Jucati acum Book of Ra Mobile Online

Jucat acum Book of Ra Mobile Online
Descriere joc Book of Ra Mobile : Nu există multe jocuri cu pacanele pe mobil. Cu toate acestea jocul Book of Ra il puteti juca acum si pe mobil.
Pe Reels ...

Book of Ra este un joc cu 5 tambururi și 10 linii de plată de la dezvoltatorul european de sloturi Novomatic, care are o temă egipteană. Jucătorii pot găsi o serie de simboluri pe role care seamănă cu icoane pe care le-ați putea asocia cu Indiana Jones, dar putem asigura că nu au fost încălcate termeni de drepturi de autor în timpul realizării acestui slot.

Simbolurile

Simbolurile de pe role includ un vânător de comori, cum ar fi lookalike Indiana Jones, statuie Faraon, statuie egiptenă aripă a zeiței și un scarab, plus simbolurile regulate de la 10 la ace, pe care le-ați aștepta să le vedeți.

Book of Ra o sălbăticie și o scatter

Cartea omonimă a lui Ra acționează ca Wild în acest slot și va înlocui toate celelalte simboluri pentru a ajuta la completarea oricăror combinații câștigătoare care ar putea apărea pe rotițe pe o rotație. Interesant este faptul că Book of Ra acționează și ca Scatter în acest slot și este cheia pentru declanșarea rundei gratuite de turnee gratuite.

Câștigă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator 2x

Va trebui să loviți trei sau mai multe din simbolurile Book of Ra peste role pentru a declanșa runda bonus gratuită a turneelor. Veți primi 10 rotiri gratuite odată declanșate cu un multiplicator 2x adăugat la orice câștiguri pe care le-ați lovit în timpul rotirilor gratuite.

Fanteziți și un simbol special de extindere?

Aceasta nu este o rundă bonus gratuită de rotiri gratuite. Există un simbol special de extindere care va apărea pe role. Acest simbol va acoperi toate cele trei poziții pe o bobină și va apărea doar dacă există suficiente simboluri pe role pentru a finaliza o combinație câștigătoare. De fapt, dacă simbolul Special Expanding apare de 2, 3, 4 sau de 5 ori în timpul rotirilor gratuite, atunci valoarea sa va fi înmulțită cu numărul de linii de plată redate.

Book of Ra a fost considerată de mult timp unul dintre cele mai iconice sloturi din jur, așa că sunt încântat că a fost lansat pe platforma mobilă. Are mult mai multă atracție decât alte câteva sloturi Novomatic mobile, cum ar fi Plenty on Twenty și Sizzling Hot Deluxe mediocre și va continua să fie o lovitură cu jucătorii de sloturi pentru simplitatea sa și pentru potențialele plăți mari.

0 comentarii despre Book of Ra Mobile

Trimiteți un comentariu