Jacks or Better Multi Hand Joc ca la Aparate

Jacks or Better Multi Hand este un joc de Poker extraordinar, potrivit atât pentru jucătorii începători, dar și pentru cei experiementati. Nu ezita să pariezi pentru o experiență de neuitat care te va face să adori jocurile online de cazino!

Jacks or Better Multi Hand

Evalueaza Joc (111 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 1
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

 

Ești pregătit să joci cea mai antrenantă versiune de Poker gratis online? Jacks or Better Multi-Hand îți livrează cea mai uimitoare experiență de jocuri ca la aparate. Trebuie să îl încerci fără doar și poate!

Din moment ce Playtech este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri cu păcănele, nu este deloc surprinzător că dispune de o colecție impresionantă de versiuni video ale jocului de Poker. Una dintre aceste variante spectaculoase este Jacks or Better Multi-Hand.

Bazat pe clasicul Jacks or Better, tradus ca Valeți sau alte cărți mai bune, această versiune oferă simplicitatea și divertismentul jocului de Poker ca la aparate oriunde ai fi. Este disponibil atât pentru calculator cât și pentru mobil, deci nu trebuie să îți faci probleme dacă nu poți să stai în față unul monitor.

Jacks or Better Multi-Hand jocuri ca la aparate – aspect

Te-ai plictisit de grafica foarte pixelată și rudimentară a jocurilor clasice de Poker? Acum te poți delecta cu interfața modernă și ușor de folosit a Jacks or Better Multi-Hand. Acest joc are la bază regulile tradiționalului Poker cu 5 cărți, la care se adaugă posibilitatea de a adauga până la 100 de alte mâini.

Jocul poate fi jucat cu 1,4, 10, 25, 50 sau 100 mâini în paralel, iar pariul pentru fiecare mâna poate fi setat între 0.01 și 10. Ceea ce înseamnă că dacă joci 100 de runde în paralel, pariul tău total va fi de 1 dacă alegi 0.01 sau de 1000 dacă alegi 10.

Haide să aruncăm o privire la felul cum acest joc arată. Dacă alegi să pariezi pe o singură mâna, deasupra cărților tale vei putea observa o tabelă cu multiplicatorii folosiți pentru fiecare combinație în parte. Cel mai mic este acordat pentru Jacks or Better ce constă în două cărți de aceleași valoare și îți returnează pariul. Iar cel mai mare este acordat pentru cea mai dificilă combinație, Royal Flush unde jucătorul trebuie să obțină cărțile în ordine crescătoare, toate având același simbol și îți returnează pariul de 250 de ori.

Atât din punct de vedere grafic, cât și din toate celelalte perspective, Jacks or Better Multi-Hand este un joc de poker online gratis ca la aparate la fel de bun precum Cash Draw Poker. Acesta din urmă poate părea puțin diferit, dar in final, amandoua oferă senzații excepționale similare celor care pot fi trăite într-un cazino de lux.

Cum poți obține cea mai bună experință Jacks or Better Multi-Hand?

Jocul este extraordinar de simplu. Ai 5 cărți, un buton pentru setarea pariului pe partea stângă, alte 3 pe mijloc necesare jocului și o rotiță pe partea dreaptă pentru setarea numărului de mâini.

Am descris mai devreme ce se întâmplă atunci când pariul este pus doar pentru o mână, iar acum vom vorbi de ceea ce se întâmplă când decizi să joci folosind mai multe mâini. Atunci când alegi opțiunea de mâini multiple, deasupra celor 5 cărți ale tale vor apărea restul mâinilor, într-o versiune micșorată. Doar 5 cărți vor fi servite cu fața în sus pentru mâna principală, celelalte fiind împărțite cu fața în jos. Dacă decizi să păstrezi o carte sau mai multe pentru mâna principală, aceastea vor fi păstrate și pentru toate celelalte mâini. În final, când cărțile sunt schimbate, toate cele întoarse cu față în jos vor lua o valoare. Orice combinație câștigătoare ai obținut va fi indicată în tabelul din stânga.

Așadar, cum spuneam, jocul este extraordinar de simplu și are posibilitatea de a te distra peste măsură. Doar o precizare ar mai trebui să facem, aceea că aceasta este o versiune Jacks or Better Multi-Hand de Poker gratis online. Ceea ce înseamnă că este dedicată tuturor celor care vor să joace acest joc fără bani. Toate creditele disponibile sunt fictive și nu există nici o opțiune de depunere sau retragere a lor.

Accesează Jacks or Better Multi-Hand și pregătește-te să experimentezi cea mai bună variantă a jocului de până acum!