Jucati acum Governor of Poker 2 Online


Jucat acum Governor of Poker 2 Online
Descriere Governor of Poker 2 : Știm că ați auzit de Texas hold'em poker acum? Cine nu a făcut-o? Governor of Poker este un joc complet diferit de poker. Puteți juca împotriva vechilor profesioniști occidentali. Jucați fie ca personaj masculin sau feminin în acest joc de poker extrem de interactiv și captivant. Scopul tău este de a lua Texas. În ultimii ani mulți lucruri s-au schimbat. Orașele au crescut, au sosit oameni noi ... Totul e bine, dar unele lucruri nu pot fi acceptate doar așa!

Governor of Poker 2 începe acolo unde primul joc sa încheiat, dar nimic nu este ceea ce pare a fi. Un nou guvern din Dallas a intrat și a decis să pună o interdicție asupra tuturor jocurilor de poker și să considere jocul drept ilegal. Ce este și mai rău ... ți-ai pierdut titlul de guvernator de Poker din cauza tuturor! Depinde de tine sa-l convingi pe ministrul comisiei Texas pentru jocuri de noroc si sa-i aratati ca pokerul este vorba de abilitati! Lupta împotriva interdicției de pe Poker!

Aflați cum să jucați cel mai bun joc de poker ca la aparate. Redați toate turneele noi de până la 120 de adversari din 19 orașe și 27 de locații de poker. Puteți alege să jucați toate turneele noi de poker, inclusiv un joc de vânători de recompense, unde câștigați bani în bani atunci când eliminați un adversar sau jucați împotriva unei întregi echipe de jucători! Organizați-vă propriile turnee, obțineți împrumuturi la bancă. Călătorește cu trenul, cu barca cazinoului sau cu autocarul și joacă un alt joc în timp ce călătoresc. Revendicați transportul și locațiile speciale cum ar fi câmpurile petroliere și minele. Cumpărați pălăriile care ți se potrivesc cel mai bine sau pentru a fi admise la noi locații. Judeca adversarii dvs. pe baza unor emoții noi, inclusiv nervoase, pe foc, aburi și înclinare. În cele din urmă, învingeți cei mai buni 9 jucători notorii pentru a vă revendica titlul!

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu