Thunderbird Joc ca la Aparate

Te întrebi cum îți poți perfecționa experiența de joc? Avem o ideea despre cum vei putea reuși acest lucru! Încearcă Thunderbird, un joc cu păcănele ca la aparate care dispune de o temă super interesantă și o grafică modernă. Cu siguranță îți va plăcea din prima!

Thunderbird

Evalueaza Joc (182 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 10
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Ești pregătit să pornești într-o aventură în sălbăticie cu Thunderbird? Acest joc descrie perfect cultura amerindienilor atât prin înfățișare cât și prin nume. Dacă ai visat vreodată să afli mai multe despre această civilizație, acum este momentul!

Thunderbird a fost creat de GameArt, un nou dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale care se remarcă prin simplitatea și calitatea produselor pe care le oferă publicului.

Thunderbird jocuri ca la aparate – temă și aspect

Potrivit mitologiei amerindiene, această pasăre Thunderbird este o creatură mitologică. Este de cele mai multe ori descrisă în arta, cântecele și istoria lor ca fiind o ființă supranaturală ce posedă o putere imensă. În cinstea ei au fost ridicate totemuri și este considerată o zeitate ce domnește peste viața de apoi.

Acum, revenind la jocul nostru, Thunderbird combină perfect efectele vizuale cu tema aleasă pentru un rezultat excepțional. Imaginea de fundal este reprezentată de un cer înstelat deasupra unei văi împădurite. De asemenea, pe marginile tabelei de joc pot fi observate urmele a două totemuri ce indică numărul liniilor câștigătoare și numărul rotirilor gratuite.

Deși acesta nu este singurul joc care să abordeze această temă, probabil este unul dintre cele mai bune când vine vorba despre efectele vizuale și sunetele folosite. Aceste două caracteristici îi oferă dinamism și îl fac extraordinar de distractiv.

Thunderbird este valabil în mod gratuit pentru toți jucătorii. Dacă îți place acest tip de jocuri de păcănele gratis, cu siguranță vei întrăgi Queen of the Seas creat de același dezvoltator. Lasă-te capturat de frumusețea acestor capodopere ale jocurilor de noroc.

Simboluri

Așa cum era de așteptat de la un joc ce abordează cultura nativilor americani, Thunderbird se remarcă prin culorile intens pigmentate și simbolurile realistice. Din moment ce acesta este un joc cu păcănele ca la aparate, aceste simboluri au o valoare prestabilită, sunt cotate diferit și oferă un anumit câștig pentru orice combinație. Combinațiile se formează când simbolurile se aliniază pe o linie. Jucând Thunderbird folosind cel mai mare pariu, cel de 1 credit, poți câștiga până la:

  • 2000 credite pentru 5 totemuri pasăre;
  • 1000 credite pentru 5 indieni;
  • 500 credite pentru 5 bizoni;
  • 200 credite pentru 5 cai;

Pe lângă acestea, mai poți câștiga, tot in credite, pentru fiecare 5 de același fel, 150 pentru lupi, 100 pentru bufnite, 60 pentru A și K, 40 pentru Q și J, și nu în ultimul rând, 30 pentru 10 și 9.

Cum joci Thunderbird păcănele ca la aparate?

Thunderbird are 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii pentru o experiență de joc inedită, Liniile de joc nu sunt ajustabile, iar pariul pus pe fiecare dintre ele variază între 0.01 și 1. Thunderbird are două modalități de a roti tamburii, prima este de a apăsa butonul Spin situat central sub role. Cea de-a doua opțiune este de a apăsat Autoplay ce asigură rotirea automată a rolelor de un anumit număr de ori setat de tine.

Trebuie să menționăm aici că aceasta este o versiune gratuită a Thunderbird. Indiferent de ce câștiguri vei avea aici, aceste nu pot fi transformate în bani reali. Creditele disponibile pentru joc sunt fictive. Aceste credite sunt acordate la începutul fiecărei sesiuni de joc și ori de câte ori pagina este reîmprospătată. Ceea ce înseamnă că nu poți să depozitezi sau să retragi fonduri din această variantă a jocului.

Caracteristici speciale Thunderbird

  1. Rotiri gratuite – această caracteristică este declanșată de 3 sau mai multe simboluri totem ce apar pe tamburi în timpul aceluiași rând. Ca urmare, vei primi 10 rotiri gratuite cu posibilitatea de a mai primi încă 5 adiționale dacă 2 simboluri totem apar în același timp în timpul derularii celor 10.
  2. Funcția de gambling – Această funcție trebuie selectată manual din Setări, și îți oferă posibilitatea de fie a-ți dubla câștigurile, fie a pierde tot ce ai câștigat în timpul acelui rând. Ea constă într-o carte întoarsă cu fața în jos a cărei culoare tu va trebui să o ghicești. Un răspuns corect îți va inmulti câștigurile, în timp ce unul greșit le va anula. Această funcție poate fi folosită de fiecare dată când obții o combinație.
  3. Multiplicatori – este o caracteristică exclusivă pentru rotirile gratuite și constă într-un simbol auriu unic ce va apărea pe pe rola 3, cea din mijloc. Acest simbol va adauga multiplicatori pentru toate simbolurile speciale de la 1x până la 5x pe măsură ce rotirile gratuite sunt consumate.
  4. Simbol Special (pasăre albastră) – acest simbol poate înlocui orice ce alt simbol al tabelei cu excepția totemului. El are menirea de a facilita obținerea de combinații câștigătoare. În timpul rotirilor gratuite, toate simbolurile speciale se lipesc de locul unde au apărut prima dată.

Joacă Thunderbird, precum și alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale pe pagina noastră și distrează-te fără limite!