Amazon Queen Joc ca la Aparate

Ajut-o pe Amazon Queen în aventura sa palpitantă în sălbăticie! Înfruntă pericolele și rotește tamburii fără frică.Experiența ta de joc se va îmbunătăți rapid, iar tu îți vei înmulți câștigurile garantat!

Amazon Queen

Evalueaza Joc (524 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 60
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Știai că pădurile amazoniene și-au găsit regina? Vin-o să o întâlnești în extraordinarul joc Amazon Queen!

Cine s-ar fi gândit că un om ar putea să ajungă să domnească peste cea mai mare pădure tropicală? Sigur nu noi, dar mulțumită celor de la WMS, acum ne putem forma o idee despre acest subiect, având la baza jocul despre care vom vorbi în cele ce urmează, Amazon Queen.

WMS are o lungă istorie în industria păcănelelor. Deși numele său s-a schimbat de-a lungul timpului, un lucru a rămas neschimbat, și anume pasiunea cu care creează jocuri de noroc. Înființată în 1943 sub numele de Williams industry, această companie și-a câștigat un renume la nivel mondial pentru calitatea aparatelor și a jocurilor elaborate. În ultimii aproape 80 de ani, WMS și-a îmbunătățit grozav munca pentru a ajunge la calitatea superioară pe care o putem vedea astăzi în Amazon Queen.

Amazon Queen jocuri ca la aparate – temă și aspect

Inițial, amazoanele au apărut pentru prima dată în mitologia greacă, ele fiind un trib compus doar din femei ce reprezentau idealul unui societăți matriarhale. În zilele noastre,cuvântul amazoană descrie o femeie puternică, capabilă, la nevoie, să mute munți pentru a-și atinge țelul. Într-un anumit sens, această este și tema acestui joc.

Amazon Queen se concentrează pe povestea unei femei atrăgătoare ce poartă titlul de regină a pădurii Amazoniene, care este, de altfel, cea mai mare pădure tropicală. A domni peste o întindere așa vastă de pământ nu este o treaba ușoară, din moment ce aceasta este plină de animale care nu sunt neapărat prietenoase. Pe liniile de joc poți întâlni atât papagali, cât și tigri, gorile sau șerpi. Totul imaginat în contextul imaginii de fundal ce înfățișează un desiș din mijlocul pădurii.

Amazon Queen nu este singurul titlu de jocuri ca la aparate cu speciale de la WMS disponibil pe pagina noastră. Deși nu abordează aceeași temă, Montezuma este un joc pe care trebuie să îl încerci pentru a-ți completa experiența cu acest dezvoltator.

Simboluri

După cum spuneam și anterior, unul dintre seturile de simboluri disponibile ilustrează animale ale junglei. Totodată, combinațiile de 3 simboluri sau mai multe identice dintre acestea îți aduc un câștig substanțial, comparativ cu celelalt set reprezentat de semne ale cărților de joc. Așadar, haide să trecem la ce te interesează cel mai mult: câștigul maxim. Atunci când joci Amazon Queen folosind pariul maxim, poți primi:

  • 2 250 pentru 5 gorile;
  • 1 800 pentru 5 tigri sau 5 papagali;
  • 1 200 pentru 5 șerpi, 5 durian sau 5 frunze albastre;
  • 600 pentru 5 inimi roșii;
  • 300 pentru 5 trefle mov sau 5 romburi roz.

Cum joci Amazon Queen păcănele gratis?

Curios cum poți juca Amazon Queen? Nu trebuie decât să urmezi niște pași simpli care te vor purta în mijlocul distracției. Nu uita că acest joc de păcănele gratis se desfășoară pe 5 role, 3 rânduri și 20 de linii câștigătoare. Minunat! Acum că știi toate acestea, putem trece la cum îl poți acționa. Pentru o sesiune reușită, tot ce trebuie să faci este să îți setezi pariul de linie (poți alege orice valoare situată între 0.01 și 3) și să apeși butonul de Rotire aflat în dreapta sau pe cel de Rotire Automată aflat în stânga.

Și după cum prea bine știi, aici te poți delecta cu o întreagă selecție de jocuri ca la aparate gratis. Desigur, Amazon Queen nu face excepție de la regulă. Precum în cazul tuturor celelalte păcănele 77777 disponibile, aici te poți distra la maxim fără bani. Asta înseamnă, totodată, că nu poți retrage nici o sumă din cele existente, fie ea oferită la începutul rundei sau obținută prin câștiguri.

Caracteristici speciale Amazon Queen

  1. Simbol Special (Wild) – are menirea de a înlocui oricare alt simbol cu excepția celui de Feature (amazoană) pentru a facilita formarea de noi combinații câștigătoare.
  2. Rotiri Gratuite – sunt oferite atunci când pe tabela de joc apar mai mult de 3 simboluri amazoană.Ceea ce înseamnă că pentru 3 simboluri vei primi 10 rotiri gratuite, pentru 4 vei obține 25 și pentru 5 vei putea să te delectezi cu 100. Sună mai mult decât bine, nu-i așa?

Nu mai sta pe gânduri! Nu încape loc de îndoială că Amazon Queen este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale.