Vegas Nights Joc ca la Aparate

Când te gândești la cele mai bune cazinouri din lume, care este primul loc care-ți vine în minte? Este cumva Las Vegas? Orașul plăcerilor și al jocurilor de noroc? Află că nu mai este nevoie să călătorești până acolo dacă îți dorești cea mai tare experiență de păcănele. Învârte tamburii din Vegas Nights și distrează-te!

Vegas Nights

Evalueaza Joc (414 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 125
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Luminile seducătoare ale orașului Vegas sunt redate într-un mod cât se poate de spectaculos in cadrul jocului cu 5 tamburi și 3 rânduri oferit de Pragmatic Play. Vegas Night, căci despre el este vorba, te va introduce într-un vis al câștigurilor și distracției, iar tot ce trebuie tu să faci este să învârți rolele și să te simți bine.

Cât de multe cunoști despre Pragmatic Play? Înființat în 2007, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale și-a câștigat reputația, pe care o are în zilele noastre, prin intermediul produselor și a calității pe care o susține. Toate păcănelele dezvoltate de acesta, precum și toate celelalte jocuri de noroc, arată extraordinar, iar jucătorul nu va întâmpina nici o problema atunci când se angrenează în a paria.

Vegas Nights jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Las Vegas este, fără nici un dubiu, orașul în care vrei să te pierzi, și totodată, orașul în care vrei să câștigi o avere. Luminile ce luminează fiecare noapte te conduc spre atracțiile principale, iar sunetul banilor te poate hipnotiza. Atunci când te gândești la el, te gândești, de fapt, la cazinouri. Iar când mintea îți fuge la cazinouri, cu siguranță îți fuge la toate câștigurile ce pot fi obținute în cadrul acestora.

Vegas Nights, unul dintre noile jocuri ca la aparate oferite de Pragmatic Play, te aduce mai aproape de o vacanță în Las Vegas. Acesta înfățișează perfect peisajul de poveste din Capitala globală a jocurilor de noroc. În spatele tamburilor înrămați cu o margine de aur încrustată cu diamante, se află câteva dintre cazinourile cele mai populare. Neoanele și jocul lor de lumini te vor seduce și îți vor purta pașii spre cea mai distractivă experiență de jocuri pe care ai avut-o până acum.

De cum deschizi Vegas Night, vei fi întâmpinat de o frumoasă animatoare roșcată ce mai apoi va apărea pe tabela de joc alături de alte simboluri precum mașini, cărți de poker, rulete sau jetoane. Putem spune că ea se mișcă pe ritmurile muzicii din fundal, dar și pe cele ale efectelor sonore care anunță acțiunea de rotire sau faptul că ai câștigat. Lasă-te purtat de val cu acest joc cu păcănele gratis și descoperă frumusețile orașului Las Vegas. Și nu, nu ne referim doar la animatoarele superbe.

 

Te fascinează magia cazinourilor din Vegas Nights? Află că o poți găsi și în Electric Nights King, un produs marca Ainsworth care te va uimi încă de la primul click. Acesta redă interiorul unui cazino în care te poți atât juca, cât și dansa fără nici o limita. Cu siguranță merită să îl încerci!

Simboluri

Ah! Simbolurile din Vegas Nights! O adevărată desfătare, îți spunem! Nu doar că arată extraordinar și sunt foarte strălucitoare, dar totodată îți oferă câștiguri cum n-ai visat niciodată până acum. Combină-le câte 3 sau mai multe pe tamburi alăturați, pe una dintre cele 25 linii de câștig și privește cum banii vin la tine. Atunci când folosești pariul de 125, câștigul tău maxim poate fi:

  • 750 pentru 5 dansatoare;
  • 625 pentru 5 mașini;
  • 500 pentru 5 rulete sau 5 zaruri;
  • 375 pentru 5 seturi cu cărți de poker;
  • 250 pentru 5 A, 5 K, 5 Q sau 5 J.

Uimitor! Cu siguranță ne dorim și noi că toate sumele de mai sus să ne intre în conturi, doar că ele sunt fictive, iar singurul cont în care vor ajunge este cel din Vegas Night. Creditele obținute aici nu pot fi retrase și servesc un singur tel, acela de a alimenta acțiunea de învârtire a tamburilor. Pe pagina noastră poți încerca doar jocuri 77777 gratis fără bani, jocuri care sunt perfecte pentru atunci când vrei să te bucuri de magia pe care acestea o oferă fără a investi propriile fonduri.

Cum joci Vegas Nights păcănele gratis?

Știm că printre cei care au accesat Vegas Nights se află și jucători ce nu au mai jucat până acum la păcănele. Pentru voi toți cei care nu aveți nici o experiență anterioară, sau cei care nu înțelegeți cum funcționează interfața, noi am pregătit un mic ghid care să va ajute.

Pragmatic Play mereu și-a structurat butoanele într-un mod cât mai cât mai ușor de accesat de către utilizatori. Informațiile și volumul pot fi găsite în partea stângă, în timp ce setările pentru pariul și butoanele de redare manuală și redare automată sunt plasate în partea dreaptă. Butoanele – și + reglează suma cu care vei juca, în timp ce butoanele de redare dau startul tamburilor. Numărul total de linii de câștig nu poate fi schimbat, acesta fiind fixat de către joc la 25. Acestea sunt toate indicațiile de care ai nevoie pentru a petrece în Vegas. Distracție plăcută!

Caracteristici speciale Vegas Nights joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Simbol Special (jeton inima neagră) – Acest joc nu are doar elemente care îți vor oferi câștiguri, ci și simboluri care pot realiza legătura dintre două elemente pentru a obține combinații norocoase. Un astfel de simbol este jetonul cu inimă neagră, ce garantează că tu vei avea parte de și mai multe câștiguri atunci când el apare pe tamburi.
  2. Rotiri Adiționale – Jetonul din aur trebuie să reprezinte ceva foarte important, nu-i așa? Corect! Ori de câte ori acest simbol apare pe rândul al doilea de pe al 5-lea tambur, 3 rotiri adiționale sunt activate. În timpul acestor rotiri, toate elementele desprinse de pe cărțile de poker, dar și jetoanele devin simboluri wild ce facilitează crearea unor noi combinații.
  3. Rotiri Gratuite – Welcome to Vegas (tr. Bun venit în Vegas) este simbolul Scatter al acestui joc. Cu 3 dintre acestea identice vei obține 5 rotiri gratuite.
  4. Multiplicatori – În timpul acestor rotirilor gratuite, fiecare dintre simbolurile wild are un multiplicator de x2 sau x3 ce este oferit la întâmplare.

Mulți doar visează să ajungă în Vegas, dar tu poți ajunge acolo înaintea tuturor cu unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate gratis produs de Pragmatic Play. Joacă Vegas Nights acum!