Diamond Strike Joc ca la Aparate

Diamond Strike face parte din categoria de jocuri ca la aparate 777 ce te vor cuceri de la prima rotire a tamburilor. Nu rata șansa unică de a te distra fără limite și gratuit. Diamantele vor fi de partea ta!

Diamond Strike

Evalueaza Joc (81 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.15
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 15
  • |
  • Max. Bet: 75
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Dacă te-ai săturat de elementele repetitive ale jocurilor de păcănele cu fructe, dar încă le îndrăgești pe cele ce au o temă clasică, ar trebui să încerci Diamond Strike. Acesta este un joc de păcănele 77777 ce te va surprinde prin trăsăturile moderne care îmbunătățesc tema clasică aleasă.

Poate că Pragmatic Play nu a fost pe piață pentru foarte mult timp, dar în scurta perioada de când s-a lansat, și-a răsfățat jucătorii cu cele mai bune și unice jocuri. Diamond Strike este unul din titlurile excepționale ce au fost adăugate impresionantului portofoliu a acestei companii, iar tot ce putem spune este că suntem mai mult decât uimiți de calitatea sa.

Diamond Strike jocuri ca la aparate – temă și aspect

Exteriorul jocului Diamond Strike vorbește pentru el mai bine decât orice descriere. Având o temă clasică, dar și un design modern ce arată uimitor, acest joc are tot ce-i mai bun din ambele părți. Atât imaginea de fundal ce înfățișează fulgere cât și simbolurile cu fructe sau șeptari arată fantastic. Sunetele și efectele vizuale sunt neobișnuite pentru un joc clasic, dar cu toate acestea, îi oferă o atmosferă plăcută ce te va îmbia să îi rotești tamburii.

Și dacă Diamond Strike te va cuceri, cu siguranță va trebui să încerci și celelalte jocuri ca la aparate 77777. Un exemplu bun este Jewels 4 All, creat de Novomatic, ce te va surprinde plăcut prin toate caracteristicile sale speciale,dar și prin tema bazată pe strălucirea pietrelor prețioase.

Simboluri

După cum era de așteptat, Diamond Strike și-a însușit toate simbolurile ce au consacrat minunatele păcănele cu fructe. Dar, chiar și așa, acestea au fost adaptate la stilul unic al jocului, iar câștigurile pe care un jucător le poate obține sunt absolut impresionante. De exemplu, dacă jucătorul folosește pentru pariul său un total de 75 pentru fiecare rundă, el poate câștiga:

  • 1 500 pentru 5 diamante;
  • 1 000 pentru 5 șeptari;
  • 500 pentru 5 clopoței.

Iar pentru toate celelalte combinații de simboluri cu fructe identice ce se formează pe linii de la stânga la dreapta, va primi 200 indiferent dacă sunt 5 cireșe, 5 pepeni, 5 lămâi sau 5 prune.

Cum joci Diamond Strike păcănele cu fructe?

Există foarte multe motive pentru care am putea lăuda Diamond Strike, unul dintre ele fiind interfața foarte ușor de utilizat.

Pentru a pune în funcțiune acest joc cu 5 tamburi, 3 rânduri și 15 linii de joc, tot ce trebuie să faci este să îți selectezi valoarea pariului folosind butoanele + și – aflate pe lateralele butonului principal și să apeși Rotire. Adițional, dacă consideri că rotirea automată a tamburilor se potrivește mult mai bine stilului tău de joc, poți apasă butonul de Rotire Automată (Autoplay). Simplu și distractiv, nu-i așa?

Atenție! Știai că pagina noastră oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani? Asta înseamnă că toate creditele existente la începutul jocului cât și cele câștigate ulterior sunt fictive și nu pot fi retrase. Atât Diamond Strike, cât so toate celelalte jocuri disponibile aici se adresează strict persoanelor ce vor să le încerce fără a plăti sau ce vor se distreze.

Caracteristici speciale Diamond Strike

  1. Joc bonus (Jackpot) – este declanșat atunci când 3 șeptari de aur apar pe tabela de joc în timpul aceleiași runde și îți oferă ocazia să câștigi un premiu substanțial pe care îl poți folosi în timpul jocului. Tot ce trebuie tu să faci este să apeși pe oricare diamant dorești, iar când 3 diamante identice au fost revelate, premiul asignat lor îți va fi oferit.
  2. Rotiri gratuite – Precum în cazul Jocului Bonus, și această caracteristică specială este activată atunci când 3 simboluri de același fel apar pe tamburi. Aceste simboluri înfățișează cuvintele „Free Spins” și pot apărea doar pe rolele 1,3 și 5. Atunci când este declanșată, tu primești 8 rotiri gratuite la începutul cărora multiple simboluri speciale (Wild) vor fi adăugate pe tabelă.
  3. Simbol Special (Wild) – este un simbol ce înfățișează un diamant și le poate înlocui pe toate celelalte simboluri cu excepția șeptarului aurit și a celui de „Free Spins”.

Tu știi unde poți da distracția la maxim? Joacă Diamond Strike și descoperă un nou mod de a-ți petrece timpul! Iar dacă vrei să descoperi mai multe jocuri ca la aparate cu speciale similare cu acesta, nu te sfii să cauți în lunga noastră listă de titluri excepționale.