Dolphin Cash Joc ca la Aparate

Te-ai plictisit de jocuri ca la aparate clasice și anoste? Joacă Dolphin Cash și nu rata șansa de a te scufunda în adâncurile oceanului alături de cele mai prietenoase creaturi acvatice! Pariază și găsește simbolurile speciale pentru multiplicarea câștigurilor. Nu este deloc greu, iar distracția va atinge cote maxime!

Dolphin Cash

Evalueaza Joc (113 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 30
  • |
  • Max. Bet: 3000
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Cerul albastru, apa albastră a oceanului, insulele tropicale și creaturile adâncurilor te așteaptă în cel mai înviorător și antrenant joc oferit de Playtech, Dolphin Cash.

Creatorul Dolphin Cash este unul dintre dezvoltatorii de jocuri ce se află pe buzele tuturor jucătorilor, și anume Playtech. Această companie a oferit mereu utilizatorilor săi cele mai bune produse, caracteristici speciale și beneficii de pe piață, mențînându-și poziția în preferințele jucătorilor. Trebuie să joci Dolphin Cash pentru a înțelege cu adevărat la ce facem referire.

Dolphin Cash jocuri ca la aparate – temă și aspect

Toată lumea visează la o insula exotică, oceanul albastru și plaja însorită, așa că de ce să nu te teleportezi virtual acolo cu Dolphin Cash?

Atunci când vei lansa acest joc, vei observa, din prima, minunata imagine de fundal ce arată nemaipomenit cu insulele și cerul albastru de deasupra și apa imediat sub. Aici este casa simpaticului mamifer, delfinul. Tabela de joc nu este predefinită, simbolurile părând că plutesc în apă, spre suprafață. Fără a ști că sunt simboluri, imaginile folosite pentru acestea par a fi decupate din decor. Cochilii, corali, delfini sau pescăruși, toate se potrivesc perfect în tema jocului. Iar piesele de rezistență ce îi oferă magie și îl fac atât de distractiv sunt efectele vizuale și sonore ce îl aduc la viață.

Dacă delfinii sunt animalele tale favorite și ai vrea să îi întâlneșți și în alte jocuri ca la aparate, trebuie să încerci Dolphins Pearl fără doar și poate. Acest joc de păcănele 77777 a fost creat de Novomatic și te va purta spre adâncurile oceanului.

Simboluri

Am lăudat până acum felul în care simbolurile din Dolphin Cash arată, dar acum este momentul să trecem la adevăratul motiv pentru care jocul acesta este atât de extraordinar, și anume câștigurile. Pariul tău de linie va fi multiplicat după cum urmează pentru orice combinație de 5 simboluri identice:

  • 4000x pentru 5 delfini;
  • 1000x pentru 5 pescăruși;
  • 500x pentru 5 cochilii;
  • 250x pentru 5 corali sau 5 monede.

Desigur, și combinațiile de câte 5 simboluri standard identice sunt răsplătite, dar acestea sunt înmulțite cu un număr mai mic după cum urmează: 120x pentru A sau K, 100x pentru Q, 75x pentru J și 50x pentru 10.

Cum joci Dolphin Cash păcănele gratis?

Dolphin Cash are o tabelă de joc cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de câștig ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de jucător, mai ales că numărul de linii poate fi setat manual.

Dacă ești interesat cum poți juca acest joc, fi pe fază, sunt doar câțiva pași simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru cele mai bune rezultate. Începe prin a-ți alege numărul de linii preferat și pariul ce ti se potrivește. Pentru a seta valoarea maximă a pariului, poți opta pentru a apăsa butonul Max Bet. Odată ce aceste setări au fost completate, poți apăsa butonul de Redare(Spin) sau cel de Redare Automată (Autoplay) și să te bucuri de o experiență cel puțin excepțională.

Știai că pagina noastră pune la dispoziția ta doar jocuri ca la aparate gratis? Da! Ai auzit bine, aceste jocuri ca la aparate gratis cu speciale sunt disponibile aici pentru ca tu să te distrezi la maxim fără bani. Desigur, asta înseamnă că toate creditele sunt fictive și nu pot fi retrase.

Caracteristici speciale Dolphin Cash

  1. Rotiri Gratuite – vei primi 12 rotiri gratuite în momentul în care 3 sau mai multe monede aurite apar pe tabela de joc în timpul aceluiași rând. În timpul acestor rotiri, toate câștigurile sunt multiplicate de 3 ori.
  2. Bonus Dolphin Cash – se activează doar când 2 simboluri Bonus apar pe tamburii 1 și 5 în timpul aceleiași rotiri. Este un bonus unic ce îți permite să controlezi delfinul în timp ce sare pentru a captura monezile de deasupra apei.
  3. Câștig Extra (XtraWin )- poți activa această super caracteristică din butonul său special amplasat chiar sub sigla Dolphin Cash. Atunci când XtraWin este activ, valoarea pariului tău va crește cu 50% iar simbolul special se va clona pe rola 5.
  4. Simbol Special – este reprezentat de un delfin și apare inițial doar pe rola 5. De aici, cu fiecare nouă rotire se mută de pe o rolă pe alta spre primul tambur. El are rolul de a ține locul tuturor celorlalte simboluri cu excepția celui intitulat „Bonus”.

Acum este cel mai bun moment să te relaxezi la plajă cu Dolphin Cash. Joacă-l după bunul plac și nu uita că pe pagina noastră ai o întreagă gamă de păcănele gratis din care poți alege. Distracție plăcută!