Temple Quest Joc ca la Aparate

Simți nevoia de o aventură într-un templu plin de taine? Temple Quest te va ajuta. Alege să pariezi în acest joc de păcănele ca la aparate și te vei simți ca un adevărat campion ce rezolvă misiuni complicate! Nu mai pierde timpul și renunță la monotonie.

Temple Quest

Evalueaza Joc (730 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.4
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 40
  • |
  • Max. Bet: 400
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Temple Quest joc de păcănele ca la aparate te așteaptă într-o aventură pe care o vei considera rapid cea mai interesantă de până acum!

Temple Quest face parte din categoria de jocuri ca la aparate online create de Big Time Gaming. Este un dezvoltator de jocuri recunoscut pentru produsele sale de succes, iubite de toți pasionații. Temple Quest te va cuceri încă de la primele rotiri ale tamburilor prin aspectul sau de înaltă calitate și prin ușurința cu carevei juca. În plus, caracteristicile sale speciale merită lăudate, deoarece sunt antrenante și mulțumitoare în ceaa ce privește câștigurile.

Temple Quest jocuri ca la aparate – temă și aspect

Temple Quest este un univers de poveste, este un moment de relaxare și o aventură de neuitat. În momentul în care vei începe să joci, vei porni defapt în căutarea celor mai prețioase premii din lume. Având o tema extraordinar de interesantă, Temple Quest este pregătit să devină jocul tău favorit. În ceea ce privește aspectul său, acest joc de păcănele ca la aparate are o grafică deosebită. În fundal vei observa o junglă unde razele soarelui strălucesc. Tamburii au un aspect ca de piatră, semn că ai descoperit templul unde va trebui să cauți cele mai râvnite pietre prețioase. Marginile tamburilor sunt înrămate cu plante cățărătoare, pline de flori roșii. Simbolurile, deși sunt reprezentate de elemente străvechi, au un aspect modern și foarte atractiv, plin de culoare. Efectele sonore te vor ajuta să intri rapid în poveste, vei auzi păsări ciripind și frunze mișcându-se in bataia vântului. În momentul în care vei reuși să combini simbolurile în așa fel încât să fii recompensat cu bănuți pentru contul tău, animațiile te vor face să te simți ca un adevărat aventurier.

Știm că există momente când îți dorești o experiență mai simplă care să îți aducă aminte de momentele când aceste jocuri ca la aparate erau clasice. De aceea, îți oferim pe site și 40 Ultra Respin. Este un joc de păcănele cu fructe care îți va oferi o experiență extraordinară.

 

Simboluri

Temple Quest joc de păcănele ca la aparate dispune de mai multe tipuri de simboluri, fiecare categorie având rolul său. Cele de baza sunt:

  • 5 simboluri mască îți vor aduce 500 de bănuți;
  • 5 simboluri papagali îți vor aduce 200 de bănuți;
  • 5 simboluri piatră prețioasă verde îți vor aduce 120 de bănuți;
  • 5 simboluri A îți vor aduce 60 de bănuți;
  • 5 simboluri K îți vor aduce 50 de bănuți;
  • 5 simboluri Q îți vor aduce 40 de bănuți.

Despre restul simbolurilor și rolul lor poți afla în secțiunea despre caracteristicile speciale ale jocului.

Cum joci Temple Quest păcănele ca la aparate?

Temple Quest joc de păcănele ca la aparate beneficiază de o interfață prietenoasă cu utilizatorul. Este format din 5 tamburi, 4 linii și 40 de linii de câștig. Așadar, îți va fi foarte ușor să înțelegi cum trebuie jucat. În primul rând, nu va trebui să îți fac griji în privința pariurilor la fiecare rotire, deoarece Temple Quest are un pariu fix de 40 de bănuți pentru fiecare rotire. Tu va trebui să setezi doar miza per linia de câștig care îți va schimba și numărul de bănuți din cont de care vei beneficia pentru început. Astfel, dacă folosești minimul de 0.01 miza/linie vei avea în cont 200000 de bănuți. Dacă foloseșți valoarea maximă de 1.00 miza/linie, vei avea 200 de bănuți. În al doilea rând, poți folosi și opțiunea de Autoplay care îți va oferi câteva momente de relaxare. Există un număr maxim de 100.

Nu uita că acest joc este disponibil pe site în mod gratuit, așadar nu va trebui să îți faci probleme că ai nevoie de bani reali.

 

Caracteristici speciale Temple Quest joc de păcănele ca la aparate

Temple Quest are în alcătuirea sa 4 caracteristici speciale, create de cei de la Big Time Gaming special pentru a-ți îmbunătăți experiența de joc.

  • Simboluri mărite – Aceste simboluri mărite vor umple 4 poziții și pot crea câștiguri individuale sau cuplandu-se cu alte simboluri de orice mărime. Simbolurile scatter mărite declanșează rotiri gratuite din orice poziție.
  • Rotiri gratuite – Rotirile gratuite presupun ca la începutul acestora să nu ți se ia niciu  bănuț din cont. Ele sunt declanșate atunci când orice simbol scatter mărit inscripționat cu FREE SPINS va apărea pe tabela de joc. Vei primi și un token FREE SPINS la fiecare simbol de acest fel. Poți câștig până la 16 rotiri gratuite, iar acestea pot fi redeclansate. În timpul rotirilor gratuite, doar pe primul tambur vor apărea simbolurile de bază, restul tamburilor vor conține simboluri mărite.
  • Treasure Temple – Această caracteristică specială este declanșată în momentul în care orice simbol scatter mărit va apărea pe tamburi. Vei primi câte o cheie pentru fiecare simbol de acest gen. Poți câștiga până la 16 astfel de chei, iar fiecare cheie îți va aduce între câștiguri egale cu miza ta per linie din acel moment înmulțit cu 40 până la 4000.
  • Chest of Fortune – Caracteristica specială Chest of Fortune este declanșată în momentul în care un simbol scatter mărit cufăr îți va apărea pe tamburi. Vei avea de ales un cufăr în care există diverse premii: mixa ta per linie înmulțită de la 80 până la 20000 de ori.

Distrează-te în cea mai tare aventură pe care ai trăit-o până acum și nu te vei mai plictisi!