Dolphin Reef Joc ca la Aparate

Toți jucătorii români sunt așteptați să între într-un univers subacvatic ce le va îmbunătăți vizibil experiența de joc. Dolphin Reef îți garantează momente pline de entuziasm și voie bună. Pariază și vei vedea!

Dolphin Reef

Evalueaza Joc (105 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 40
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Delfinii au ieșit la joacă în uimitorul joc Dolphin Reef. Plonjează în adâncurile oceanului și lasă-i să te ghideze spre comorile pline de nestemate și aur ascunse pe fundul apei.

Creatorul acestui joc este nimeni altul decât NextGen Gaming. Acest dezvoltator de jocuri a apărut pe piață în urmă cu 20 de ani și de atunci aduce bucurie tuturor jucătorilor. Cu simpla idee de a oferi cele mai bune servicii din industrie, această companie a creat noi standarde pentru calitate și a redefinit ce înseamnă un joc bun.

Dolphin Reef jocuri ca la aparate – temă și aspect

Poți să ghicești tema jocului? Într-adevăr, ideea principală se referă la delfini,dar și la alte creaturi prietenoase ale oceanului ce vor să te ajute să descoperi toate comorile de mult uitate în adâncuri. Această temă este perfect completată de aspectul acestei creații marca NextGen Gaming. Imaginea de fundal îți arată unde se petrece acțiunea și până unde trebuie să te scufunzi în apă în căutarea aurului. Tamburii sunt încadrați din toate părțile de alge ce conferă întregii tabele o înfățișare mai naturală, parcă desprinsă din peisaj.

Deși efectele vizuale și sunetele pot fi considerate clasice, putem spune că ele sunt cele ce conferă acestui joc dinamism și îl fac mai interesant de jucat.

Dacă preferi genul acesta de jocuri ca la aparate cu speciale și îndrăgești viața acvatică, cu siguranță vei iubi Sea Hunter creat de Play’n GO. Acest joc o să te poarte în cele mai îndepărtate locuri de suprafață pentru a descoperi toate creaturile mării. Dar acesta nu este singurul titlu deosebit, daca vrei sa te bucuri de mai multe jocuri ca la aparate gratis, navighează pe pagina noastră si joacă absolut orice vrei.

Simboluri

După cum spuneam anterior, Dolphin Reef se referă la cele mai prietenoase creaturi ale oceanului. Aceste creaturi au fost sursă de inspirație pentru simbolurile acestui joc. Precum în cazul tuturor jocurilor de profil, fiecare tip de simbol are un câștig diferit față de celelalte. De exemplu, pentru fiecare 5 peștișori clovn vei primi mai mult decât pentru 5 țestoase. Indiferent de pariu pus pe fiecare linie, vei primi:

  • 5000x pentru 5 peștișori clovn;
  • 1000x pentru 5 broscuțe țestoase;
  • 500x pentru 5 stele de mare sau 5 căluți de mare;
  • 250x pentru 5 A sau 5 K;
  • 150x pentru 5 Q sau 5 J;
  • 100x pentru 5 de 10, 5 de 9 sau 5 cufere.

Cum joci Dolphin Reef păcănele ca la aparate?

Dolphin Reef are 5 tamburi, 3 rânduri și 24 de linii cu care poți câștiga. Ceea ce înseamnă că ori de câte ori vei juca acest joc, te vei distra la maxim.

Din moment ce acesta este un joc de păcănele gratis, și nu există posibilitatea de a-ți alimenta fondurile cu care joci, vei primi la începutul fiecărei sesiuni de joc 3000 de credite. Aceste credite sunt acordate de fiecare dată când restartezi pagina sau jocul, iar câștigurile precedente nu voi fi salvate. Pentru a paria, poți să folosești orice suma dorești între 0.01 și 10. Această suma nu definește valoarea totală a pariului, ci doar valoarea pariului pe linie. Pe lângă bine cunoscutul buton de Rotire, există și opțiunea de rotiri automate ce te va scapă de grija de a apasă din nou și din nou butonul de rotire.

Caracteristici speciale Dolphin Reef

  1. Runde gratuite – pentru aceste runde nu va mai trebui să îți pariezi creditele. Ele sunt declanșate când doi delfini apar pe rola 2 și 4. Când această caracteristică specială este declanșată, cele două rolele sunt înlocuite de un ocean privit de sus de unde delfinii sar. Totalul de runde gratuite este setat la 5, iar cele două role au rolul de simbol special extensiv, ceea ce înseamnă că ele se comportă ca simboluri speciale pe întreaga lor lungime.
  2. Simbol special –am discutat până acum despre delfini atunci când apar pe doi dintre tamburi în timpul aceleiași runde, dar ce se întâmplă când doar unul dintre delfini apare? În acest caz, delfinul este considerat simbol special și poate lua valuarea oricărui alt simbol pentru a ajuta la crearea unei combinații.

Dolphin Reef este într-adevăr drăguț și distractiv de jucat. Putem încadra acest joc ca unul dintre acele jocuri ca la aparate gratis cu speciale care nu te vor plictisi vreodată. Încearcă-l!