Sea Hunter Joc ca la Aparate

Coboară în adâncuri cu Sea Hunter pentru cea mai tare experiență de jocuri cu păcănele! Vei avea parte de momente pline de adrenalină și distracție. Nu mai pierdeți timpul și plasează-ți pariul!

Sea Hunter

Evalueaza Joc (111 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Vin-o să încerci Sea Hunter într-o adaptare a jocurilor de păcănele cum nu ai mai văzut vrodată înainte!

Acum, despre dezvoltatorul de jocuri ca la aparate cu speciale Play’n’GO s-au spus multe. Dar ceea ce tu trebuie să știi și este important să reții este că Play’n’GO s-a lansat pe la jumătatea anilor ’90, iar în decursul ultimilor 20 de ani a avansat până la a fi una dintre cele mai bune companii ce activează în acest domeniu. Sea Hunter este doar unul dintre exemplele de succes pe care inginerii de la acest dezvoltator l-au creat.

Sea Hunter jocuri ca la aparate – temă și aspect

După cum știm cu toții, adevărata experiență de jocuri ca la aparate se dobândește din păcănelele cu 3 tamburi. Dar, hai să fim sinceri, cele clasice nu mai au farmecul pe care odată îl aveau. Dar, din fericire, Sea Hunter este aici să-ți schimbe percepția pe care o aveai despre ele până acum. Prin tema sa acvatică, acest joc își propune să aducă istoria celor 3 tamburi pe noi culmi. Joacă-te, explorează și încarcă-ți armele prin obținerea combinațiilor câștigătoare pentru a-i activa caracteristicile speciale.

Dacă ne uităm cu atenție la Sea Hunter, pe fundal putem întrezări fundul oceanului cu toate viețuitoarele marine ce înoată printre toate comorile cufundante în adâncuri. Mai mult, o parte dintre dintre aceste creaturi s-au adunat pe tamburii jocului sub formă de simboluri pentru a forma combinații și a-ți oferi posibilitatea de a te bucura de cele mai tari senzații. Cum acesta este un joc despre apă, era cu neputință să lipsească sunetele și animațiile tematice, ele fiind, totodată, cele ce aduc întregul ansamblu la viață.

Îți plac jocurile despre pești și apă? Încearcă Coral Island creat de faimosul dezvoltator de jocuri de păcănele 77777 EGT și continuă-ți aventura în adâncurile oceanului alături de cele mai simpatice creaturi.

Cum joci Sea Hunter păcănele gratis?

La fel ca multe alte jocuri ca la aparate gratis cu 3 role și 3 rânduri, și Sea Hunter are doar 5 linii de câștig. Dar nu lăsa asta să te sperie din moment ce acestora li se alătură caracteristicile speciale, menite să te ajute să câștigi mai mult. Pornește jocul și alege-ți suma pe care vrei să o pariezi, este momentul să dai startul la distracție! Odată ce ai stabilit cu ce valoare vrei să joci, apasă butonul de Rotire sau cel de Rotire Automată și bucură-te de toate câte acest joc îți poate oferi.

Totuși, nu uita că Sea Hunter este unul din lista impresionantă de jocuri ca la aparate gratis cu speciale oferite pe pagina noastră. Nu există nici o opțiune sau nevoie de a depozita bani pentru a te delecta cu tot ce oferă, drept urmare, nu poți retrage nici o sumă de bani din cele existente. Acestea fiind spune, trebuie să știi că nu există nici o limitare la cât de mulți poți juca. Chiar dacă rămâi fără credite, le poți reîncarca prin simplă acțiune de a reîmprospăta pagina.

Simboluri

Sea Hunter are un total de 9 simboluri unice ce se aseamănă cu animalele pe care le poți găsi în ocean. Așa cum era de așteptat, pe cât de diferite le este înfățișarea, pe atât de diferită este și valoarea fiecăruia. De exemplu , dacă folosești un pariu de 100, pentru pentru 3 bombe vei primi 2 500 de credite iar pentru 3 pești clovn vei obține doar 40. Cât despre toate celelalte,toate combinațiile se formează de la stânga la dreapta, cu câte 3 simboluri pe liniile predefinite și plătesc cel mai mult (în credite):

  • 1 500 pentru balene;
  • 1 000 pentru caracatițe;
  • 600 pentru pisici de mare;
  • 400 pentru țestoase;
  • 200 pentru meduze;
  • 140 pentru pești-balon;
  • 80 pentru pești mov.

Caracteristici speciale Sea Hunter

  1. Simbol Special (bombă)– este destul de neobișnuit ca un joc de păcănele cu 3 role să conțină și un simbol special, dar, după cum spuneam, Sea Hunter aduce o îmbunătățire atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al caracteristicilor.
  2. Tunuri norocoase – această caracteristică spectaculoasă se activează doar după ce ai obținut două sau mai multe rotiri cu combinații câștigătoare. Dacă nu obții nici o combinație câștigătoare după două rotiri norocoase tunurile vor trage într-un tip de simboluri ce va fi transformat în unul diferit. După patru rotiri norocoase, tunurile vor trage într-un simbol ce se va lipi pe poziția sa pentru următoarea rundă. După 5 rotiri norocoase, până la 3 simboluri wild vor fi adăugate pe role, iar după 6 îți va fi oferit un multiplicator de 15x pentru următoarea combinație.

În perspectiva noastră, descrierea jocului sună nemaipomenit. Este diferit de tot ce am mai văzut până acum și te îmbie la distracție prin felul cum arată. Cu siguranță trebuie să fie pe lista de jocuri gratis fara bani pe care le-ai încercat!