Wild Orient Joc ca la Aparate

Dacă apreciezi natura și iubești toate animalele, atunci Wild Orient este cel mai potrivit joc pentru tine. Animalele din jungla asiatică s-au regăsit aici pentru a-ți oferi o experiență inedită de păcănele și cele mai tari senzații.

Wild Orient

Evalueaza Joc (126 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 125
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Cât de multe cunoști despre jungla asiatică? Pentru mulți ani aceasta a fost un tărâm necunoscut omului care s-a păstrat intact până în ziua de astăzi. Vin o să o descoperi prin intermediul Wild Orient, unul dintre cele mai bune jocuri cu păcănele cu animale dintre câte au existat până acum.

Incredibilul joc Wild Orient are în componență 5 tamburi, 3 rânduri și nu mai puțin de 243 de linii de câștig. Compania ce l-a creat este una dintre cele mai bune din industrie. Microgaming, căci acesta este numele ei, este un dezvoltator de jocuri ca la aparate al cărui portofoliu îi va impresiona până și pe cei care nu i-au încercat produsele până acum. Temele alese, caracteristicile speciale folosite și câștigurile ce pot fi obținute sunt mai mult decât cele mai bune motive pentru care să îi alegi jocurile.

Wild Orient jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Vorba cântecului „Welcome to the jungle” (tr. Bun venit în junglă). Aici te așteaptă elefanți, urși panda, maimuțe, cocori și tigrii care să te introducă în tainele regatului animal. Pășește în urma lor, pe cărarea care duce în pădurea de bambus spre inima sălbăticiei. Observă toate aceste animale în mediul lor natural în timp ce învârți tamburii din Wild Orient.

Haide să vorbim puțin despre aspectul acestui joc, acum că am setat tema. Imaginea sa de fundal înfățișează un luminiș în mijlocul mai multor tulpini de bambus. În acest luminiș s-ar putea afla orice, poate chiar animalele pe care le-am numit ceva mai devreme. În orice caz, acestea se află cu siguranță pe tamburi, alături de un set de simboluri inspirate de pe cărțile de poker. Întreaga înfățișare este perfect complimentată de muzică chinezească ce se revarsă din boxe și de eventualele efecte sonore care se activează cu fiecare acțiune sau fiecare câștig.

 Noi personal suntem mari iubitori de animale, dacă și tu ești la fel ca noi, cu siguranță vei dori să încerci și alte jocuri la fel de minunate precum Wild Orient. Recomandarea noastră este Kangaroo Land, un joc cu păcănele 77777 ce abordează o temă similară și poate fi găsit pe pagina noastră în mod gratuit.

Simboluri

Fie că este vorba despre animalele junglei sau despre setul de elemente de pe cărțile de poker, toate simbolurile sunt răsplătite regal. Pentru a primi aceste recompense, tot ce trebuie să faci este să obții cel puțin 3 simboluri identice pe tamburi alăturați, începând de la stânga la dreapta. Vrei să știi pentru cât de mult poți să aspiri? Folosește pariul maxim, cel de 25, și vei putea savura câștiguri care ajung, în credite, până la:

  • 4 000 pentru 5 elefanți;
  • 2 500 pentru 5 tigrii sau 5 simboluri Scatter;
  • 2 000 pentru 5 panda;
  • 1 000 pentru 5 maimuțe;
  • 500 pentru 5 cocori;

Cât despre simbolurile inspirate de pe cărțile de poker, ele sunt cotate cu mult mai puțin decât celelalte. În cazul unor combinații de 5 elemente identice cu acestea, tu vei fi recompensat cu 200 credite pentru A sau K, 150 credite pentru Q sau J și 100 credite pentru 10 sau 9.

4 000 de credite pentru 5 elefanți? Asta este incredibil, nu-i așa? Într-adevăr, un astfel de câștig este cât se poate de minunat, dar nu uita că, dacă joci această versiune a Wild Orient, toate câștigurile și creditele disponibile sunt fictive. Asta înseamnă că indiferent de cât de mult timp vei petrece aici, la final nu vei putea retrage nimic din ce ai câștigat. Pagina noastră nu este un cazino oficial, ci un site creat de niște iubitori de păcănele care vor să îți ofere cele mai bune jocuri ca la aparate fără a te obliga să plătești pentru a le încerca. Așadar, bucură-te de cele mai bune jocuri 77777 gratis fără bani și fără vreun fel de griji.

Cum joci Wild Orient păcănele gratis?

Stai, tu știi cum poți juca Wild Orient? Microgaming a încercat să păstreze interfața ușor de utilizat căreia ia adăugat câteva caracteristici speciale care te-ar putea induce în eroare dacă nu ai mai jucat jocuri ca la aparate cu speciale până acum. Pentru un începător, acest joc pare foarte complicat, dar te asigurăm că nu este. Haide să aruncăm o privire peste el. Avem un bord de comandă pe care se află numărul de credite existente, valoarea pariului, și butoanele de Redare Automată (Auto Play) și Redare Manuală (Spin),

Pentru a juca trebuie doar să alegi valoarea pariului cu care plănuiești să pornești tamburii și să apeși unul dintre cele două butoane de redare, depinzând de cum vrei ca rolele să se învârtă.

Caracteristici speciale Wild Orient joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1.  Rotiri Gratuite – Fiecare 3 sau mai multe simboluri Scatter ce apar pe tabela de joc te vor recompensa cu 15 rotiri gratuite cărora li se vor aplica un multiplicator 3x.
  2. Rotiri Adiționale – La sfârșitul unei runde, indiferent dacă aceasta este câștigătoare sau nu, ai ocazia să rotești fiecare tambur în parte în schimbul unei sume pentru a forma noi combinații câștigătoare. Nu există nici o limită pentru cât de mult poți folosi această caracteristică.

Wild Orient întrece cu mult marea majoritate a păcănelelor 77777 prin intermediul caracteristicilor speciale și al aspectului inedit pe care le-a abordat. Fără doar și poate, acesta este un joc de noroc care merită toate laudele.