Tarzan Joc ca la Aparate

Joacă jocul cu pacanele online Tarzan și asistă la desfășurarea poveștii din una dintre cele mai cunoscute cărți ale timpurilor noastre! Nu doar că vei fi curând tras în mijlocul acțiunii, dar învârtind tamburii vei câștiga o mulțime credite și te vei distra!

Tarzan

Evalueaza Joc (345 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.4
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 40
  • |
  • Max. Bet: 40
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Tu ce știi despre Tarzan? Cu siguranță știi despre cum povestea lui a apărut într-o carte, într-un film de animație și ,mai nou, într-un joc de păcănele. Joacă acum Tarzan ca la aparate și nu te împotrivi tentației!

Acest joc este o creație marca Microgaming în cadrul căreia apar personaje și elemente din bine-cunoscuta poveste a băiețelului pierdut în junglă și crescut de gorile. Fiind un joc de păcănele, acesta relatează în imagini prin intermediul simbolurilor care apar pe cei 5 tamburi, evoluția acțiunii și felul în care participanții la acțiune interacționează.

Microgaming este unul dintre cei mai importanți și bine cunoscuți dezvoltatori de jocuri cu păcănele cu renume în toată lumea. Încă de la înființare și-a răsfățat jucătorii cu cea mai bună tehnologie și grafică din industrie. Deși acesta este cazul și pentru Tarzan, acesta nu este singurul joc care te poate convinge de acest lucru. Drept urmare, îți poți arunca un ochi și peste Forbidden Throne sau Robin of Sherwood.

Tarzan ca la aparate 77777 – temă și aspect

Tarzan a fost, potrivit cărții scrise de către Edgar Rice Burroughs, un copil uman care, rătăcit fiind în junglă, a fost adoptat de o familie de maimuțe. Jocul nostru redă momentul primei sale întâlniri cu rasa umană, când deja a atins pragul maturității. Jane și tatăl ei fiind primii oameni cu care a ajuns să interfereze, acesta ajunge să formeze o legătură specială cu cei doi. Pe măsură ce vei învârți tamburii, vei putea asista la interacțiunea dintre toate cele 3 principale, dar și dintre ele și prietenii animale ai eroului nostru.

Dacă este să ne referim strict la felul în care jocul Tarzan arată, este musai să scoatem în evidență atât grafica excepțională de care acesta dispune, cât și trăsăturile sale 3D. Atât fundalul, care descrie în detaliu peisajul din junglă, cât și simbolurile de pe role sunt tridimensionale, făcând întregul ansamblu foarte dinamic nu doar prin această caracteristică, dar și prin sunetele asociate.

Acum, ideea acestor două paragrafe referitoare la aspectul jocului este că este musai să îl joci pentru că arată și se simte fenomenal!

Simboluri

Când vine vorba de simboluri, am remarcat un lucru foarte interesant. Nu doar că combinațiile pe care acestea le formează plătesc foarte bine, dar unele dintre ele, cele mai importante de altfel, ocupă două poziții pe tamburi în loc de una, cum fac toate celelalte.

Numai ce am amintit de combinații, deci este momentul să explicăm la ce am făcut referire. Așadar, fiecare 3 sau mai multe simboluri identice au capacitatea de a genera o anumită sumă prestabilită numită câștig. Acest câștig variază de la simbol la simbol, dar chiar și așa, suma maximă va fi acordată:

  • pentru 5 Wild, unde vei primi 800 bănuți;
  • pentru 5 Tarzan, unde vei primi 500 bănuți;
  • pentru 5 Jane sau 5 Profesori Archimedes, unde vei primi 450 bănuți;
  • pentru 5 leoparzi, 5 maimuțe sau 5 păsări, unde vei primi 200 bănuți;

Totodată, pe lângă acestea există și simbolurile fructe care, chiar dacă nu plătesc la fel de mult și bine, merită, totuși, amintite. Pentru fiecare 5 dintre acestea vei fi recompensat cu 80 bănuți pentru pepene, 70 pentru portocală, 60 pentru măr și 40 pentru prună.

Nu puteam să terminăm de vorbit despre simboluri și câștiguri fără să-ți spunem că aceasta este o versiune a jocului complet gratuită. Aici poți juca doar Tarzan 77777 gratis fără bani, în contextul în care acesta nu oferă nici o posibilitate de a face un depozit sau o retragere a fondurilor disponibile. Așa că nu mai ezita pentru că aici nu există nici o limita la cât de mult poți juca!

 

Cum joci Tarzan ca la aparate gratis?

Nu toți împărtășim aceeași experiență în ceea ce privește păcănelele. Unii au ani la activ, în timp ce alții abia au început iar Tarzan este primul lor joc. Dacă și tu te numeri printre cei din urmă, atunci acordă o deosebită importantă pașilor pe care ii vom înșiră puțin mai jos:

  • începe prin a-ți seta valoarea pariului din secțiunea Bet;
  • apasă butonul Spin pentru a roți tamburii;
  • așteaptă ca acțiunea lor să ajungă la un bun sfârșit pentru a apăsa butonul din nou;
  • totodată, poți ignora al doilea și al treilea pas dacă preferi ca jocul să se deruleze automat apăsând butonul de Auto Play.

Cum ți se pare? Simplu, nu-i așa? Tarzan e jocul pe care vei vrea să-l joci toată ziua, și nu doar pentru că e simplu de utilizat sau pentru că arată fenomenal, dar și pentru toate caracteristicile sale speciale, a căror descriere o vei descoperi într-un moment.

Caracteristici speciale

  1. Bonus Wheel – Odată ce ajungi să învârți tamburii din Tarzan, vei vedea că pe suprafața lor apare și un anume simbol pe care scrie simplu „Bonus”. Ori de câte ori acest simbol apare în număr de 3 oriunde pe tabelă, acesta va genera o caracteristică intitulată Bonus Wheel. Ce face această caracteristică? Îți oferă posibilitatea de a învârti o roată a norocului pe care apar diferite bonusuri.
  2. Rotiri Gratuite – unul dintre cele mai importante bonusuri de pe roata norocului sunt rotirile gratuite ce sunt oferite în număr de 12. În timpul lor, toate combinațiile câștigătoare explodează pe tamburi, făcând loc altor simboluri pentru a câștiga mai mult dintr-o singură rotire.
  3. Bonusul cu hipopotami – un alt bonus important aflat tot pe roată este și Pick-a-hipopotamus. În cadrul său vei avea posibilitatea să deschizi gurile mai multor hipopotami pentru a descoperi bănuții ascunși. Caracteristica ia sfârșit atunci când, în loc de bani, descoperi cuvântul Pop!
  4. Simbol Special Wild – Probabil îl cunoști deja, este una dintre cele mai răspândite caracteristici. Simbolul Wild are aici, precum și în cazul tuturor celorlalte păcănele care-l folosesc, rolul de a prelua valoarea simbolurilor care au capacitatea de a forma o combinație, acționând drept punte de legătură.

Gata! Am terminat! Suntem prea nerăbdători să jucăm Tarzan pentru a continuă! Hai, grăbește-te și joacă cu noi acest joc incredibil! Nu-i nici un dubiu că îl vei adora curând!