Wild Spells Joc ca la Aparate

Frumoasele vrăjitoare te așteaptă să începi o aventură unică împreună cu ele în Wild Spells! Vor fi de partea ta, iar vrăjile lor vor roti tamburii doar în avantajul tău. Astfel te vei distra, vei câștiga, iar experiența de joc va fi îmbunătățită!

Wild Spells

Evalueaza Joc (173 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 125
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Lasă-te vrăjit de frumusețea vrăjitoarelor din Wild Spells și de câștigurile pe care acestea ți le pot aduce. Magia lor îți va fi alături prin toate încercările și te va ghida spre victorie. Încrede-te în ele și în propriile forțe și cu siguranță nimic nu va mai sta în calea ta spre a fi recompensat regește!

Activează puterea elementelor naturii în Wild Spells, un joc de excepție care se extinde pe 5 tamburi și 3 rânduri. Vrăjitoarele ce reprezintă focul, apa și natura își unesc forțele pe tabela de joc pentru a te face pe tine marele câștigător al unuia dintre cele 3 mari premii ce pot ajunge până la:

  • 156 250 credite pentru Grand;
  • 25 000 credite pentru Major;
  • 6 250 credite pentru Minor.

Pragmatic Play este un dezvoltator de jocuri ca la aparate de top în industria păcănelelor ,oferind un portofoliu foarte diversificat în care a investit foarte multă muncă și pasiune. Această companie încearcă să ofere cea mai captivantă și exclusivă experiență de jocuri de noroc atât prin calitatea pe care o setează, cât și prin temele unice abordate.

Wild Spells jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Dacă crezi în magie și vrei să îți știi viitorul, este posibil să fii tentat să apelezi la serviciile unei vrăjitoare. Aceasta privește în bolul sau de sticlă și-ți poate spune destinul iminent ce se va desfășura în scurt timp.

Wild Spells este un joc modern, cu o grafică extraordinară, unde poți descoperi vrăjitoarele. Imaginea ce se întinde pe fundalul său înfățișează un peisaj de poveste, aproape mitic, între munți, acolo unde este cel mai probabil să întâlnești magicienele. Simbolurile sunt cea mai bună parte din aceste păcănele online, ele înfățișează 3 ghicitoare cu diferite afinități pentru foc, apă și natură, împreună cu uneltele lor. Totul este condimentat perfect cu muzica mistică ce se aude neîntrerupt pe durata întregii sesiuni de joc.

 

Dacă Wild Spells se dovedește a fi pe placul tău, dar îți dorești să încerci și ale jocuri ca la aparate gratis cu speciale asemănătoare, noi îți recomandăm Forbidden Throne. Acesta este un titlul creat de Microgaming ce abordează o temă similară și un design cât se poate de asemănător.

Simboluri

Nimic nu poate stă în calea celor trei vrăjitoare care te susțin, nici măcar ghinionul. Alătură cel puțin 3 elemente de la stânga la dreapta pe una dintre cele 30 de linii de câștig și privește cum miracolele se întâmplă. Atunci când pariul tău este setat la valoarea maximă, aceea de 125 credite, în cazul unui câștig îți vor fi returnate sume care ajung și la:

  • 2 000 pentru 5 vrăjitoare cu par de foc;
  • 1 250 pentru 5 vrăjitoare cu par albastru;
  • 1 000 pentru 5 vrăjitoare cu par verde;
  • 600 pentru 5 cărți de magie, 5 poțiuni sau 5 lumânări.

Simbolurile desprinse de pe cărțile de poker, sunt recompensate cu o valoare ceva mai mică, dar nu una neglijabilă. Pentru 5 elemente identice de A sau K îți vor fi oferite 200 credite, iar pentru 5 de Q, J, 10 sau 9 vei primi 150 credite.

Vrăjitorie sau nu, câștigurile maxime din Wild Spells sunt absolut spectaculoase. Cine nu ar vrea să și le însușească. Singura problemă ar fi doar că acest joc face parte din rândul categoriei de jocuri 77777 gratis fără bani, ce face ca toate creditele disponibile să fie fictive la fel ca toate câștigurile. Partea cea mai bună de aici este că tu te poți delecta cu cele mai bune produse fără a depozita bani reali și poți încerca orice fără nici o grijă sau limită.

Cum joci Wild Spells păcănele gratis?

Pragmatic Play a încercat să reducă numărul butoanelor și să ușureze experiența tuturor celor ce încearcă Wild Spells. Pentru a-l juca trebuie doar să apeși butoanele de + și – ce împodobesc butonul de Redare Manuală. Acestea îți oferă acces la tabela din care îți poți seta valoarea perfectă pe care dorești să o dai pariului tău. Odată aleasă suma preferată, poți da startul tamburilor și câștigurilor odată cu ei.

Caracteristici speciale Wild Spells joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri gratuite – Când 3 simboluri glob magic apar pe tamburii 1, 3 și 5, caracteristica de rotiri gratuite se activează și îți oferă 3 tipuri și 3 numere diferite de rotiri. Poți alege ca doar una dintre simbolurile vrăjitoare să devină wild în timpul lor, două sau chiar toate trei. Cu cât mai multe vrăjitoare devin wild, cu atât numărul de rotiri gratuite se diminuează.
  2. Simbol Special (Pisica) – Pisica nu este un simbol care are o valoare pentru sine, aceasta îndeplinind funcția wild. O funcție care îi permite să ia oricare dintre valorile celorlalte simboluri pentru a facilita crearea de combinații câștigătoare.

Wild Spells este un joc deosebit de plăcut de jucat. Grafica sa spectaculoasă și tema unică împreună cu toate caracteristicile speciale îl pun în valoare și îl fac să fie un joc pe care trebuie să îl încerci fără doar și poate.