ce crezi, te-am convins?

Fruits’n’Stars

Evalueaza Joc (405 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Dacă îți dorești un joc care se supune perfect titlului pe care îl are, atunci trebuie să încerci Fruits’n’Stars. Acesta este un joc cu 5 tamburi, 3 rânduri și 5 linii de câștig care se conformează exact regulilor pe care păcănelele cu fructe clasice obișnuiau să le aibă. Nu există nici o caracteristică specială în cadrul său, doar o grafică sublimă și câștiguri impresionante.

Este cu adevărat minunat să poți să vezi jocuri ce conțin caracteristici unice sau teme nemaiîntâlnite până acum. Putem spune că o parte din aceste jocuri ca la aparate sunt creația celor Playson, o companie care pune mare preț pe experiența oferită consumatorilor săi. Toate păcănelele 77777 create de inginerii săi sunt speciale, și toate oferă o altfel de sesiune de joacă decât cele cu care ne-am obișnuit până acum.

Fruits’n’Stars jocuri ca la aparate șeptari– temă și aspect

Ești pregătit să învârți rolele unuia dintre cele mai tari jocuri ca la aparate 77777 produse până acum? Nu mai aștepta. Fruits’n’Stars arată și se simte formidabil. Grafică sa modernă complimentează desăvârșit tema clasică abordată. Câștigurile care vor fi curând ale tale explodează pe imaginea verde de fundal iluminată de lămpile unei scene din spatele tabelei de joc. Iar pe tamburii albi, despărțiți doar de o bandă subțire, galbenă, se întrec simbolurile pline de prospețime și savoare. Fructele delicioase se prind în horă cu șeptarii și steluțele pe muzica de festival din fundal. Totul se complimentează perfect pentru a ajunge la rezultatul final pe care îl putem vedea cu toții, un adevărat regal al culorilor!

Dacă ești pasionat de jocurile ca la aparate cu fructe ce încearcă să mențină lucrurile cât mai simple, fără nici un fel de caracteristici speciale, poți încerca și Hot 5 Deluxe creat de Zeus. Atât acesta cât și Fruits’n’Stars insistă foarte mult pe senzațiile oferite de învârtirea tamburilor, făcându-le irezistibile pentru toți ce care vor să se întoarcă la păcănelele tradiționale.

Simboluri

Nimerește o combinație norocoasă de cel puțin 3 simboluri identice pe una dintre liniile de câștig dacă vrei să simți gustul bogăției, condimentat subtil cu notele aromate ale fructelor de pe tamburi. Fiecare combo are setată o anumită valoare pentru tipul și numărul de elemente care participă, ținând cont, totodată, și de suma pariului. Dacă tu vei paria 100 credite, cele mai mari câștiguri care-ți vor reveni sunt:

  • 100 000 pentru 5 șeptari;
  • 10 000 pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
  • 5 000 pentru 5 steluțe;
  • 4 000 pentru 5 prune, 5 lămâi, 5 portocale sau 5 cireșe.

Ne-ai prins! Suntem cât se poate de impresionați de valorile ce pot fi câștigate și nu ne putem abține din a zâmbi de fiecare dată când aruncăm o privire la ele. Dar cine nu ar rânji la asemenea sume? Deși nu sunt bani reali, vederea lor stârnește un sentiment de împlinire și satisfacție.

Fruits’n’Stars este doar unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani cu care fiecare jucător, indiferent de experiența pe care o are, se poate delecta. Alege din sutele de titluri disponibile aici oricare joc cu păcănele online ce ți se potrivește. Și nu uita, nici unul dintre acestea nu au opțiune de a depozita sau retrage fonduri. Deci tot ce trebuie să faci este să te distrezi.

Cum joci Fruits’n’Stars păcănele cu fructe gratis?

Hey, ești nou în lumea jocurilor cu păcănele cu fructe gratis? Pari puțin rătăcit, dar nu-ți fă griji! Noi te vom ajuta să treci cu brio peste toți pașii pentru a ajunge la adevărata parte distractivă: rotirea tamburilor!

Ca un adevărat profesionist, va trebui că mai întâi să îți setezi valoarea pariului. Te poți arunca cu capul înainte spre cel mai mare pariu folosind butonul Max Bet, sau îți poți alege singur valoarea pe care o crezi cea mai potrivită pentru stilul tău. Liniile de câștig au fost setate deja de către joc și nu există nici o opțiune de a le modifica, așa că putem trece la ultima etapă. Învârtirea rolelor! Pentru a le pune în funcțiune trebuie să apeși fie butonul de Rotire Manuală, cel mai mare de altfel, fie butonul de Rotire Automată, ultimul în linie în mijlocul căruia apare un A. Asta este tot, câteva etape ce trebuie urmate, care îți vor garanta o experiență inedită. Ești pregătit?

Fruits’n’Stars este un joc cu păcănele ca la aparate care te va ține în priză cu fiecare rotire, și care te va face putred de bogat cu fiecare câștig. Îndrăznește să-i pui în funcțiune tamburii!