Route of Mexico Joc ca la Aparate

Dacă te numeri printre cei ce preferă Mexicul și tradițiile sau peisajele sale, Route of Mexico este jocul cu păcănele potrivit pentru tine. Îndrăznește să pariezi și nu vei regreta!

Route of Mexico

Evalueaza Joc (112 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Ești pregătit pentru o aventură de neuitat în deșertul Mexicului? Aici vei întâlni localnici prietenoși, animale autohtone și chiar un premiu jackpot pe măsură. Este jocul perfect pentru a obține cea mai bună experiență de jocuri ca la aparate cu speciale.

Dacă ai mai jucat la păcănele până acum, există mari șanse să fi jucat unul dintre jocurile produse de EGT. Această companie se bucură de o popularitate extraordinară la noi în țară datorită calității superioare a tuturor creațiilor sale. Printre jocurile dezvoltate de aceasta se numără și Route to Mexico ce promite să-ți ofere o experiență unică.

Route of Mexico jocuri ca la aparate – temă și aspect

Dacă te hotărăști să joci acest joc, imediat ce îl vei deschide vei fi înconjurat de unicele peisaje din pustietate ale Mexicului. Route of Mexico este excelent proiectat și arată extraordinar de realistic cu priveliștea din deșert selectată pentru imaginea de fundal. Culoarea crem a tabelei de joc intensifică nuanțele tuturor simbolurilor alese, scoțându-le în evidență, iar animațiile împreună cu sunetele sunt piesa de rezistență a Route of Mexico, oferindu-i profunzime și dinamism.

Aspectul acestui joc este pur și simplu fabulos. Dacă și tu împărtășești aceeași părere, și dorești să afli ce alte jocuri asemănătoare mai există, îți recomandăm Forest Band, creat de același dezvoltator, EGT.

Simboluri

Era de așteptat că simbolurile folosite pentru Route of Mexico să completeze perfect tema aleasă. Dar, ceea ce nu era de așteptat este faptul că acestea arată nemaipomenit de spectaculos. Trebuie să-l joci pentru a înțelege despre ce vorbim! Totodată, pe lângă aspectul remarcabil, aceste simboluri au diferite valori pentru orice combinație obținută. Dacă folosești cel mai mare pariu, de 400, vei câștiga:

  • 20 000 pentru 5 bărbați cu pălărie;
  • 10 000 pentru 5 femei;
  • 5 000 pentru 5 vulturi;
  • 4 000 pentru 5 oposumi sau 5 tatu;

Toate celelalte combinații de 5 simboluri standard identice îți pot aduce 3 000 pentru A sau 2 000 pentru K, Q și J. Pentru a obține o combinație, simbolurile trebuie să apară atât pe role alăturate cât și pe una dintre cele 20 de linii prestabilite de la stânga la dreapta.

Cum joci Route of Mexico păcănele ca la aparate?

Route of Mexico este un joc cu păcănele unic ce are 20 de linii de câștig pe cele 5 role și 3 rânduri. Pentru a începe să îl joci, tot ce trebuie să faci este să îți selectezi suma pe care vrei să o pariezi. Poți alege doar dintre 20, 40, 100, 200 și 400, aceste valori fiind inscripționate pe butoane ce au totodată și rolul de a acționa funcția de Rotire (Spin) a tamburilor. Există și posibilitatea că rolele să se rotească automat apăsând butonul de Rotire Automată aflat chiar lângă cel de informații. Știind toate aceastea, putem spune că acest joc este foarte ușor de folosit.

Atenție! Este necesar să menționăm că Route of Mexico este unul dintre multiplele jocuri ca la aparate gratis oferite pe pagina noastră. Fiecare joc de aici vine cu o suma prestabilită de credite ce nu poate fi retrasă. Aceasta are rolul de a alimenta rotirile, pentru că tu să te poți distra la maxim fără a-ți folosi banii.

Caracteristici speciale Route of Mexico

  1. Rotiri Gratuite – este o caracteristică ce se activează când 3 simboluri de scatter apar pe tamburi în timpul aceleiași runde și îți va oferi 3 rotiri gratuite.
  2. Funcția de Gamble – Această funcție poate fi accesată ori de câte ori o combinație câștigătoare se formează pe liniile jocului. Câștigul total din timpul rundei poate fi dublat sau pierdut în totalitate în funcție de răspunsul tău. Dacă ghicești corect culoarea de pe cartea de joc poziționată cu fața în jos, profitul tău va fi dublat, iar dacă răspunsul tău este incorect, câștigul tău va fi anulat.
  3. Simbol Special (Wild) – Acest simbol poate ține locul oricărui altuia cu excepția celui de scatter. În timpul rotirilor gratuite, acest simbol se va extinde treptat pe al doilea, al treilea și al patrulea tambur pentru a forma mai multe combinații câștigătoare.
  4. Bonus Misterios – acest bonus poate apărea oricând după o rundă câștigătoare și te invită să îți alegi 3 cărți din total de 12 întoarse cu fața în jos. Dacă toate cele 3 cărți sunt identice, atunci ai câștigat un premiu substanțial pe care îl poți folosi mai departe pentru a juca Route of Mexico.

Pregătește-te pentru o aventură sălbatică în deșertul Mexicului alături de cei mai simpatici senior și seniorita.