Alchymedes Joc ca la Aparate

Având la bază noțiuni despre magie și alchimie, Alchymedes te invită să combini poțiuni după bunul plac în unul dintre cele mai antrenante jocuri ca la aparate cu speciale create vreodată.

Alchymedes

Evalueaza Joc (87 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.3
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 30
  • |
  • Max. Bet: 60
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Dacă ești un fan Harry Potter, ori doar crezi că magia este un subiect interesant, nu rata Alchymedes, jocul care împletește magia cu știința.

Deși dezvoltatorul de jocuri Yggdrasil a fost înființat abia în 2013, acesta s-a propulsat în locurile fruntașe pe piața păcănelelor prin prisma calității deosebite pe care o oferă. Acest lucru se poate observa și în Alchymedes, ce are atât o temă cât și o structură unică ce se potrivesc perfect cu standardele și ideile companiei.

Alchymedes jocuri ca la aparate – temă și aspect

Totul începe într-o cabană din inima pădurii unde bătrânul vrăjitor își amestecă poțiunile. Încă din scena de început poți simți cum magia sa te atrage să îi deslușești tainele. Pășește pragul căsuței și lasă-te fascinat de tot decorul său.

Revenind la jocul nostru, el este situat în interiorul cabanei, precum reiese din imaginea de fundal. Pe stânga și pe dreapta tabelei de joc se pot observa două recipiente cu lichid. Cel cu lichid verde din stânga conține poțiunea și tiparul simbolului special, în timp ce cel cu lichid roșu din dreapta rafinează numărul multiplicatorilor de la finalul fiecărui nivel.

Simbolurile complimentează perfect tema aleasă, fiind extraordinar de diferite de cele standard pe care le-ai întâlnit până acum. Cum nici un joc de păcănele nu este complet fără sunete și animații care să întrețină atmosfera, Yggdrasil a ales cele mai bune efecte vizuale și audio pentru a-și desăvârși creația.

Dacă te declari fermecat de unicele jocuri ca la aparate cu speciale create de Yggdrasil, cu siguranță trebuie să încerci și Valley of the God, un joc la fel de palpitant ce abordează tema zeităților egiptene.

Simboluri

Deja știm că simboluri alese pentru Alchymedes sunt de-a dreptul fantastice, am vorbit despre asta și încă suntem fascinați de cât de bine arată. Cu toate acestea, este musai să răspundem întrebării „Cât valorează?”. Fiecare combinație ce se formează trebuie să aibe cel puțin 3 simboluri identice așezate pe una dintre liniile de câștig ale tabelei de joc. Nu vom discuta despre câștigul minim din moment ce țelul tău este de a obține cât mai mult. Astfel, pariul tău de linie, pentru o combinație de 5 simboluri, va fi înmulțit de:

  • 500x pentru 5 poțiuni violet;
  • 400x pemtru 5 poțiuni aurii;
  • 300x pentru 5 poțiuni albastre;
  • 200x pentru 5 poțiuni verzi;

Iar în ceea ce privește toate celelalte combinații de câte 5 simboluri identice, pariul tău va fi înmulțit de 100x pentru frunze, 90x pentru inimi roșii, 80x pentru romburi și 70x pentru trefle.

Cum joci Alchymedes păcănele gratis?

Tu știai că Alchymedes nu este special doar pentru tema sa îndrăzneață și simbolurile sale unice, dar și pentru cele 5 role, 4 rânduri și 30 de linii de câștig omnidirectionale? Totodată, experiența oferită este diferită de orice ai mai încercat până acum.

Pe lângă faptul că este un joc interactiv structurat pe nivele, el îți oferă și o multitudine de caracteristici speciale care să te țină în priză. Interfața sa este extraordinar de simplă și intuitivă. Pentru a plasa un pariu, tot ce trebuie să faci este să îi setezi valoarea preferată și să apeși butonul Rotire aflat central sub tabela de joc. Pe părțile acestui buton se găsesc și alte două butoane ce îți pot veni in ajutor. Primul, cel din stânga este Max Bet și schimbă suma pariului în cea mai mare valoare. Al doilea, cel din dreapta, este Rotire Automată și îți permite să setezi un anumit număr de rotiri automate, fără a mai fi nevoie de intevenția ta.

Probabil ai aflat deja că Alchymedes este doar unul dintre titlurile din întreaga noastră listă de jocuri ca la aparate gratis. Ceea ce înseamnă că nu există nici o posibilitate de retragere a fondurilor existente în interiorul jocului, fie ele oferite la început sau câștigate ulterior. Asta nu ar trebui privită ca un dezavantaj, ci, dimpotrivă, ca un avantaj, întrucât aici poți juca atât Alchymedes cât și oricare alte jocuri de păcănele gratis fără bani.

Caracteristici speciale Alchymedes

  1. Multiplicatori – la începutul fiecărui nivel, jocul va începe cu 1x multiplicatori, iar pe măsură ce acesta avansează spre completarea nivelului, numărul multiplicatorilor va crește. Numărul lor final va fi folosit pentru a înmulți suma ultimei combinații câștigătoare a nivelului.
  2. Simbol Special (Wild) – Alchymedes practică o idee foarte interesantă când vine vorba despre simbolul special. La începutul fiecărui nivel, în vasul verde din stânga tabelei de joc, se setează un anumit tipar pentru simbolul special. Atunci când acesta apare pe tamburi, se extinde conform respectivului tipar și are rolul de a ține locul oricărui alt simbol în formarea combinațiilor câștigătoare.
  3. Cântarul alchimistului – acesta apare la începutul fiecărui nou nivel și îți conferă posibilitatea de a alege ce dorești ca noul nivel să conțină mai mult dintre un număr mai mare de multiplicatori și un tipar mai generos pentru simbolul special.
  4. Funcția de Bonus – Această funcție poate să se activeze la întâmplare la începutul oricărui nou nivel și îți poate oferi un surplus la numărul de căsuțe pe care simbolul special se extinde sau la numărul multiplicatorilor.

Joacă Alchymedes acum! Stă doar în puterea ta să îl ajuți pe bătrânul vrăjitor!