Cool Bananas Joc ca la Aparate

King Kong este acum în oraș! Bucură-te de o aventură cum nu ai mai văzut până acum delectându-te cu jocul unic Cool Bananas. Ești pregătit?

Cool Bananas

Evalueaza Joc (74 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 250
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Clasica poveste a uriașului King Kong se bucură de o adaptare unică în jocul de păcănele gratis Cool Bananas. Pune-ți ochelarii de soare și cămașă înflorată și bucură-te de atmosfera pe care acesta o inspiră.

WGS este un dezvoltator de jocuri ca la aparate ce a fost cunoscut industriei în trecut drept Vegas Technology. Poate ca WGS nu a fost niciodată în lumina reflectoarelor, dar această companie oferă utilizatorilor săi cea mai bună experiență de păcănele 77777. Jocurile create de această companie funcționează perfect și asigură tot ce un jucător își poate dori. Dacă decizi să îi oferi o șansă, îți recomandăm să încerci Cool Bananas, unul dintre cele mai bune titluri din portofoliul său, pentru a te convinge.

Cool Bananas jocuri ca la aparate – temă și aspect

Ce poate fi mai plăcut într-o o zi toridă de vară decât să-ți petreci timpul alături de o porție de banana split, o tipă blondă și o maimuță uriașă? Stai, ce? O maimuță? Da, ai auzit bine, varianta hawaiană a lui King Kong este aici să îți arate cum să te distrezi la maxim. Cool Bananas îți va schimba opinia în totalitate despre gigantica primată pe care o considerai până acum un fel de interpretare a terorii.

După cum era de așteptat, imaginea de fundal îl înfățișează pe King Kong deasupra unei cradiri de blocuri cu o femeie blondă într-o mâna și o atitudine încrezătoare în timp ce avioane zboară în jurul său. Pe deasupra acestei imagini este amplasată tabela de joc ce cuprinde cele mai importante elemente ce definesc tematica jocului. La toate acestea se adauga și totalitatea de animațiile și sunetele folosite pentru a crea unul dintre cele mai captivante jocuri ca la aparate cu speciale.

Dar stai, nu te opri aici! Dacă vrei să încerci și alte păcănele cu fructe în care să apară și faimoasa banană, te poți orienta pentru Bananas go Bahamas ce păstrează aceeași tema interactivă și distractivă.

Simboluri

Știai că simbolurile prezente în Cool Bananas nu sunt doar de decor, ci, totodată îți vor aduce și câștiguri extraordinare? Pentru oricare 3 sau mai multe simboluri ce formează o combinație, pariul tău de linie va fi multiplicat de un anumit număr de ori corespunzător tabelei. Dintre aceste combinații, cel mai mult vor plăti cele de 5 simboluri, ceea ce înseamnă că pariul tău se va întoarce la tine de:

  • 5000x pentu 5 King Kong;
  • 1000x pentru 5 blonde;
  • 250x pentru 5 imagini ale orașului;
  • 200x pentru 5 banană split sau 5 ochelari de soare.

În ceea ce privește toate celelalte combinații, odată ce ai realizat una cu 5 simboluri standard identice, pariul tău de linie va fi înmulțit de 150x pentru A sau K, 125x pentru Q sau J și 100x pentru banane, 10 sau 9.

Cum joci Cool Bananas păcănele cu fructe?

Trebuie să începem prin a menționa că Cool Bananas a fost înzestrat de către creatorii săi cu 25 de linii de câștig ce se întind de-a lungul a 5 role și 3 rânduri. La fel că oricare alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale, acesta are un buton mare numit Rotire (Spin) pe care îl poți apasă ori de câte ori vrei ca tamburii să se rotească. Dar înainte de asta, nu uita să setezi valoarea pariului. O poți face apăsând pe rotița ce apare în colțul din dreapta. Aceasta va arăta un meniu din care îți poți selecta atât suma pariului cât și opțiunea de Rotire Automată.

Este momentul să reamintim că toate titlurile disponibile pe pagina noastră sunt oferite în mod gratuit, pentru ca tu, jucătorul, să te bucuri de cea mai bună experiență de joc fără bani. Asta înseamnă totodată că nu vei putea retrage nici o suma de bani din cele disponibile, indiferent că vorbim de suma cu care începi sau câștigurile obținute.

Caracteristici speciale Cool Bananas

  1. Simbol Special – reprezentat de faimosul King Kong, acest simbol poate ține locul oricărui altuia cu excepția celui de Scatter (banană).
  2. Rotiri gratuite – sunt oferite jucătorului în momentul în care 3 sau mai multe simboluri banană apar pe tabela de joc. Acestea pot fi dăruite în număr de 24, 32 sau 40 în funcție de câte simboluri Scatter(banană) apar pe tamburi.

Tu știi unde poți găsi cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale? Nici nu ar trebui să te întrebi, este clar că pagina noastră oferă doar ce este cel mai bun. Distracție plăcută!