Hot & Cash Păcănele ca la Aparate

Îți plac jocurile de păcănele cu fructe? Atunci Hot & Cash este disponibil pentru tine. Este momentul să pariezi și să rotești tamburii plini de fructe delicioase ce-ți vor aduce câștiguri neașteptate. Renunță la rutina zilnică și alege să te distrezi!

Hot & Cash

Evalueaza Joc (111 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Ești un împătimit at jocurilor clasice de păcănele? Atunci ai ajuns în locul potrivit! Hot & Cash este un joc ce combină într-un mod excepțional tematica clasică cu efectele visuale moderne. Trebuie să îl încerci!

Euro Games Technology, sau mai pe scurt EGT, este un dezvoltator de jocuri foarte cunoscut și apreciat în toată lumea pentru munca sa. Această companie italiană are un portofoliu impresionant de produse create și dezvoltate de inginerii săi, produse printre care se numără și Hot & Cash. Un joc clasic pe gustul oricărui jucător.

Hot & Cash jocuri ca la aparate – temă și aspect

Hot & Cash este unul dintre acele jocuri ca la aparate 77777 ce nu te va plictisi vreodată datorită temei clasice alese. Culorile aprinse folosite pentru colorarea și definirea fructelor și a celorlalte simboluri îi conferă o strălucire unică, iar imaginea de fundal ce folosește diferite tonuri de galben completează perfect conceptul. Adăugând în această ecuație sunetele și efectele vizuale, putem spune că Hot & Cash este unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele cu fructe.

 

Dacă vrei să încerci și alte jocuri cu șeptari ca la aparate similare cu Hot & Cash, poți opta pentru Burning Hot de la același dezvoltator de jocuri, EGT. Cu aceste două jocuri, distracția este garantată!

Simboluri

După cum spuneam, simbolurile folosite aici complimentează perfect tema aleasă. Din moment ce acesta este un joc de păcănele 77777, este de la sine înțeles că fiecare simbol are o anumită valoare și o suma predefinită pentru toate combinațiile. Folosind cel mai mare pariu, cel de 400, poți obține:

  • 80 000 pentru 5 stele (scatter);
  • 20 000 pentru 5 șeptari;
  • 4 000 pentru 5 pepeni sau 5 struguri.

Pentru toate celelalte combinații de câte 5 simboluri identice poți primi 2 000 pentru 5 prune sau 5 lămâi și 1 000 pentru 5 portocale sau 5 cireșe.

Cum joci Hot & Cash păcănele ca la aparate?

Putem spune, fără doar și poate, că Hot & Cash este la un alt nivel când vine vorba de experiența pe care o poate oferi. Având 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii fixe, acesta este unul din puținele jocuri cu păcănele cu fructe ce te vor distra peste măsură.

Pentru al juca, tot ce trebuie să faci este să setezi o valoare pentru pariul tău de la 20 la 400 apăsând pe butoanele ce indică sumele. Aceste butoane țin loc de butonul de Redare și facilitează schimbarea sumei pe care vrei să o pariezi. Dacă ești mulțumit cu valoarea actuală, și preferi ca rolele să se învârtă automat, poți apăsa butonul de Redare Automată aflat chiar lângă cel de informații, sub tabela cu credite disponibile.

Din moment ce am reamintit de credite, este necesar să precizăm că această versiune a jocului este disponibilă pe pagina noastră în mod gratuit. Aceasta înseamnă că nu există nici o modalitate de a depozita și retrage fonduri, iar creditele disponibile sunt valabile doar pentru a alimenta fiecare rotire. Ele vor fi reînnoite ori de câte ori pagina este reîmprospătată.

Caracteristici speciale Hot & Cash

  1. Simbol Special (Wild) – Acest simbol este reprezentat de un semn al dolarului porsonalizat și poate ține loc de orice alt simbol cu excepția celui de scatter (stea). Apare doar pe liniile 2,3 și 4 și se extinde pe toate direcțiile în jurul său. Toate combinațiile obținute cu acesta sunt catalogate drept câștiguri de șeptari.
  2. Funcția de gamble – este o caracteristică disponibilă doar în momentul în care o combinație câștigătoare a fost formată. Ea permite jucătorului să aleagă culoarea unei cărți de joc întoarse cu fața în jos. Un răspuns corect îi va dublă câștigul, în timp ce unul greșit îi va anula totalul câștigului din timpul respectivei runde.
  3. Bonus Misterios – este o caracteristică ce apare aleatoriu pe tabela de joc după ce toate câștigurile au fost strânse. Jucătorul este rugat să aleagă 3 cărți dintr-un total de 12. Dacă toate cărțile sunt identice, atunci jucătorul este câștigătorul unui premiu substanțial.

Așadar, ce mai aștepți? Hot & Cash, dar și alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale te așteaptă doar aici! Nu pierde șansa de a le încerca pe toate!